Uitstekende service

Product is zoals verwacht! De leverdatum kan je zelf kiezen, waarbij je een dag van te voren een levertijd ontvangt. Dit was een tijdspanne van een uur en het product werd precies in dat uur geleverd. Heel erg fijn!

Ziet er goed uir

De stoelen waren makkelijk in elkaar te zetten

Goede prijs en snelle levering

Wij hebben een kast en twee fauteuils gekocht. Vriendelijke verkoper en top bezorger (Henk). Binnen 1,5 week hadden we alles in huis.

Helemaal giga goed

Bestelde items voldoen helemaal aan de verwachtingen, perfect verpakt en supersnel geleverd. Wat wil een mens eigenlijk nog meer?

Top kwaliteit en optijd geleverd !

Zeer tevreden over de kwaliteit en de opgegeven leverdatum was correct dus zeker aan te raden!

Uitstekende service & levering

Zowel in de showroom als via internet bestelling ervaring. In de winkel erg behulpzaam en nemen de tijd! De internet bestelling is ook vlekkeloos verlopen, uitstekende levering, goede communicatie, netjes optijd geleverd en goed verpakt. En dan ook nog eens een mooie sidetable, een blije en tevreden klant!

Ontzettend tevreden met mijn nieuwe stoelen

Een week geleden mijn stoelen en tafel besteld. Week erna al meteen de stoelen geleverd. Ik ben er helemaal verliefd op. Goede kwaliteit, echt super mooi. Deze site wordt zeker weten opgeslagen;)

Mooi en snelle service

Mooi en snelle service :)

Ga zo door

Prima service.

Heel tevreden bestelde artikel snel en netjes geleverd...

Gigaservice!!

Door het vlugge antwoord op mijn vraag beslist om te bestellen

Pareltje in de huiskamer

Er staat wat in huis. Iedereen kijkt en bewonderd❤️❤️❤️

Echt bijzonder mooi!

Draaikruk gekocht en ontvangen: prachtig materiaal. Zeker een aanrader. Ik gebruik de kruk voor de trimtafel van onzen lieve Beau. Geen gebogen rug mee, wel heerlijk comfortabel zitten. Ik blij, Beau ook blij! Dank Giga Meubel voor dit prachtige meubelstuk.

super

prachtige boomstamtafel aangekocht! Deze werd gratis geleverd. Over de levering werd zeer duidelijk gecommuniceerd!

Netjes en snel

Duidelijk communicatie, snel en netjes geleverd.

Fijne communicatie

Voor de tweede keer meubels besteld bij GigaMeubel. Vooraf contact gehad omdat de meubels niet op voorraad waren en wij daarom niet het hele bedrag in 1x wilden betalen maar dit was geen enkel probleem en kon opgelost worden met een aanbetaling. Enige kritiek puntje is dat wij op een dag bij huis kwamen en de meubels voor de garage stonden zonder track & trace code maar denk dat deze fout bij de producent ligt en niet bij GigaMeubel.

Keurig

Keurig op tijd en een duidelijke montage bijlage . Zelfs ik, bijna 80 jaar had de kruk in een halfuurtje in elkaar . Vriendelijke groeten, Elly Teensma .

Meer dan ik had verwacht!

Ik had de poef Sera besteld, welke er op de foto al erg leuk uitzag en de prijs was ook erg aantrekkelijk. Bij binnenkomst was ik nog enthousiaster want wat zijn ze leuk! De kleur taupe is ook perfect. Heel blij mee.

Mijn ervaring met deze aankoop was erg positief.

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over de recente aankoop van een salontafels. Het altijd spannend om een nieuwe meubels in huis te halen, maar deze specifieke aankoop heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik wil het hebben over ontwerp van de salontafel. Het is een prachtig stuk dat perfect past bij mijn interieurstijl. De elegante lijnen en het gebruik van hoogwaardige materialen geven de tafel een moderne en stijlvolle uitstraling. Het is absoluut het middelpunt geworden van mijn woonkamer en trekt de aandacht van iedereen die mijn huis bezoekt. Ben blij mee :) Geraldine Marin

Snelle service en mega snelle levering

Tijdens een bezoek aan Giga Meubel zijn we goed geholpen met onze vragen over onze nieuwe Teddy stoel en onze vragen over een nieuwe kast. De Teddy stoel was op voorraad, dus is ook de werkdag erna geleverd. Zo ontzettend fijn! De kast was niet op voorraad, maar daar krijgen we goede updates over per e-mail en was alsnog binnen 6 weken te leveren. Mega tevreden tot nu toe over de communicatie van Giga Meubel en hun klantvriendelijkheid!

Super snelle levering!prachtige tafel

Duidelijke communicatie betreft levering

Goede communicatie, tijdige levering, prima product

Tafel goed ontvangen, zonder beschadigingen. Binnen 10 minuten in elkaar gezet. Ook de bezorger was erg behulpzaam.

goed kwaliteit en vriendelijke personeel

goed kwaliteit en vriendelijk personeel

Goede levering, werd op de hoogte gebracht van het exacte levermoment

Mijn tafeltje werd netjes geleverd, de chauffeur was vriendelijk en gaf het pakket veilig af. De leverduur was wat lang (een maand), maar dat was vanaf het begin al gecommuniceerd. Mijn tafeltje kon ik snel in elkaar draaien. Het past perfect in mijn interieur en was bovendien een stuk goedkoper dan op een andere website. Ik ben tevreden.

Zeer goede en snelle service

Trapladder besteld, op de voorgestelde leveringsdag en uur afgeleverd. PErfect product perfete service

Astronaut 8

3824 MJ Amersfoort

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!