een verrassende winkel !!!

Veel keus aan meubelen en accessoires. Vriendelijk personeel die meedachten en adviezen gaven. Een mooie en fijne eettafel gekocht. Bezorger Henk hielp spontaan mee om de tafel in elkaar te zetten. Ik kan iedereen deze winkel met prima service aanraden!

Vlot, mooi en wat ik wilde!

Ik kocht een kast die ik van te voren niet kon bekijken. Dat maakt het een beetje spannend! Maar dat was nergens voor nodig. Kast zat super degelijk ingepakt. Is degelijk, stabiel en precies zoals ik hem wilde. Blij mee!

Mooie kast, niet goedkoop maar wel heel mooi!

Aanschaf en levering is prima gegaan, schroefdraad van 1 van de pootjes is kapot maar de verwachting is dat we dit gezamenlijk goed gaan afronden.

Supermooi product!

Helemaal blij met onze 'Locker kast Pip'. De handleiding hoe de kast in elkaar gezet moest worden, was wat lastig te lezen maar is uiteindelijk gelukt.

Top service!

Van de mooie showroom, tot de top service, tot de perfecte aftersales. Echt een leuk bedrijf, betrokken en geweldige service. Reageren snel, en vaak zelfs savonds. Helaas was onze tafel niet goed afgewerkt, na foto’s en goede communicatie een omruiling in werking gezet. Echt heel netjes. Ook De bezorgers mogen even in het zonnetje gezet worden, nette mannen en bellen netjes (zoals afgesproken) half uur van te voren. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe tafel en stoelen en de top service. Dus mocht je een nieuwe tafel/stoelen/kast nodig hebben, raden wij Gigameubel aan.

Mooi TV-meubel en uitstekende service!

Het tv-meubel is in het echt precies zoals verwacht naar aanleiding van de foto's. Mooi afgewerkt, stevig en precies naar mijn smaak. Door de twee deurtjes is er ruimte om nog wat spulletjes uit het zicht op te bergen, en bij de plankjes is bovenaan een opening voorzien voor kabels van een router o.i.d. De levering en communicatie was ook uitstekend geregeld; na het afrekenen kon ik zelf kiezen welke dag voor mij qua levering goed uitkwam uit een ruime selectie. De dag voor de levering kreeg ik bericht met een kleiner tijdvak, en de chauffeur was er keurig op tijd. Hij heeft het meubel (dat goed stevig verpakt was) meteen voor ons op de juiste plek neergezet. Top!

Scherpe prijs en kast op voorraad

Leuke tv kast voor een hele scherpe prijs als ik het met andere winkels vergelijk. Ook was de kast hier uit voorraad leverbaar dus binnen een paar dagen stond hij al in mijn woonkamer. Bij het bestellen nog even gebruik van de chat gemaakt en dat ging ook voorspoedig.

Top meubel

Het is een heel mooi tv meubel! Zelfde als op de foto. Duurt wel eventjes om in elkaar te zetten maar als je gewoon de stappen volgt, gaat het vanzelf! Heel blij mee!

Mooie producten en duidelijke communicatie vanuit de winkel

Heldere communicatie over de levertijd. Product was precies zoals omschreven en op de foto’s.

Snelle levering van een geweldig mooie stoel!

Zeer snelle levering Product ziet er geweldig uit! Snel en gemakkelijk te monteren

Mooie stoelen, snel geleverd, goede service

Wij hebben onlangs 4 barstoelen besteld. 2 van de stoelen kwamen binnen. De dag erna met de klantencervice gebeld. Blijkt dat de vervoerder ze geannuleerd had, en nog geen 24 uur later had ik nieuwe stoelen thuis. De stoelen waren alleen wat lichter op de foto. Verder hartstikke blij met de stoelen en de snelle service.

Goede en duidelijke service

Duidelijke communicatie mbt levering. Verder erg tevreden met mijn eettafel.

Goede service van aankoop tot levering

In Soest de winkel bezocht. Zeer behulpzame dames daar. De salontafel die we online hadden gezien stond niet in de winkel, maar wel een ander model in dezelfde uitvoering, zodat we toch een goede indruk van de gebruikte materialen konden krijgen. Tafel gekocht, levering al de week erop. De avond voor de leveringsdag werd het tijdslot per mail doorgegeven. Maandag tussen 8 en 9 uur zou er afgeleverd worden Om 08:04 uur ging de voordeurbel. Om 08:20 stond de salontafel al op zijn plek. Dat heb ik lang niet meer meegemaakt. Een bedrijf dat ook doet wat het belooft! Een dikke 10 voor GIGA meubel Soest!

Ver boven verwachting!

Een aantal jaar geleden hebben wij eens een miskoop gedaan met een meubel via een online winkel. Toen kwamen wij tot de conclusie dat dit de eerste en laatste aankoop qua meubels zou zijn. Bij Giga meubel vonden we exact het dressoir dat wij in gedachten hadden en besloten toch het risico te nemen. Dat bleek een goede beslissing! Wat een plaatje van een dressoir en ook nog eens van top kwaliteit! Ook de bezorging was goed geregeld. Geen hele dag thuis wachten maar een tijdsvan van 1 uur en door de dag heen de precies verwachte tijd.

Een tv meubel besteld, precies wat ik had verwacht en snelle levering!

Mooie en aparte eettafel en stoelen

Giga heeft giga veel keud in bijzondere meubelen en accessoires. De kwaliteit is ook hoog. Voeg daarbij de vriendelijke en deskundige medewerkers. Zij maken een ritje naar soest de moeite meer dan waard.

Geweldig!

Wij hebben al onze meubels bij Gigameubel vandaan en zijn zeker tevreden. Wij zijn goed geholpen in de winkel en de levering was ook goed en snel. Bedankt voor de goede service!

TV meubel niet geschikt als tv meubel, ontwerpfout

Tv-meubel Locker Vintage Glass Metal gekocht. De tv kun je er op zetten, maar de randapparatuur (tv ontvanger, dvd speler) kun je niet opbergen in de kastjes achter de dichte metalen deurtjes, waar de kabelopeningen in de achterwand zitten. De afstandsbediening werkt niet door de de metalen deurtjes. Omdat ik het meubel wel heel mooi vind, heb ik zelf met veel moeite in de achterwand achter de glazen deurtjes een kabelopening geboord en gezaagd. Nu werkt alles wel. Maar het ontwerp van deze kast klopt dus niet.

Prima advies en fijn geholpen.

Ik vond het prettig bij Giga Meubel mijn meubels te kopen. Werd super fijn geadviseerd en gezellig personeel.

Snelle en goede reactie op mail

Super fijn hoe de communicatie loopt met jullie als bedrijf. Jullie hebben een snelle reactie en reageren zelfs binnen 24u in het weekend.

Mooie eettafel besteld en ontvangen

Uiteindelijk mijn eettafel besteld bij Giga meubel. Ik was hiervoor nog niet bekend met hun. Mooie tafel ontvangen en goed geleverd. dus ik ben tevreden!

Snelle levering, goed verpakt

Het tv meubel wat we hebben besteld was binnen een paar dagen in huis. Top! Verder was het goed verpakt, netjes geleverd. Zijn nu heel tevreden met ons nieuwe meubel.

Zeer slechte service

Zwevend tv meubel besteld. Wordt geleverd met beschadigingen zoals krassen en plekken waar de lak er echt is afgeschuurd. Er worden veel te kleine schroeven en pluggen mee geleverd. Meubel kwam hierdoor los van de muur met pluggen en al. Door het systeem van ophangen kom het meubel scheef te hangen tegen de muur omdat er aan onderkant van meubel geen afstandhouders zitten. Wanneer je met deze klachten komt krijg je als reactie dat beschadigingen horen bij een industrieel meubel. Dit scheefhangen lossen we zelf op door afstandhouders te maken. Verf tippen we zelf maar bij. Ze wilden wel verf opsturen. Zeer slechte service en deels ook kwaliteit van het meubel. Voor de prijs van €650 mag je toch wel meer verwachten. Voor ons geen bestelling meer bij Giga Meubel.

Geweldig leuke meubels en accessoires!

Twee mooie kasten gekocht. Snelle levering en vriendelijk personeel!!

Leuke kasten voor reale prijs

Twee identieke kasten gekocht. Snelle levertijd en zeer goede prijsvorming.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!