Super mooie producten

Zaterdag zijn we voor het eerst naar de winkel geweest. Er is super veel keuze. Niet van die super standaard dingen, maar leuke kasten, stoelen, barkrukken etc. En love het HK Living servies daar... Paar dagen later hebben we online wat besteld. Snelle en goede service. Wij gaan hier zeker vaker wat kopen.

Ik kan geen 1 klacht bedenken

Alles was netjes optijd was dat maar bij iedereen zo,en nu heb ik heel veel plezier van mijn zadel kruk ga zo door Giga Meubel Groetjes annemiek

Duidelijk, Optijd, goede dienstverlening

Orderbevestiging, zelf de tijdspad kiezen, hele vriendelijke bezorger, die mijn pakket zelfs boven en binnen bracht! Product netjes verpakt ook! Zo hoort het.

Super mooie meubels en snel geleverd!

Onlangs een mooie industriële kruk gekocht en langer geleden een mooie kast. Blij met de meubels en de snelle levering!

Zo een supervriendelijke correcte service! Alles vlot verlopen en eettafel is volgens verwachting!

In het echt mooier

Op de site een oud rose kastje gezien. Zag er mooi uit en de prijs was prima. Dus hup besteld en binnen 2 werkdag geleverd. Na zelf gemonteerd te hebben, makkelijke montage, zag het resultaat er zelfs beter uit dan op de foto. Goede kwaliteit voor de juiste prijs. Een aanrader Giga meubel!

Geweldig!

Prachtige tv meubel voor een leuke prijs. Bezorging goed geregeld, en hij staat super in de woonkamer! Absolute aanrader!

Fijne winkel met veel producten!

Een winkel met veel leuke producten en veel keuze in stof en materiaal! Wij hebben onze gehele zithoek (stoelen/eetbank/eettafel) hier gekocht en zijn er helemaal blij mee. Kopen hier het liefst onze hele inboedel :)

Super goed

Ik heb een kimi rood gamestoel gekocht en zit super fijn gaat lang mee en is mooi.

Betaalbaar en snel

Na weken online struinen gestuit op een mooie en betaalbare eettafel uit de eigen collectie van giga meubel. Eindelijk perfect wat ik zocht en toch nog betaalbaar. En nette supersnelle levering met passend onderhoudset. Wij kunnen nu super chique tafelen.

Mooie meubels hier verkrijgbaar

Ik ben er tevreden mee. Ik ging op zoek naar meubels en een trap, toen zag ik de mooiste gewoon hier staan. Ik keek niet naar de merk, maar gewoon naar mijn smaak. Toevallig waren bepaalde meubelen echt mijn voorkeur bij diezelfde leverancier.

De barkrukken waren zeer snel geleverd binnen de 2 dagen naar België. Ze zijn prachtig en comfortabel. Heel goed verpakt, waardoor ze ook in perfecte staat zijn. Zeer tevreden klant.

Vloerlamp besteld

Duurde even lamp was niet op voorraad, was het wachten waard, staat geweldig!

Was heel goed

Heel mooi en geweldig voor een startende styliste en evenementen planner

Mooi, snel geleverd goede kwaliteit voor een niet te dure prijs

Snelle levering van een super mooi product.

De site is overzichtelijk waardoor je makkelijk kan zoeken op producten die bij elkaar passen. Het is ideaal dat de meubels gemonteerd geleverd worden en daarbij ook netjes afgeleverd.

Super snelle verzending en hele goede service

Had 3 barkrukken bestel en miste een afdekdopje van een kruk. Na een mailtje verzonden te hebben waar super snel op gerageerd werd hebben ze het dopje nagestuurd. Super service

Super mooie en een goede kwaliteit voor die prijs superblij mee

Ben er superblij mee goed verpakt bezorgd en een super kwaliteit voor die prijs

Top product, Snel geleverd, Gebruik de trap elke dag

Top product, Snel geleverd, Gebruik de trap elke dag

Weinig informatie

Ik had een parasol en een voet besteld. Blij dat het redelijk snel geleverd werd! Maar wat bleek ik ontving alleen de Parasolvoet en niet de parasol zelf. Die werd vanuit ander bedrijf verzonden. ( stond nergens aangegeven). Na 3x achteraan mailen ( ik kreeg wel netjes antwoord, vandaar 3 sterren) kreeg ik bericht van de pakketdienst dat het geleverd werd! Dit zou dinsdag zijn tussen 8-18. Hele dag gewacht maar geen pakket ontvangen. Nu zou het vandaag komen. Tussen 13 en 18. Nog een heel groot tijdvak dus en weer hele dag in huis zitten. Hopelijk komt het vandaag.

Prachtige lampen

Wij hebben lampen besteld. In her echt waren ze nog mooier dan op de getoonde foto. De levering was binnen ern aantal dagen dus dat is ook fijn.

Zeer tevreden over de aankoop en levering

Zeer tevreden over de aankoop en levering. Keukentrapje bevalt prima!

Goed product

Goed product, snel bezorgd.

Snel geleverd!

Fijne website om meubels te bestellen. De levering gaat ook soepel en snel! Zeker een aanrader

Goed en snel

Goede en snelle levering

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!