Positief

Stevig en stabiele huishoudtrap, oogt mooi en handig op te bergen, Drie brede treden, ideale hoogte voor binnen en buitenhuis. Zeer tevreden.

Mega snel en behulpzaam

Ik had 2 lampen besteld bij giga meubel, echter had ik deze later op de dag ergens anders goedkoper gevonden. Ik gaf aan via de online chat mijn bestelling te willen annuleren. De medewerker zei als oplossing het verschil terug te willen storten. Het gesprek heeft totaal 3 minuten geduurd. Binnen die 3 minuten had ik ook nog mijn geld terug gestort gekregen. Nog nooit ben ik ergens zo snel en goed geholpen. Chapeau. Ik raad deze site zeker aan andere mensen aan en ik ga hier in de toekomst zeker nog vaker bestellen.

Prima, kan niet beter

Datgene wat we besteld hebben is exact zo geleverd. Vorm/ uitvoering en levering. Kortom prima dus.

Mooi!

Super mooie krukken gekregen en heel goed verpakt. Snel verzonden en komt overeen met de foto’s. Niets op aan te merken dus!

Zeer tevreden met mijn nieuwe keukentrap!

De keukentrap werd snel geleverd en voldoet precies aan de omschrijving. Fijn dat ik nu weer overal bij kom!

Gemakkelijk en duidelijk

Dit was een makkelijk online aankoop, alles was duidelijk te vinden onder elk product. De betaling tot de levering is ook goed gecomminiceerd op het website en mails die we hebben ontvangen.

Vaker besteld, altijd goed!

Meerdere meubels hier besteld en ze worden goed afgeleverd. Goed en stevig verpakt. Zelf de dag van bezorgen kunnen plannen en een richtlijn qua tijd krijg je vooraf gemaild. En....geen bezorgkosten, top! De winkel zelf is onze favoriet, helemaal onze stijl. We komen vast nog eens terug!

Ze houden zich aan de gemaakte afspraken.

Zonder problemen bestelt en netjes geleverd

zeer goed

Vriendelijke bezorger die alles keurig op tijd leverde en de spullen meteen op de juiste plaats in de woonkamer neerzette voor me. Meubels waren schadevrij en heel netjes ingepakt, top service!

Leuke spullen, mooie merken en een goede service!

Er staan veel mooie spullen in de winkel in Soest. Je hebt daar een groot assortiment met vele mooie merken. Als je iets wil weten over een bepaald product dan kan je dit vragen aan één van de medewerkers. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer je de producten kan verwachten. Ik vind het een erg leuke winkel om heen te gaan.

Qualité au top

Livraison rapide. Bonne qualité au niveau de l'article et bien emballé.

heel fijn

makkelijk besteld, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden

Slechte service en nul klachtafhandeling

Wij hebben een travertin eettafel van Gigameubel besteld, deze werd geleverd met allemaal barsten waardoor we een nieuw blad hebben gekregen. Het nieuwe tafelblad zag er in eerste instantie beter uit maar nog niet gaaf, gezien het natuursteen is hebben we daar genoegen mee genomen. Echter nu, bijna 5 maanden later zijn de barsten door de gehele tafel getrokken, zelfs zo erg dat er flink beweging in het tafelblad is en wij bang zijn dat deze breekt. Wij hebben dit gemeld, aangegeven dat wij snappen dat natuursteen werkt en niet geheel gaaf is maar wel verwachten dat een eettafel langer mee moet kunnen gaan dan 5 maanden. Hierop is ons het verwijt gemaakt dat wij de barsten zelf hebben gecreëerd, alsof wij met een hamer op de tafel hebben staan slaan. In de vraag om mee te denken naar een oplossing wordt gewoonweg geantwoord dat zij niks zullen doen omdat het niet hun fout is. Er wordt op de site gesproken over 2 jaar garantie, hier meermaals naar verwezen en wordt niet opin gegaan. Het ergste is nog dat ik geen gratis nieuwe tafel verwacht maar ik had graag wen oplossing gezien alsin een kunnen helpen bij het bestellen van een nieuw tafelblad (tegen een korting) of reparatie. Er wordt in helemaal niks meegedacht alleen gemeld dat zij het “even” hebben besproken. Wij zitten nu met een kapotte tafel van nog geen 5 maanden oud en geen oplossing! Top bedrijf, NOT!

Fantastische Haardmand

Het ontvangen van de Haardmand duurde langer dan ik dacht, ik heb toen een mail gestuurd met de vraag hoe lang het nog zou duren. Ik kreeg vrijwel meteen een reactie met een duidelijk antwoord. Goed geregeld dus!!

Mooie hout mand Echt zoals ik hem wou

Kast geleverd met wat schade, maar goed opgelost

We hebben een kast gekocht van Gigameubel. Staat ontzettend mooi, we zijn er blij mee. Helaas was de kast op 2 plekken beschadigd, waarvan 1 plek aanzienlijk. Ze hebben dit wel netjes opgelost door een lakpotje na te sturen en ons wat korting te geven. Hopelijk kunnen we het hiermee verhelpen, dat moeten we nog zien.

Super blij

Nadat wij op een andere site een tafel hadden besteld en na 7 maanden nog niet hadden ontvangen, zagen wij dat de tafel bij Giga Meubel op voorraad was. De andere tafel annuleerden we, en kochten deze. Al snel kregen we een mail voor de inplanning van de bezorging. In 1,5 week na bestelling hebben we de tafel ontvangen en werden goed op de hoogte gehouden van de bezorg tijd. De tafel werd netjes binnen gebracht door de fijne bezorger. We zijn super blij met de mooie tafel!!

Goede communicatie, fijne levering

Wij hebben afgelopen maand een fauteuil gekocht bij GigaMeubel. Eerst een bezoek gebracht aan de winkel in Soest waar we vriendelijk zijn verwelkomd. Later besteld via internet. De communicatie per mail ging vlot en de bezorger was netjes. Tevreden!

Netjes geleverd.

Netjes en zonder beschadiging afgeleverd.

Goede bezorging en service

Product zoals op de foto’s. Netjes bezorgd en duidelijke info

We hebben onze salontafel snel ontvangen. Doordat je zelf een bezorgmoment kan kiezen, verloopt alles vlotjes. De tafel is ook erg mooi en kwalitatief in orde.

Erg tevreden over de dienstverlening!

İk ben erg tevreden over hoe hulpzaam ze in de winkel waren. Alle antwoorden gekregen op mijn vragen en goeie info gekregen over de mogelijkheden. Heel veel keuze ook in de showroom. Ook over de bezorging ben ik erg tevreden. Netjes berichten gekregen en 20 min. van tevoren zelf een belletje.

Bezorging van Giga Meubel heel goed , uitstekend.

Maar de bestelling is via Leen Bakker besteld waar staat levering binnen 3 werkdag klopt natuurlijk niks van. Als je besteld krijg je een mail van Giga Meubel dat je een bezorgdata in moet vullen en die ligt 2 weken later. Niet netjes dus van Leen Bakker om dit niet te vermelden bij de bestelling. Giga Meubel kan daar dus niks aan doen.

verrassend goed

We waren blij verrast met de kasten die we bij giga meubel zagen en kochten. Kwaliteit goed en prijs goed. Zeer verrassend voor ons.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!