Super mooie woonwinkel

Vriendelijk ontvangen door personeel. Veel keuze uit alleen maar mooie meubels en accessoires. Fijne service en kast werd netjes op tijd geleverd

Goed product en een zeer snelle levering!!!

Goede ervaring! Zeker aan te bevelen

Uitstekend ervaring met het product

Voldoet aan de gestelde doelstelling en daarboven

Besteld via Bol.com. 2 dagen later geleverd, zoals was aangegeven. Product prima..

Product nog steeds niet binnen

Zit nu al een week te wachten op mijn huishoudtrapje. Dus kan het product zelf nog niet beoordelen. Maar de levering gaat erg traag tot nu toe helaas..

Helemaal top!

Salontafel besteld. Voor een budgetprijs maar dat is er absoluut niet aan af te zien! Mooi product. Levering viel in onze vakantie, maar dit was met een mailtje naar de klantenservice zo opgelost. Direct na onze vakantie verzonden. Ik raad giga meubel zeker aan!

Vriendelijk en snelle service!

Wij zijn in de showroom in Soest geweest. Zeer vriendelijk geholpen. En met 5 dagen was onze Jessey metalen kast netjes afgeleverd, door hun eigen chauffeur. Onze nieuwe kast staat prachtig in onze woonkamer!

Heel goede service, had men bestelling al voor de verwachte datum.

Goede communicatie en snelle levering!

Online een leuke set gezien en deze ook in de winkel gaan bekijken. Ervoor gekozen om het vervolgens online te bestellen en dat ging heel gemakkelijk. Uiteindelijk werd het veel eerder dan verwacht geleverd en verliep alles heel vlot. Meubels zien er goed uit, zoals op de site en we zijn er super blij mee!

Hele fijne ervaring blij met me visgraat dressoir.

Mooie meubels, snelle levering, service is top.

Goede service en klantenservice

Ik wilde graag meer informatie over mijn bestellen en al snel kreeg ik reactie! Levering was ook erg duidelijk, hoe laat, wat en wanneer! Zeker een aanrader!

Snel geleverd en vriendelijke service

Fijne webshop. In de winkel producten kunnen bekijken, vriendelijk personeel en super snel thuis geleverd! Helemaal top.

Snelle levering en goede service!

Na het bestellen van de prachtige stoelen werden deze op de beloofde dag en binnen het aangegeven tijdspad geleverd! Mooie stoelen waar we onder onze overkapping prachtig staan en zeker van gaan genieten!

Snelle levering!

Great ladder!

Looks nice, works well, and was shipped very quickly.

Niet goed

Ik bestelde een houtmand aan 122€ zag de dag na bestelling dezelfde mand staan bij bol com aan 96€ ook geleverd door Giga meubel!!. Ik heb een e mail gestuurd voor mijn bestelling te annuleren maar dat ging niet meer In mijn tweede mail had ik de vraag gesteld voor een reductie van de prijs maar deze bleef onbeantwoord

Goed product en prima communicatie. Zeer tevreden hierover.

Super mooie tafel

Hele mooie tafel, precies zoals op de site. Echt een aanrader.

Zeer snelle levering en goede uitleg

Zeer tevreden ,voldoed aan mijn verwachting. Stevig en makkelijk te monteren.

Waar voor mijn geld!!

Prachtig kastje gekocht! Heel blij mee! Chauffeur was zeer vriendelijk en heeft gigantisch geholpen! Vanwege artrose kan ik nl, slecht tillen en uitpakken. Ik kom beslist nog eens winkelen. Jullie hebben mooi actueel assortiment meubelen en toebehoren!

Snelle bezorging, goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie betreft het moment van bezorging. Ik beveel Giga Meubel zeker aan.

vlotte service

Ik bestelde voor de eerste keer bij giga meubel en was onder de indruk van de mooie meubels voor een goede prijs. De site is overzichtelijk en de bestelling verliep vlot. Ik had enkele vragen waar ook meteen reactie op kwam. Een goeie ervaring! voor herhaling vatbaar.

Top! Fijne stoel!

Geweldige stoel en snelle levering! Was even goed kijken hoe te installeren maar het resultaat mag er zijn!

Een verrassende collectie meubelen!

Echt zeer ruime collectie meubelen voor aanvaardbare prijzen opgesteld in een smaakvolle inrichting. We zijn vlot geholpen en de bezorging was volgens planning.

Uitermate tevreden

De website is overzichtelijk hierdoor is het makkelijk om een keuze te maken. Na plaatsing van de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden over het vervolg. Binnen enkele dagen mijn bestelling in goede orde mogen ontvangen. Prachtige velvet barstoelen. Helemaal zoals ik had verwacht. Stoelen waren goed verpakt. Met een kleine technische bijdrage mijnerzijds, stonden de stoelen te shinen aan onze bar.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!