Huishoudtrapje stevig en hoog genoeg.

Huishoudtrapje voldoet, waar het aan moet voldoen. Stevig en hoog genoeg om overal bij te kunnen. Kan me wel voorstellen dat sommige mensen liever een hogere handgreep/steun makkelijker vinden.

Altijd fijne service en top kwaliteit

Wij hebben inmiddels heel veel meubels en lampen bij Giga Meubel gekocht en zijn daar nog altijd heel erg blij mee! De kwaliteit is super en de dienstverlening top! We hebben een tijd geleden onze nieuwe eettafel gekocht, maar de oude moest daardoor even naar buiten. De chauffeur haalde even een flesje uit de auto en heeft de oude tafel daarmee ingesmeerd zodat ook deze mooi bleef. Dit is de service die we zowel in de winkel, als online, als bij levering ervaren. Wij zouden zeggen ga vooral zo door!

Zeer snelle levering en heel blij met mijn stoelen!

Ik heb goede ervaring met Giga Meubel

Snelle en goede levering, goed verpakt en hele mooie produkten.

Prima ladder

Mooi zwart

Echt meedenken met de klant is super fijn!

Ik kon niet kiezen uit de twee sidetables. De mensen uit de winkel hebben samen met mij de twee tafels op internet naast elkaar gezet en zo heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken. Super fijn dat zij bereid waren dit te doen!

Snelle verzending, goed verpakt

Mijn mand was snel bij mij thuis, goed verpakt en precies zoals omschreven op de site.

Netjes op tijd! Vriendelijk bezorger en mooie producten.

En zelfs toen ik een steldopje van mijn stoel miste de volgende dag nageleverd per post. Erg tevreden over giga meubel

In één woord; super!

Zowel op de bestelling via de website, levering als het product zelf niks op aan te merken. Alles verliep soepel en vlot en het product voldoet aan mijn verwachtingen.

Duidelijke communicatie over te leveren product. Snelle levering!

Goede communicatie over het te leveren product. Vrijwel direct het product ontvangen om ervan te kunnen genieten. Top gedaan!

Super goed service en kwaliteit

Tafel super mooi, super kwaliteit. Feedback op bestelling en levering heel goed Track and trace heel precies

Niks aan te merken!

Duidelijke communicatie. Levering binnen gemelde termijn. Product netjes en degelijk verpakt.

Ruim assortiment en snelle levering

Op zoek naar mooie barkrukken voor onze nieuwe keuken kwam ik op de site van Giga Meubels terecht. Gelukkig had ik al een beetje een idee wat ik wilde (zoals 4 poten in plaats van 1), want wát een enorm assortiment zeg. Bestellen en leveren ging supersnel. En de krukken zijn nog mooier dan ik dacht. Ik ben blij :-)

Uitstekend!

Nette en snelle levering. Goed verpakt . Trapje is van hele goede kwaliteit !

Mooi aanbod

Het aanbod is onderscheidend van andere meubelzaken. Veel keus. Jammer dat de meubels fysiek alleen in Soest te bezichtigen zijn, maar dat was het ritje wel waard.

Ik heb niks ontvangen

Geen levering

Snel bezorgd

Erg tevrede

Alles gaat goed en goede service

Goede en snelle levering

Prima service!

Ik heb 2 statafel'overtrekken' besteld en werd goed geïnformeerd, heb niet eens contact hoeven op te nemen want alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de levering was sneller dan de aangegeven datum dus helemaal top!

Helemaal prima!

Goed geholpen in de winkel. Duidelijke info mbt levering van de tafel. Nette, vriendelijke chauffeur. Ik kom zeker nog een keer terug!

goed en makkelijk

eenvoudig bestellen, goede keuzes en prima product. Levering zeer snel en communicatie over bestelling goed. Juiste emails en niet overdreven veel.

Mooi kleed, blij mee

Kleed zag eruit zoals op de foto. Blij mee

Goede kwaliteit

Ik heb een rotan mand gekocht en ze ziet er geweldig mooi uit , goede kwaliteit . Snelle levering , alles inorde !

Hele snelle service en een hele stevige trap

Wat een snelle service ,stevig verpakt en Stevige trap Eén aanbeveling!

Astronaut 8

3824 MJ Amersfoort

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!