Heel tevreden!

De prijs was zeer correct, levering top en het product was ook exact zoals de omschrijving!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. Het aanbod heeft een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Helemaal zoals beschreven ,snelle levering

Snelle levering ,product zoals beschreven , duidelijke info over product .. Voor mij een 5/5 waard

Super snel en goede kwaliteit

Super snel en goede kwaliteit

Goede prijs en service!

Goede prijs en service!

Snelle levering, goede communicatie!

Na bestelling goed op de hoogte gehouden en snelle levering.

Duidelijke communicatie, prima producten, nette levering

Werd duidelijk op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Alles is netjes afgeleverd en ik ben blij met mijn aankoop

Geweldig mooie salontafel!!!

Prima geregeld allemaal, snelle bezorging. Alle onderdelen aanwezig en uiteindelijk staat er een prachtige salontafel! Zó blij mee. Helaas kan ik geen foto meesturen.

Mooie fauteille met poef gekocht!

Mooie kwaliteit fauteille en poef. Je wordt goed op de hoogte gehouden per mail over je bestelling. Levertijd klopt. Zelfs tijdstip van levering was juist. Dus helemaal blij met mijn bestelling

Een zeer mooie en perfecte eettafel

Afgelopen week is onze zeer mooie en perfecte eettafel van Giga Meubel bezorgd. Zeer fijne service, tot op de plek in de woonkamer bezorgd en zeer makkelijk in elkaar te zetten. Daarbij zijn de poten te verstellen en kunnen er ruim 6 stoelen aan tafel. Wij zijn erg blij met de aankoop en zullen zeker terugkomen voor andere bestellingen bij Giga Meubel, pure klasse!

Mooie assortiment en fijne klantenservice

Dik tevreden met mijn aankoop. Klantenservice goed bereikbaar en goed geholpen.

Hoge kwaliteit en service

Alles (nog sneller dan verwacht) aangeleverd. Hoge kwaliteit en goeie communicatie.

Nog nooit zo'n mooi tafelblad gehad!

Ik heb een prachtig eikenhouten tafelblad besteld met afwijkende maten voor een enorm zacht prijsje. Hier ben ik dan ook erg blij mee. Het maakt mijn keuken helemaal af! De klantenservice was top en de levering zeer snel. Hartelijk bedankt, S.

Super blij met mijn eetkamer tafel!

Mooie stevige tafel van licht mango hout. Past goed in mijn Scandinavische inrichting. Snel geleverd. Makkelijk te monteren.

Prachtige salontafels!

Het aanbod en assortiment van Giga meubel is echt super. Al langere tijd stonden de gekochte salontafels op mijn verlanglijstje. Ze nu dan toch met een leuke korting gekocht. De bezorging was top en de tafeltjes zijn echt van heel goede kwaliteit! Ze staan prachtig in onze woonkamer. Erg blij mee!

Perfect van bestelling tot levering

Wij hebben online een tv meubel aangeschaft. De website is duidelijk, overzichtelijk en de afbeelding komt overeen met de werkelijkheid. Ook de prijs was gunstiger dan bij ander webshop voor het vergelijkbare artikel. Nadat wij de bestelling hadden gedaan kregen wij al snel de bevestiging en link waarmee we zelf een datum konden inplannen voor levering, ideaal. Helaas lukte dat niet eerder dan 2 weken maar het was het wachten waard. Wij zijn heel blij met onze aankoop!

Geweldig!

Mooie producten voor een betaalbare prijs, enorm blij met mijn stoelen en tv meubel!

Fijn!

Wij zijn goed geholpen in de winkel. Levering ook snel. Top medewerkers

Prachtige hanglamp

Mooie hanglamp online gezien. Giga Meubel had de goedkoopste prijs. Handig dat meteen werd aangegeven welke led-lampen erbij horen. Deze erbij besteld. Alles was goed verpakt voor de bezorging, ik ben tevreden.

Goede, snelle service

Bestelling geplaatst en vrij snel bezorgd. Bestelling in uitstekende staat!

Tevreden!

Netjes geleverd! Dubbele hanglamp 60cm gekocht in zeer gave staat!!

Snel en goede kwaliteit

Heel fijne ervaring met Giga Meubel! Onze bestelling kwam snel aan, de communicatie was accuraat en het product zoals gewenst.

Blij met stoere meubels

Altijd weer blij met de stoere en smaakvolle meubels die ik bij Giga Meubel koop! Jammer dat net niet alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Hoewel levertijd dan vaak nog altijd sneller is dan bij veel andere woonwinkels.

Duidelijke communicatie en nette levering

Ik vind het bestel- en afleverproces van Giga Meubel uitstekend in elkaar zitten. De bevestigingsmail kwam direct binnen en ook de communicatie over wanneer de kast zou komen was duidelijk. De bezorger zette - ondanks dat hij alleen was - de twee meter hoge kast in mijn woonkamer neer. De kast was netjes verpakt met karton en plastic. Ook stond er duidelijk op de doos wat erin zat. Ik vond het nog wat spannend, omdat ik de kast alleen op plaatjes had gezien (niet in het echt), maar hij staat prachtig!

Magische sfeer

Het was even een werkje om deze magische bol mooi te stylen maar het effect mag er zeker zijn! Het lijkt een beetje op mistletoe en zorgt voor een magische sfeer in je woonkamer het hele jaar door!

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!