Hele mooie tafel, perfecte levering!

Enkele weken geleden heb ik de Amir tafel 160 x 90 bij Gigameubel besteld. Het was onduidelijk wanneer deze geleverd zou worden dus heb ik een mail gestuurd. Vrij snel reactie gehad en de tafel is de week erop geleverd. In het begin wel puzzelen om de tafel in elkaar te steken maar het is gelukt. Heel tevreden van de tafel!

Hele mooie tafel, perfecte levering!

Snel en goed geregeld

Mooie huishoudtrao lekker compact

Geweldige barkruk die optijd geleverd werd en ook nog eens perfect bij onze nieuwe keuken past!

een dikke 10

Vandaag besteld en 2 dagen later was de bestelling binnen. Netjes ingepakt. Goede communicatie.

Mooie kapstok

Mooie kapstok geleverd! En snelle reactie op mijn mail. Een kleine lak beschadiging, maar ik verwacht binnen een paar dagen een bijwerk lak met de post!

Klantvriendelijk

Ik ben zeer tevreden over de service van GiGa meubel. Aanvankelijk had ik een tafel ontvangen met een fout in de poten. Deze tafel werd zonder problemen retour genomen (Ilse van de klantenservice hielp mij hierbij erg fijn). Daarna ben ik in de winkel gaan kijken naar een andere tafel. Hier werd ik zeer klantvriendelijk door Thony en Thijn geholpen. Alles is top geregeld en ik vind het aanbod van Giga ook mooi en betaalbaar. Leuk ook dat zij hun eigen label hebben. Ik zal er zeker nog eens iets kopen.

Klantvriendelijk

Kwaliteit en uitzicht zoals beschreven. Levertermijn werd nagekekomen.

Kwaliteit en uitzicht zoals beschreven. Levertermijn werd nagekekomen.

Prettig!

Zeer prettig. Vlotte levering en een stevig, comfortabel product. Makkelijk & snel in elkaar te zetten. Binnen 5 minuten kon ik ergonomisch goed zitten.

Leuke en hippe zaak !

Personeel is behulpzaam, denkt mee. De zaak is hip en trendy. Leuke spullen en tegen betaalbare prijzen

Goede en duidelijke service.

Puntje van kritiek. Op de site staat dat je een keveringsdag in kiezen. Dit was niet het geval.

Prettig!

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!