goede winkel

Snelle levering en hele leuke stoelen!

Alles netjes verlopen, fijn geholpen in de winkel met een kop koffie. Snel geleverd, zelfs 2 weken eerder dan verwacht. En heerlijke stoeltjes.

Communicatie is prima wat betreft de levering.

Ik heb al verschillende producten bij jullie gekocht en heb absoluut geen klachten.

Geen communicatie en late levering

Beste, Uiteindelijk werd onze bestelling geleverd. 5 dagen later dan de uiterste leverdatum. We hadden geen track&trace informatie of communicatie ontvangen omtrent de bestelling. Bol.com stuurde ons reeds een verzoek tot betaling. De leverdatum werd ons uiteindelijk bezorgd met een tijdstip van tussen 21.45 en 22.45u. Deze werd niet geleverd. En uiteindelijk twee dagen nadien bezorgd op een willekeurig tijdstip. Product is niet volledig wat we ervan verwacht hebben, maar het kan ermee door.

Kast

Online een kast uitgezocht, zou het zo weer doen. Goede service en goede kwaliteit.

Exact wat ik er van had verwacht!

Prachtig meubel en helemaal zoals ik had verwacht dat hij er uit zou zien, super kwaliteit en past prima bij mijn eettafel!

Mooie meubels en snelle levering

Ik heb bij giga meubels een tv meubel en een side table besteld, beiden zijn op de zelf uitgekozen datums geleverd, ze waren super goed verpakt en zijn precies zo als op de foto’s! Bij het tv meubel zat er zelfs gereedschap bij om de handgrepen vast temaken! echt een heel fijn bedrijf als ik weer iets zoek kies ik zeker weer voor giga meubel!

Zeer goede en snelle service

Onze lamp was binnen gekomen, eenmaal uitgepakt zat helaas een beschadiging aan onze mooie lamp... Gelijk een mail gestuurd met foto. Dit is erg netjes opgelost door de medewerker..

Snelle levering, goede prijs-/kwaliteit

Woensdagavond een mooie fauteuil besteld en vrijdagochtend vroeg geleverd. De fauteuil zit heerlijk en voldoet precies aan de omschrijving.

Helemaal Top snelle service

Prachtig spul snelle service en een fijne bezorging! Zeker een aanrader voor andere

Prima communicatie en bezorging

Wij hebben besteld en kregen meteen per mail te horen dat levering even zou duren. Daarna werden we goed op de hoogte gehouden over wanneer de lamp wel zou komen. De lamp werd goed en netjes geleverd.

Van begin tot einde super

Op tweede kerstdag een tv meubel besteld. Ik wist dat deze natuurlijk niet de volgende dag in huis zou zijn. Ik kreeg op 28-12 al een mail dat de levering asap zou plaatsvinden en dat ik nog een aparte mail zou krijgen over de precieze leverdatum. De zelfde avond kreeg ik nog een link om de levering in te plannen. Op donderdag 5-1 was het Zover en de chauffeur was stipt op tijd bij ons en heeft hè tmeubel zelfs nog na binnen gedragen. Super service en het meubel is prachtig .

Snelle levering goed product

Trap was snel geleverd en was niet duur, is een mooie stevige trap.

prima snelle service en makkelijk in elkaar te zetten geheel

leuke meubels precies zoals op de foto in het echt. Goede beschrijving makkelijk te monteren en zeer snel geleverd.

Ongeloofwaardig bedrijf

Op 20/12/2022 spiegel besteld bij Giga meubelen. Deze stond op voorraad en leveren in 1-3 werkdagen. Deze was bedoeld als cadeau met nieuwjaar. Dag erna mail gehad dat deze toch niet in voorraad was. Mail terug gestuurd wanneer zij dachten dat deze terug in voorraad zou zijn maar op deze mail nooit antwoord gehad. We zijn ondertussen 06/01/2023 en nog altijd niks gehoord van Giga meubelen. Het enige wat snel ging was geld van mijn rekening halen.

Wij hebben 2 fauteuils besteld bij Giga Meubels. Netjes kreeg ik hier bevestigingen over en de dag voordat ze geleverd werden een track en tracé wanneer ze zouden binnenkomen. Alles tot op de levering netjes geregeld . Stoelen zitten heerlijk en helemaal niks op aan te merken . Giga meubels bedankt . Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.

Bestellen ging eenvoudig, en binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen , zeer tevreden.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden. Netjes geleverd. Goed verpakt. Top!

Leuke winkel, goed geholpen, levering top!

Ik denk dat wij 3 keer de winkel in Soest hebben bezocht, de keuze is reuze, een gezellige winkel waar je heel prettig geholpen word. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor kast Lott. Levering was even lastig maar een kleine 5 weken later kwam de kast. De chauffeur en zijn collega hebben ons enorm geholpen met het neerzetten van de (heel grote) kast. Wij zijn er blij mee, verkoop, communicatie en levering verliepen soepel.

Je kan je levering zelf inplannen. Dit werkt uitstekend. Giga Meubel komt zijn afspraken na en levert op tijd. Ik zou het iedereen kunnen aanbevelen.

Positief verrast!

Eerste keer besteld hier. Eerst contact opgenomen met de chat op de site. De klantenservice is echt goed! Duidelijk antwoord op mn vragen. Tapijt kwam met levertijd, maar via mail werden we op de hoogte gehouden en we hadden ons tapijt sneller dan verwacht in huis. Heel mooi tapijt. Erg blij mee!

Hele fijne service

Ik heb mijn eettafel, eetkamerstoelen, kast en kapstok aangeschaft via giga meubel. Helaas had ik ongeluk bij de bezorging en waren de stoelen kwijt. Deze heb ik na enig onderzoek toch netjes ontvangen. De kapstok was helaas ook kapot geleverd. Ook deze wordt netjes omgeruild. Gelukkig is bij de kast en de eettafel wel alles in één keer goed gegaan! De meubels zijn van prachtige kwaliteit en ik ben zeker van plan hier vaker meubels te bestellen!

Snelle levering alles naar wens

Mijn artikel voldoet aan alle voorwaarden. Was netjes ingepakt en snelle verzending. Zeker aan te bevelen!

Heel tevreden!

Uitstekend product. Top levering. Kortom ik ben zeer tevreden

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!