Hele goede kwaliteit voor weinig geld

Zeer tevreden over Henk die de kast bracht. Hij werd ontdaan van de verpakking en op zijn plaats gezet. Alles ging in een normaal tempo klantservice gericht. Zuinig zijn op Henk

Mijn dochter heeft verleden jaar ook deze tafel gekocht, en als je ziet hoe makkelijk je met 6 of meer mensen hier omheen kan zitten. TOPPIE . Ik ben zelf net verhuisd naar een niet te groot appartement, en heb daarom besloten ook deze tafel te kopen. En ik ben er zo blij mee.

Slecht

heb lang gewacht op mijn klok met spiegel. kapot bezorgd. contact opgenomen met giga .dagen later nog niets gehoord. bellen is een ramp .zijn maar twee uur telefonisch bereikbaar per dag.

Alles is fout gegaan

Wij hebben op 8 april een tv meubel besteld bij Giga meubel, waarbij stond aangegeven dat deze begin mei geleverd werd. Dit is uiteindelijk eind juni geworden. Dit kan uiteraard een keer gebeuren in de huidige periode. Echter is tijdens de levering een verkeerd meubel geleverd (dressoir ipv tv meubel). Deze kon twee weken later omgeruild worden. De dag voor de omruiling kregen we nogmaals een factuur met een openstaande post (de korting op het meubel werd opeens in rekening gebracht), terwijl we deze in april al hadden voldaan. Na twee weken kon het dressoir worden omgeruild worden voor het tv meubel welke we hebben besteld. Echter is dit meubel nu weer beschadigd geleverd. De klantenservice reageert verder snel en probeert te helpen, maar al deze zaken zorgen ervoor dat we een erg onprettige ervaring hebben met Giga Meubel en hier nooit meer gaan bestellen.

Ik heb 6 'Shannon' eetstoelen gekocht bij deze winkel en zijn erg tevreden! - stoelen op voorraad - levering snel en op tijd - goede kwaliteit stoel en onbeschadigd

Top service door chauffeur Henk

Onlangs een lage vitrinekast besteld bij jullie. Henk belde netjes van te voren op dat hij tien minuutjes later was. Eenmaal aangekomen tilde hij hem ook nog netjes waar de kast moest komen. Andere bezorgers mogen een voorbeeld nemen aan Henk! Top service en een top meubel.

Nette bezorging en nazorg

Na uitpakken van tafels bleken er krassen op te zitten. De klantenservice heeft het direct opgepakt. Helaas was de tafel niet meer te leveren, om te ruilen. In plaats daarvan ben ik financieel gecompenseerd. Zeer correct en klantvriendelijk

Snelle levering en prima klantenservice. De van keuze is reuze dus iedereen kan wel wat moois vinden in deze winkel. Fijne website omdat ik online heb geshopt.

Giga meubel is een fijne winkel om iets moois te kopen.

Fijne winkel, mooi design, goede kwaliteit, snelle levering. Vriendelijk personeel, en de service is goed. Ga zo door Giga Meubel.

snel geleverd en mooi product

Ik heb onlangs 2 barkrukken bij giga meubel besteld. De krukken werden binnen 48 bezorgd, keurig ingepakt waardoor er geen enkele beschadiging op de krukken zit. Ze komen vollledig overeen met de foto's en omschrijving, dus al met al heel erg tevreden!!

Fijne service !

Vanwege de verhuizing had ik een aantal vragen of de bezorging. Die werden door de klantenservice snel en vriendelijk beantwoord. Waardoor de levering voor ons goed uit kwam. Natuurlijk zijn we ook heel erg blij met onze Kast Novi.

Goed spul; heldere communicatie en top klantenservice

Dikke aanrader om hier je meubelen te kopen! Na wat zoekwerk blijken ze toch echt de goedkoopste te zijn....en erg veel keuze! Direct duidelijk wanneer het meubel ook geleverd wordt. Helaas zat er een kras op onze kast, maar door hier direct contact over op te nemen met de klantenservice was het op de dag van de levering al geregeld met een compensatie ook vanuit hen!

Prima aankoop!

Na het uitzoeken van een mooie tafel op de website een prima proces doorlopen. Na het plaatsen van de bestelling kregen we enkele uren later al de mogelijkheid om een leverdatum in te plannen. De dag van de levering was heel duidelijk te volgen hoe laat de chauffeur bij ons zou zijn. Deze informatie werd op de website, die via een makkelijke link bereikbaar was, steeds geupdate. De chauffeur was vriendelijk en netjes. Een prima aankoop!

Een ander artikel besteld dan geleverd gekregen wat vervolgens goed opgelost is.

In eerste instantie de balen van het ontvangen van een ander artikel dan besteld. Werd eerst gemeld dat de retourkosten voor eigen rekening zouden zijn aangezien artikelnummer toch echt gelijk was tov de bestelling. Na contact met klantenservice er achter gekomen dat er een fout op de website staat waardoor de maatvoering aan het bewuste artikelnummer onjuist waren gekoppeld. Na deze ontdekking een keurig aantal opties geboden om er samen uit te komen. Al met al tevreden met Giga-meubelen en de klantenservice van dit bedrijf.

In vergelijking met andere leveranciers krijgen jullie een dikke 10.

Ik was verrast door de goede service van gigameubel . Heb een paar nare ervaringen gehad betreffende contacten en bestellingen . Dus was ik nu erg op mijn hoede . Niet nodig bij jullie Alles tot in de puntjes goed gegaan . En ondanks de files tijdens de bezorgdag stond uw bezorgdienst op tijd voor mijn deur . Ook snel antwoord gekregen op mijn vragen super snel zelfs en heel vriendelijk. Top hoor

Topkwaliteit, klantvriendelijke levering! Knap design

Geleverde materialen (hoge kast, tv-meubel en locker) van hoge kwaliteit. Veilig verpakt bij leveren. Geleverd door enorm vriendelijke medewerker die tot de gewenste plek in de woning levert. Geen beschadigingen bij uitpakken, perfect zoals beschreven op de website. Dikke aanrader!

Zeer snelle levering, product zeer goed verpakt, ontzettend tevreden

Highl

Delivered on time.

Top product voor hele scherpe prijs!

Hele goede aanbieding voor 4 eetkamer stoelen van het merk Zuiver. Snel en netjes thuisbezorgd in hele goede verpakking! Aanrader!

Snelle, nette levering

Snelle, nette levering. Meubels goed verpakt. Duidelijke communicatie.

Goede service, redelijk snelle bezorging

Mooi sierkussen gekocht van be home deco. Enige website die deze verkocht en dan voor de helft v/d prijs. Goede communicatie artikel ook zoals afgebeeld. Levering wat langer dan gewend, maar des al niet te min tevreden met het artikel

Zeer tevreden en snelle reactie bij vraag na levering

Wij hebben 2 barstoelen gekocht. Snel geleverd, makkelijk te monteren en staan heel mooi. Achteraf had ik nog een vraag m.b.t. 1 kruk. Ik kreeg een paar uur later al een reactie en een goede tip. Fijne service, mooie kwaliteit voor een goede prijs!

Bestelde meubel netjes optijd geleverd, goede kwaliteit.

Bestelling en opvolging verliepen correct en vlot.

prima!

Overzichtelijke site en prima service!

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!