Dik tevreden met mijn aankoop. Klantenservice goed bereikbaar en goed geholpen.
Alles (nog sneller dan verwacht) aangeleverd. Hoge kwaliteit en goeie communicatie.
Beste Patrick, Wat geweldig om te horen dat alles nog sneller dan verwacht is aangeleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit en communicatie. Bij Giga Meubel streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is fantastisch om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst weer op zoek bent naar nieuwe meubels of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik heb een prachtig eikenhouten tafelblad besteld met afwijkende maten voor een enorm zacht prijsje. Hier ben ik dan ook erg blij mee. Het maakt mijn keuken helemaal af! De klantenservice was top en de levering zeer snel. Hartelijk bedankt, S.
Beste Sandy, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het prachtige eikenhouten tafelblad en dat het je keuken helemaal afmaakt! Het is altijd onze bedoeling om hoogwaardige producten te leveren tegen aantrekkelijke prijzen, en het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Ook waarderen we je complimenten voor de klantenservice en de snelle levering. Als er in de toekomst iets is waar we je mee kunnen helpen of als je meer prachtige meubels nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Mooie stevige tafel van licht mango hout. Past goed in mijn Scandinavische inrichting. Snel geleverd. Makkelijk te monteren.
Beste Elvira, Fijn om te lezen dat u blij bent met uw eetkamertafel. We streven er altijd naar om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Ook waarderen we je opmerking over de snelle levering en het gemak van monteren. Mocht je in de toekomst nog meer prachtige meubels nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dank je wel voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Het aanbod en assortiment van Giga meubel is echt super. Al langere tijd stonden de gekochte salontafels op mijn verlanglijstje. Ze nu dan toch met een leuke korting gekocht. De bezorging was top en de tafeltjes zijn echt van heel goede kwaliteit! Ze staan prachtig in onze woonkamer. Erg blij mee!
Beste Renée, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de salontafels van Giga Meubel! We zijn blij dat je hebt kunnen profiteren van een leuke korting en dat de bezorging vlekkeloos verliep. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Mocht je in de toekomst nog meer prachtige meubels nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geniet van je nieuwe aanwinsten en veel plezier met de inrichting van je woonkamer! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Wij hebben online een tv meubel aangeschaft. De website is duidelijk, overzichtelijk en de afbeelding komt overeen met de werkelijkheid. Ook de prijs was gunstiger dan bij ander webshop voor het vergelijkbare artikel. Nadat wij de bestelling hadden gedaan kregen wij al snel de bevestiging en link waarmee we zelf een datum konden inplannen voor levering, ideaal. Helaas lukte dat niet eerder dan 2 weken maar het was het wachten waard. Wij zijn heel blij met onze aankoop!
Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop van het tv-meubel bij Giga Meubel! Het is begrijpelijk dat je even moest wachten op de levering, maar het is geweldig om te vernemen dat het wachten de moeite waard was en dat je nu blij bent met je aankoop. Mocht je in de toekomst nog verdere vragen hebben of op zoek zijn naar meer meubels, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag! Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring, en veel plezier met je nieuwe tv-meubel! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooie producten voor een betaalbare prijs, enorm blij met mijn stoelen en tv meubel!
Beste Naomi, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Wij zijn goed geholpen in de winkel. Levering ook snel. Top medewerkers
Beste Ikram, Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel van Giga Meubel en dat de levering snel verliep. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of op zoek bent naar nieuwe meubels, staan de medewerkers van Giga Meubel vast klaar om je weer van dienst te zijn. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring en veel plezier met je nieuwe aanwinsten! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooie hanglamp online gezien. Giga Meubel had de goedkoopste prijs. Handig dat meteen werd aangegeven welke led-lampen erbij horen. Deze erbij besteld. Alles was goed verpakt voor de bezorging, ik ben tevreden.
Goedenavond Renée, Dank voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de hanglamp en de bijbehorende led-lampen, evenals met de verpakking en bezorging. Bij Giga Meubel streven we ernaar om kwalitatieve producten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen, en het is goed om te weten dat je ervaring positief was. Als je in de toekomst nog meer meubels of accessoires nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verdere vragen hebt. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Bestelling geplaatst en vrij snel bezorgd. Bestelling in uitstekende staat!
Beste Karima, We streven ernaar om een efficiënte en zorgvuldige service te bieden, en het doet ons plezier dat dit duidelijk is overgekomen bij jou. Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben of als er iets is waarbij we je kunnen assisteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je keuze voor Giga Meubel. Met vriendelijke groet, Jada Team Giga Meubel
Netjes geleverd! Dubbele hanglamp 60cm gekocht in zeer gave staat!!
Heel fijne ervaring met Giga Meubel! Onze bestelling kwam snel aan, de communicatie was accuraat en het product zoals gewenst.
Goedenavond Anne, Fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Giga Meubel! We streven er altijd naar om bestellingen snel en accuraat af te handelen, en het is fantastisch om te weten dat het product aan je verwachtingen voldeed. Als je in de toekomst nog meer meubels of accessoires nodig hebt, staan we graag voor je klaar. Bedankt dat je voor Giga Meubel hebt gekozen, en we hopen dat het nieuwe meubel een mooie toevoeging is aan je interieur! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Altijd weer blij met de stoere en smaakvolle meubels die ik bij Giga Meubel koop! Jammer dat net niet alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Hoewel levertijd dan vaak nog altijd sneller is dan bij veel andere woonwinkels.
Goedemiddag Ruth, Bedankt voor je positieve feedback! Als je in de toekomst meer vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Ik vind het bestel- en afleverproces van Giga Meubel uitstekend in elkaar zitten. De bevestigingsmail kwam direct binnen en ook de communicatie over wanneer de kast zou komen was duidelijk. De bezorger zette - ondanks dat hij alleen was - de twee meter hoge kast in mijn woonkamer neer. De kast was netjes verpakt met karton en plastic. Ook stond er duidelijk op de doos wat erin zat. Ik vond het nog wat spannend, omdat ik de kast alleen op plaatjes had gezien (niet in het echt), maar hij staat prachtig!
Beste Jasmijn, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het bestel- en afleverproces van Giga Meubel! Het is altijd prettig als de communicatie duidelijk is en als de bezorging goed verloopt, vooral bij grote meubelstukken zoals een twee meter hoge kast. Het is ook fijn dat de kast aan je verwachtingen voldoet en prachtig staat in je woonkamer. Als je in de toekomst nog meer meubels nodig hebt, weet je nu waar je een goede ervaring kunt hebben. Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring en veel plezier met je nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Tess Team Giga Meubel
Het was even een werkje om deze magische bol mooi te stylen maar het effect mag er zeker zijn! Het lijkt een beetje op mistletoe en zorgt voor een magische sfeer in je woonkamer het hele jaar door!
Goedemiddag Anita, Fijn om te horen dat de magische bol een prachtig effect heeft in je woonkamer! We begrijpen dat het stylen even een werkje kan zijn, maar het resultaat klinkt absoluut betoverend. Als je in de toekomst meer stylingtips nodig hebt of als er iets is waarbij we kunnen helpen, staan we altijd voor je klaar. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Met vriendelijke groet, Jamie Team Giga Meubel
Mooie kwaliteit, erg blij mee!
Beste Cynthia, Bedankt voor uw review. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen of als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn. Nogmaals bedankt en veel plezier met je aankoop! Jamie Team Giga Meubel
Prachtige zwarte ovale tafel met vissegraad motief! Flink pakket maar heel makkelijk in elkaar te zetten. Staat prachtig, krijgen veel complimenten erover. Levering zoals beloofd. Scherp geprijsd.
Goedemiddag Elisa, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met uw bestelling. Het is geweldig om te weten dat het eenvoudig in elkaar te zetten was en dat het prachtig staat in je ruimte. Complimenten ontvangen is altijd een extra bonus! Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen of als je verdere vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten! Jamie Team Giga Meubel
De schapen huiden voldoen aan de eisen.
Goedenavond Hedwig, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met de aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Keukentrapje besteld en men zegt dat deze op mijn adres is afgeleverd door DPD. Niets ontvangen!!!
Goedenavond Tim, Vervelend om te lezen. Onze klantenservice kijkt altijd graag mee en kan hiervoor even een onderzoek starten bij DPD. Graag horen wij dan ook van u. Kunt u ons mailen naar [email protected]? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, Saar
Tijdens de black-friday een mooie dressoir gekocht met een aantrekkelijke prijs. We konden geen leverdatum kiezen. Dag vantevoren werd gemaild dat de dressoir de volgende dag geleverd zou worden. Gelukkig waren we die dag vrij en thuis. Kwam het toevallig goed uit. Netjes binnen gezet. Dressoir bevalt prima. Staat mooi bij het geheel.
Goedenavond John, Bedankt voor uw review. Wat een mooie, positieve review! Wij zijn blij dat u deze positieve ervaring met ons wilt delen. Met vriendelijke groet, Saar
Goede kwaliteit en een snelle levering.
Goedenavond Stevie, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop,. Met vriendelijke groet, Saar
Tafel kunnen bezichtigen in Soest, online aangekocht en ik kon kiezen wanneer de tafel bij mij thuis geleverd gaat worden. In een woord goed bezig Giga
Goedenavond, Bedankt voor uw review. Wat een mooie, positieve review, zijn wij erg blij mee! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel. Met vriendelijke groet, Saar
De twee lampen die wij bestelden leken 8 tot 12 weken levertijd te hebben op andere websites. Bij Giga Meubel werden ze binnen een week geleverd.
Goedenavond Edwin, Bedankt voor uw review! Wij zijn blij dat u deze positieve ervaring met ons wilt delen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lampen. Met vriendelijke groet, Saar
De bezorger was zo vriendelijk & attent, goederen zijn perfect :)
Goedenavond Miray, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Saar
Snelle levering van onze schoenenkast. Helaas was deze tijdens transport flink beschadigd. Giga Meubel reageerde binnen een paar uur op onze mail hierover en hebben samen met de leverancier voor een passende oplossing gezorgd.
Goedenavond, Bedankt voor uw review en fijn dat onze klantenservice het op een goede manier opgelost heeft! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe schoenenkast. Met vriendelijke groet, Saar
Astronaut 8
3824 MJ Amersfoort
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!