Snelle bezorging

Ik heb 2 mooie barstoelen besteld, ben er erg blij mee en ze zijn snel binnengekomen!

F-A-N-T-A-S-T-I-S-C-H

Super snelle levering , heel eenvoudig zelf te plannen ! Mooie kwaliteit voor een hele leuk prijs ! Ik ben Fan!!

Mooi product

Mooie producten + snelle levering.

Super!!

Zadelkruk besteld en zeer tevreden met mijn aankoop!!

Perfecte levering

Levering perfect op tijd, meubels werden gedragen op trap naar 1e verdieping. Geen beschadigingen, alles prima in orde

Mijn ervaring met Giga meubel is prima. Levering was top. Wel ben ik nog aan het wachten op een vraag, aangezien er een onderdeel van mijn bestelling mist. Ook vind ik jammer dat je zelf op de site bij moet houden wanneer een item eventueel beschikbaar is. Verder ben ik super blij mijn mijn aankoop en ging alles soepel.

Cute Headboard frame

The frame is really nice but the end point could have been cleaner considering the price. It also arrived extremely dusty so that's why it's 4 star

Eettafel besteld en week later was de tafel bezorgd. Prima!

Voor herhaling vatbaar!

Top aankoop, snelle levering!

Uitmuntend

Product werd op tijd geleverd door een enthousiaste en vriendelijke bezorger. De bezorger heeft het bestelde product netjes afgeleverd en op een verzochte locatie neergezet. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden voor de status van de levering.

Heel tevreden over de goede service

Erg tevreden over de service van Giga Meubel, ook de bezorgers waren vriendelijk! Ik had alleen wel een andere gedachten over “direct leverbaar”. Kennelijk betekent dat 5-10 werkdagen en had ik zelf wat verder moeten lezen. Uiteindelijk was de levertijd 3 weken (door BlackFriday). Begrijpelijk! De eettafel is ook prachtig. Kleine beschadiging aan de hoek (jammer) maar dit is volgens mij niet tijdens transport door Giga Meubel gebeurd.

Fijn trapje besteld en keurig verpakt geleverd

Fijne woonwinkel, met persoonlijke service

Heel fijn dat er wat extra foto’s werden verstuurd omdat we twijfelden over de kleur van de akoestische wandpanelen.

Alles perfect geregeld en op tyd binnen

Goede prijs kwaliteit verhouding top

Top service!

Snel geleverd door een hele vriendelijke man!

Bestelling goed ontvangen, top bedrijf!

Fijne winkel ervaring

De site is overzichtelijk en de artikelen zijn scherp geprijsd. Ik heb twee bestellingen geplaatst. Bij de eerste was het artikel toch niet op voorraad en kreeg ik direct de volgende werkdag een mailtje dat ze het verwachten de week nadien binnen te krijgen. De week nadien had ik op vrijdag mijn bestelling direct in huis. Heel fijn dat ze je contacteren wanneer het langer gaat duren. Artikelen waren ook prima in orde. Ik ga hier zeker nog bestellen!

Ben zeer tevreden over product en service

Een ovale tafel gekocht. Deze bevalt ons erg goed. Zeer goed geholpen en snel geleverd Ook het afspreken van lever datum ging er gemakkelijk en naar wens.

Ben zeer tevreden over product en service

Top, niks op aan te merken

Leuk aanbod en leuke showroom.

Levering vanuit voorraad kan sneller, maar duidelijke communicatie over tijdstip van levering is fijn. Mooi product in goede orde ontvangen.

Comfortabel

Ik heb een zadelkruk op wielen besteld. Nu kan ik, ondanks mijn lichamelijke beperking, weer aan de slag in keuken en zoals voorheen lekker kokkerellen. Echter nu zittend op een comfortabele manier. Kruk werd op tijd geleverd en voldoet exact aan de beschrijving. Da's dus ook comfortabel winkelen op internet!

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!