Alles is perfect verlopen

Heel de bestelling is goed verlopen. Van online tot aan de winkel tot vervolgens naar het magazijn. Alles is duidelijk omschreven en uiteindelijk uitlegt. Nogmaals ben ik tevreden.

Snelle levering!

Snelle levering en goede meubels

Goed product, nog betere levering

Vlotte service, degelijk product

Vriendelijk personeel en goed geholpen

Personeel in winkel was zeer vriendelijk en we zijn erg goed geholpen. Bij levering van de zeer zware kast was de chauffeur ook zeer behulpzaam

Geweldig.

Vanaf verkoop tot aan de voordeur een super service ontvangen. Ook hebben we mooie stoelen bij jullie mogen aanschaffen en ontvangen

Top kwaliteit

Stoelen besteld kwamen netjes optijd. Makkelijk te monteren en het zitcomfort is echt geweldig

Goede stoel met prima bezorging

Mooie draai fauteuil ontvangen in de kleur taupe, alleen lijkt het meer crème of zandkleurig.past gelukkig wel bij ons bankstel. ziet er degelijk uit. Goede bezorging en netjes verpakt ,werd wel 3 uur eerder bezorgd dan was doorgegeven, maar was voor ons geen probleem.Leuke prijs voor deze kwaliteit!

Giga meubelen houdt zich correct aan de afspraak.

Prettig shoppen. Houdt je goed op de hoogte van versturen en afleveren. Goede communicatie maar klant.

Je koopt wat je ziet eerlijke en snelle levering alles netjes in orde en volgens afspraak

De wachttijd was kort en de bezorging was echt top, de kast werd tot binnen afgeleverd op de plek!

Ik ben zeer tevreden, over de kast en bezorgen. Een hele mooie afgewerkte kast.

Prima service!

Keurige levering, mooi verpakt !

Levering keurig, zowel levertijd als verpakking, top.

Ik had een tafeltje gekocht met marmeren blad. Dacht later … hier kan door het transport wel eens mee gegooid worden, blijft het heel? Maar het was zo goed verpakt, helemaal blij mee.

Heel content, mooie tafel, goede/snelle levering en dikke merci aan Kami de chauffeur, top!

Zeer tevreden in alle opzichten!

Goede service, mooie meubels

Goed geholpen in de (mooie) winkel. Snelle levering. Enige minpuntje was dat er geen afgesproken leverdatum was. Ik was gelukkig thuis.

Geweldig service en snelle levering

Snelle en efficiënte planning/levering

Tuinbank aangeschaft en zijn daar heel tevreden mee. Makkelijk in elkaar te zetten en een aanwinst voor de tuin.

Kwaliteit, vlugge levering

Goede prijs en kwaliteit vd producten. Snelle levering.

Mooie meubels voor een goede prijs

vlotte communicatie, snelle levering en kwalitatieve producten

Prachtige set, maar niet meedenkend met de klant

We zijn erg blij met de set, maar qua klantvriendelijkheid zou het beter kunnen. De set is op voorraad, direct leverbaar, maar kun je alleen laten bezorgen via een afspraak. Prima, maar als dat 2.weken duurt is dat niet direct leverbaar. Daar kom je alleen pas een dag later achter als je de uitnodiging voor de bezorgafspraak krijgt Geef de klant bij de aankoop direct de keuze om het af te halen in Barneveld. Met het in elkaar zetten klopte één onderdeel niet, terug gegaan naar de winkel, maar daar doen ze niets voor je. Dat moet via de mail naar de klantenservice. Afwachten hoe dit opgelost gaat worden.

Waardeloos

Klok besteld en betaald via BOL.com. Er werd tijdens het bestellen aangeven dat er zou worden geleverd binnen enkele werkdagen (uiterlijk 02 -08) Na het plaatsen van de bestelling begon de ellende; eerst al een vaag bericht dat de klok niet op voorraad was en deze bij de leverancier moest worden besteld. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik van BOL.com op 02-08 een berichtje dat de klok die dag geleverd ging worden. Vast een trucje om BOL.com te laten geloven dat GiGa meubel haar aan haar afspraken houdt. Opheldering gevraagd bij GiGa meubel; misverstand volgens hun; het kon wel 2-3 weken duren want men moest een of andere ondergrens hebben anders nam de fabriek de order niet in behandeling. deze 2-3 weken zijn ondertussen ook voorbij en het blijft oorverdovend stil. De status op BOL.com blijft ondertussen "geleverd" en ik heb zogenaamd nog 14 dagen om mijn artikel zonder opgave van reden te retourneren... Heb maar gedaan richting BOL.com of ik het artikel retourneer met als reden "niet geleverd".....Ben benieuwd; stelletje Koekebakkers!

heel goed

vriendelijke en behulpzaam

Top product en snelle levering Goede kwaliteit vaas

Niks op aan te merken

Snelle verzending en goed product voor een goede prijs.

Bestelling gedaan, meteen een bevestiging binnen. Dezelfde dag kon ik kiezen uit een aantal bezorgdagen. De dag voor de bezorging een tijdvak door gekregen op de mail. De kast werd op de afgesproken tijd gebracht en netjes in de huiskamer neergezet. Heel blij met de aankoop!

Zeer goede service

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!