prettige service in de showroom

De medewerker in de showroom dacht goed met ons mee en ging op zoek naar iets wat paste bij wat wij zochten. Uiteindelijk gevonden in de juiste uitvoering en de juiste maat.

Gemiddeld

Ik heb een lamp besteld waarbij deze staat vermeld als op voorraad..helaas moest ik hier even op wachten en zelf erachteraan gaan waarom deze niet gelijk was verzonden. Reactie kreeg ik wel meteen naar tot op heden nog geen reactie wanneer deze nu wel echt komt.. jammer!

Mega goede service!

Prettige site mooie spullen en optijd geleverd! Tevreden!

Goed ding van goede prijs

Ik heb een massage tafel gekopt. Er is heel goede tafel en met heel goed prijs. Ik ben blij om dit tafel te gebruiken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service en snelle levering

Goede ervaring, ook met de klantenservice. Top!

Prima service en snelle levering

Goede ervaring, ook met de klantenservice. Top!

Ontzettend tevreden over de snelle en correcte service van Giga Meubel.

Het feit dat je zelf een voorkeur van levering mag opgeven en daarover correct gebriefd wordt is een enorm voordeel. Super service!

Snelle levering en goede prijs mijn aangeschafte product.

Overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering.

Klantvriendelijke winkel met een mooie collectie

Mijn favo eetkamertafel zag ik al op de website. In de winkel aangekomen bleek het een mooie kwaliteit voor een uitstekende prijs. Heel erg blij mee. Hulpvaardig en vriendelijk personeel!

Geweldige winkel en service

Ik vind Giga Meubel een fantastische winkel,met de leukste accessoires en mooie meubels. Helemaal mijn ding! De site is duidelijk en overzichtelijk. Ook qua voorraad. In de winkel een mooi stoeltje gevonden en binnen een paar dagen in huis. Helemaal blij mee!!

Mooie kwaliteit

Vlotte service en mooie producten

Heerlijk zacht

Kwaliteit en prijs verhouding zijn top! Mooi design vergeleken met de rest van de markt

Prima bankje

Leuk bankje, prima levering.

GIGA meubel is meer dan 5* waard

Gisteren is de kast bezorgd .. wat een mooie kast.. en ben zeker van plan om nog meer artikelen bij Giga Meubel te kopen . De communicatie via de mail met betrekking tot bezorging is echt top .. Via het track tracé kon je dat zo volgen en netjes op tijd zoals vermeld . Voor mij is GIGA meubel meer dan 5* waard .. Echt een aanrader om hun site te raadplegen..

Giga goede ervaring!

Super leuke kast besteld bij Giga Meubel, keurig binnen een paar dagen bezorgd. :)

Super blij met mijn barstoelen

De stoelen zijn super mooi en sterk en de levering was super snel.

Toffe hippe meubels! Wat we in België helaas missen!

Leuke ervaring! Leuk om iedere dag thuis te komen in een hip en trendy interieur. Met dank aan Giga!!! Gr vanuit België

Je wordt snel en goed geholpen

Ik ben heel tevreden

Onduidelijk

Ik had twee tafeltjes besteld. Ik kreeg een mail dat mijn bestelling eraan kwam. Echter ontving ik 1 tegeltje. Nadat ik erachteraan gebeld had werd er gezegd dat de andere nog kwam. Ik ben erg benieuwd wanneer die dan komt.

Een prachtige tafel besteld. Kwam op de juiste dag en tijd aan. Een vriendelijke bezorger.

Super mooie wandpanelen!!!

De wandpanelen zwart rustiek eiken staan super mooi! Kwaliteit is top en met de handzaag gemakkelijk op maat te zagen. Top product!

Ontzettend goed

Goede service ontzettende goede constructie

Goede communicatie en service

Werken netjes en snel. Goede communicatie.

Helemaal top

Nieuwe fietsmand besteld. Precies de goede maat, mooie afwerking en lekker stevig. Snelle levering zonder problemen

Goede kwaliteit, vlotte levering Goede prijs/kwaliteit

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!