Snelle levering, mooi & kwalitatief product! Erg tevreden!

Dramatisch

Helaas zijn onze ervaring verre van positief. Vitrinekast, salontafel en tv kast besteld welke voorradig zouden zijn en volgens afspraak geleverd zou kunnen worden. Na bestelling en betaling krijgen wij die zelfde avond nog een email dat de kast toch niet voorradig zou zijn en een levertijd zou hebben van 2 tot 3 maanden. Hierdoor hebben wij besloten een andere kast te bestellen. Duidelijk met de medewerkers besproken of deze kast wel voorradig zou zijn en geleverd kon worden. Dit was allemaal geen probleem. Maar helaas! We ontvangen een link voor het maken van een leveringsafspraak, deze kunnen we pas 1 week later plannen dat de datum die we besproken hebben. Na wederom contact en wederom een excuus kan er niets aan gedaan worden. We besluiten daarom de spullen dan zelf maar op te gaan halen. Bakwagen gehuurd en via mail besproken dat de alle spullen op de besproken dag klaar zouden staan. Bij aankomst magazijn weet de medewerker van niks! Hij is wel erg vriendelijk en bereidt te helpen, Echter geeft hij wel aan dat niet alle spullen op voorraad zijn... Daar gaan we weer. Uiteindelijk komt hij het onderdeel wat niet voorradig zou zijn als eerste brengen?? Natuurlijk hartstikke fijn, maar wel gek! Dan komt hij nogal zorgelijk naar ons toe met de mededeling dat ze de kast nergens kunnen vinden. Uiteindelijk hebben 3 medewerkers ruim een uur gezocht naar de kast en gelukkig wel gevonden. Mijn complimenten voor deze mensen, die met schaamrood op de kaken hun excuses aanboden hoe het die dag gelopen is. Het zou intern doorgegeven worden, maar helemaal niets meer gehoord! Daarnaast is de salontafel beschadigd. Totaal geen service, geen coulance niets! Erg jammer....

Niet zoals je het verwacht

Vierkante houtmand besteld. Deze order is ook zo bevestigt. Bij het openen van de doos, tref je een ronde mand aan :( wat een gepruts. Als iets niet leverbaar is had dit beter vooraf gecommuniceerd kunnen worden om de bovengenoemde teleurstelling te voorkomen. Nu 4 weken wachten op de juiste mand

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt bezorgd en de kwaliteit is goed en mooi

Voor herhaling vatbaar!

Eerste bestelling bij Giga meubel. Voor bestellen contact opgenomen via de chat en ik kreeg meteen de juiste antwoorden op mijn vragen. Ook een wel een luchtige, niet opdringerige medewerker in de chat. Ik werd daarna constant op de hoogte gehouden via mail wanneer de status van mijn bestelling wijzigde. De levertijd was ook 1-3 weken en binnen de 2 weken was het tapijt in huis. Positieve is ook de gratis verzending boven de 100 euro, ook voor België! Wanneer ik nog eens iets nodig heb zal ik zeker opnieuw bij Giga Meubel kijken.

Voor herhaling vatbaar!

Heel veel keus voor betaalbare prijzen

Hele leuke winkel met veel keus Kasten in verschillende maten Vriendelijke personeel Denken met je mee En de bezorging ook top keurig op tijd

Vlot besteld, geleverd en in elkaar gezet

Meubel is precies zoals verwacht. Makkelijk in elkaar gezet. Chauffeur brengt dit naar boven (mits lift). Heel vlotte service.

Fijne en snelle communicatie

Meerdere keren via de chat contact gehad en later nogmaals over de levering. Snel geholpen en goed advies wat betreft de gekochte spullen.

Vlot besteld, geleverd en in elkaar gezet

Meubel is precies zoals ik het verwachte. Makkelijk in elkaar gezet. Chauffeur brengt dit naar boven (mits lift aanwezig). Heel vlotte service.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!