Blij mee!

Mijn items (barkrukken) waren niet op voorraad bleek maar ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer het geleverd zou worden. Het werd uiteindelijk netjes geleverd en staat en zit erg goed! Gebruiksaanwijzing had wat duidelijker (letterlijk duidelijker geprint) kunnen worden maar was op zich makkelijk in elkaar te zetten.

Snel en goed

Heb een huishoudtrapje besteld. Was er al de volgende dag en de kwaliteit van het trapje is heel erg goed. Stevig en veilig. En opgeklapt neemt het heel weinig ruimte in.

Goede prijs kwaliteit

Levering is goed, goed verpakt.

gemaakte afspraken worden nagekomen

Gigameubelen levert alles netjes en op tijd. Geen lange wachttijden na bestelling. Ook op dag van levering wordt dit gedaan conform genoemde tijden. Ok het bestellen liep vlekkeloos via internet.

Zero goed

Top bed en quality

Erg tevreden met GIGA meubel. Het is altijd een zoektocht om iets te vinden wat aan de verwachtingen voldoet. Snelle service, fijne chat. De producten worden goed verpakt om beschadigingen zo klein mogelijk te houden. Erg blij met mijn eetkamerstoelen, ze passen prachtig bij mijn eettafel die ik ook via GIGA meubel heb besteld.

trapladder

Het geleverde product is uitstekend. Maar uw keuze van transportfirma laat te wensen over. DPD die het pakket leverde was laattijdig, daarom 3 sterren.

Goede en snelle service.

Blij met een mooie kast.

Alles perfect

Alles perfect

Aangename en snelle levering

Ik had twee barkrukken bestel en zijn vlot geleverd naar het gevraagde adres.

Een tevreden klant

Ben erg blij met m'n aankoop, zal een bij een volgende aankoop ook zeker bij Giga Meubel kijken.

Snelle levering en mooie producten

Onwijs gave barstoelen en bijpassende eetkamerstoelen uitgezocht in de showroom. Goed geholpen door een medewerker. De bestelling gedaan en binnen een half uur konden wij al een bezorgafspraak inplannen. De stoelen zijn geleverd in het aangegeven tijdsvak. Blij mee en wij komen zeker terug voor een eettafel en salontafel!

Prima trapje stevig en voor goeie prijs.

Supergoede service!

Ik heb mijn barkrukken hier gekocht en ze werden supersnel en vriendelijk geleverd. Ook op de dag dat aangegeven stond dus ben niet voor niets thuis gebleven. Top! De barkrukken zelf zijn van topkwaliteit en supermooi. Ik bestel hier zeker nog! Aanrader

Snelle service.

Ik heb op dinsdag nacht 2 prachtige fauteuils besteld. Op vrijdag al geleverd! Snelle service. Er staat duidelijk vermeld wat de voorraad is. Je krijgt geen onzin reclame en ze houden zich aan hun woord.

Top service en kwaliteit

Tv meubel gekocht. Netjes afgeleverd en goede dienstverlening in zowel de winkel als telefonisch. Voor herhaling vatbaar.

Slecht en goed

SLECHT:Ik kreeg een eetkamerbank die al eerder retour aan jullie was geleverd. De verpakking was beschadigd en de bank ook. Deze bank had niet mogen worden opgestuurd naar mij. GOED: Na telefonisch contact met gigameubel was de kwestie echter binnen een uur opgelost. De bank wordt omgeruild. Dit had echter wel voorkomen kunnen worden.

Heel mooi kamerscherm

Kwaliteitscherm, dat zie je al meteen als je m uitpakt! Erg blij mee, gaat een mooi plekje krijgen in t nieuwe huis!

Flawless

Service is uitstekend. Ik had eerst een verkeerde bestelling geplaatst en dit is keurig afgehandeld. De trapper werd de dag erna geleverd en de kwaliteit is zeer goed. Giga meubel zou ik aan iedereen aanbevelen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitstekende service

Artikel op voorraad, snelle levering, duidelijke afspraken, en bezorging netjes en op tijd

Heerlijke bank

Afgelopen donderdag is mijn bank bezorgd. De bezorger was supervriendelijk en behulpzaam en de bank zelf overtreft elke verwachting! De stof is zacht en de rugkussen ook, maar tegelijkertijd voelt de bank stevig aan als je er op zit waardoor je comfort en steun tegelijkertijd hebt. Het design is compact, waardoor je ook in wat krappere ruimtes de bank goed kwijt kan. Aanrader! :)

Mooie meubels voor een scherpe prijs!

Voor mijn salontafel ben ik via internet bij Giga meubel terecht gekomen. Ik heb de tafel besteld waarna ik direct een mail kreeg dat de tafel geleverd kon worden. Door middels van een makkelijk planningssysteem een afspraak gemaakt voor de levering. Alles is naar wens verlopen. Ik heb een prachtige salontafel in mijn woonkamer staan tegen een hele mooie prijs! Bedankt Giga meubel!

Supergoed bedrijf!!!

Graag wil ik jullie een groot compliment geven voor de service : In de winkel in Soest zijn we echt supergoed en vriendelijk geholpen! Jullie komen heel snel met antwoorden op mailtjes / vragen van mij en wordt door iedereen vriendelijk geholpen. Snelle levering van de meubels en hele goede kwaliteit. We komen zeker terug als klant! Bart de Krom

hele traject probleemloos verlopen

De eettafel en salontafel werden afgeleverd door Henk. Hij was zo vriendelijk om terplekke onder beide tafels de poten te monteren. Hulde daarvoor!

Mooie producten en goede service!

Mooie winkel en bieden een mooi assortiment aan. Meerdere keren al goed geslaagd bij hun!

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!