nvt

Zeer slecht

Ik sluit mij geheel aan bij vorige review, ik heb dezelfde slechte ervaring. Met daarbij dat ik een meubel gekocht heb en afgeleverd met scheve poten door scheve boorgaten en zij daar niets mee wilde doen en vervolgens contact blokte. Dit bedrijf laat meubels in het buitenland (lees onder ontwikkeld land) maken en heeft nul controle op de kwaliteit en kijkt de producten ook niet na. Retouren accepteren zij niet, omdat ze het product naar het onder ontwikkeld land niet terug kunnen sturen. Dit concept stinkt in mijn ogen aan alle kanten. Ik adviseer ver bij dit bedrijf vandaan te blijven. En dan ben ik nog bescheiden in uitleg van mijn ervaring.

Prima geholpen en snel geleverd!!Top

Zondags naar de winkel even rondgekeken personeelslid vroeg of zij kon helpen. Alles keurig opgemeten of het pastte qua afmetingen. Daarna bestelling gedaan betaald en dinsdag werden de barkrukken geleverd. Dus prima complimenten!

Snelle en keurige levering van ons dressoir

Wij hebben een locker dressoir bij giga meubel gekocht en wij zijn uiterst tevreden. Wat een stoer, mooi dressoir en dat voor die prijs. Ook mocht je zelf een datum kiezen voor de levering, en die werd keurig nagekomen. Met een goede track en trace.

vertrouwen!

Wederom bij Giga meubel geweest. Deze keer voor stoere stoelen. Ik twijfel over de kleur. "Mevrouw u kunt de stoelen even mee naar huis nemen en passen, brengt u ze daarna gewoon weer terug. Nee we hoeven geen ID kaart te zien, we gaan uit van vertrouwen". WAUW, waar vind je dat tegenwoordig nog. En de stoelen zijn natuurlijk ook erg leuk maar ben vooral onder de indruk van de klantvriendelijkheid en de menselijkheid.

Rotan stoel

Ik heb een HKliving Rotan Egg Chair Zwart besteld onwijs gaaf gewoon vanochtend kwam hij binnen ik had de chauffeur Henk tot op de minuten kon je hem volgen hoelaat hij aankwam perfect gewoon Zonder iets te vragen kwam hij met die zware stoel uit de lift vandaan en bracht hem helemaal binnen klasse dat is niet overal zo ik beveel dit bedrijf zeker aan een hele vette dikke 10 van mij en zeker voor Saar en Henk toppers zijn jullie gr Annemarie

Bizarre klantenservice & levertermijn

Het is moeilijk te bevatten dat een bedrijf zich zo onprofessioneel gedraagt, vragen worden slecht beantwoord en er wordt totaal niet meegedacht om samen tot een oplossing te komen voor het probleem. In januari 2022 hebben wij onze eettafel besteld, zonder een levertermijn wat betekent dat het bedrijf binnen 30 dagen moet leveren. Ondertussen hebben we de 30 dagen ruim overschreden en hebben we nog steeds geen eettafel. Wanneer je dan meerdere malen probeert om te faciliteren, om samen tot een oplossing te komen, krijg je telkens het stugge antwoord dat dit er geen mogelijkheid is om eerder te leveren of te compenseren. Je verwacht dit natuurlijk niet van een bedrijf... Wanneer je de bestelling hier plaatst nemen ze totaal geen verantwoordelijkheid en zal je zelf overal achteraan moeten.. Na meerdere malen via de mail contact te hebben, sluiten ze ook het dossier zonder enige compensatie. Het is ronduit belachelijk en op basis van de behandeling die ik ontvangen heb, raad ik iedereen af om hier iets te bestellen.

Mooie kasten, uitstekende levering.

Wij hebben twee 120 cm - Nora-kasten gekocht. Ze zijn heel mooi, uitstekend afgeleverd door een vriendelijke chauffeur en geplaatst en op hoogte gesteld. Een plaatje in onze huiskamer! PS Foto's heb ik in een andere mail gestuurd en mogen promo zijn.

Not as the photos

I ordered a choco marmer table. The table has a straight white Line all over the table. Its not suppost to be there Even if its a nature product. They didnt help me at all with the problem. The table looks ugly and cheap because og that Line.

Prima barmeubel. Aanwinst voor ons interieur.

Wel erg veel verpakkingsmateriaal. Een halve kliko met noppenfolie! Mag wel een tikkeltje minder...

Super producten - top service

Vooral de service en het contact is heel erg goed geregeld! Voor mij persoonlijk is dat echt een must wat betreft online shopping. Kwaliteit-prijs verhouding is ook top! Al met al zeker 1 van mijn favoriete meubel winkels online!

Prachtige tafel, snel geleverd!

Wij hebben onze eettafel gekocht Bij de Giga meubel in Soest. Super leuke winkel, net even anders dan anders. Het viel ons op dat de prijzen erg uit één lopen, waardoor het leuk kijken is. De tafel laten bezorgen, dit kon 2 weken later al. Netjes binnen afgeleverd en simpel in elkaar te zetten. Echt een aanrader!

Kwalitatief goed en goede levering afspraken

Ik had een tv meubel gekocht en is van zeer goede kwaliteit. De levering afspraken was zeer goed! Het meubel was zeer goed en solide verpakt. Giga meubel raad ik zeer aan!

Goede service en mooie kwaliteit

Snel en gratis bezorging.

Mooie robuuste salontafel

Hele mooie tafel! Werd goed op de hoogte gehouden over de verzending en wanneer de salontafel precies gebracht zou worden. Goede kwaliteit!

Subliem

keurige bediening, luisteren oor, denkt mee, dringt niets op, chauffeur is zeer dienstbaar.

Prima kwaliteit meubels

De door mij bestelde nachtkastjes zien er prima uit en de kwaliteit is erg goed! Daarnaast waren ze goed verpakt en was het niet nodig om ze in elkaar te zetten (wat bij sommige leveranciers wel het geval is).

Super snelle levering en goede kwaliteit

Heb een tapijt besteld, werd aangeven dat deze vrijdag zouden bezorgen dit was dinsdag al (2 dagen na bestellen) wat ik ontzettend fijn vond. Ook de kwaliteit van het product zelf is goed, wij hebben een laagpolig tapijt uitgekozen en voor mijn gevoel zou het tapijt zelf best dun zijn maar hij loopt echt lekker en voelt totaal niet dun aan als je er op staat.

Henk is GOUD!!!!

Geef Henk maar een bonus wat is dat een top chauffeur!!!! Ff kast binnen zetten van 250kg zelfs als het maar net past. Henk wat ben jij vriendelijk en je heb goede inzicht! Giga meubel ben zuinig op deze kerel hij is ech GOUD!!! Bedankt benschop super blij met mijn fik xxl Groeten antony

Goede ervaring en top service

Spullen snel en goed geleverd.

Goede ervaring. Snellere levering dan verwacht. Artikel zou na 6 weken geleverd gaan worden, maar werd al na 2 weken thuis bezorgd

Alle artikellen netjes ingepakt en geleverd. Geen manco of beschadigen en super top kwaliteit ! 4 x schoenenkast in het zwart besteld. Iedereen aan wie ik de fotos laat zien vind het super mooi en willen deze ook gaan bestellen.

toppppp

super tevreden met mijn mansour tafel

Super Henk!

Wij hebben een prachtig mooie kast bezorgd gekregen vandaag die eigenlijk niet door geen enkele ingang paste… maar bezorger Henk vond van wel :) Dankzij super Henk staat onze kast op z’n plekje! Henk: namens ons nogmaals bedankt voor de perfecte service. Rob & Miriam

vriendelijke verkoper

Zeer vriendelijk te woord gestaan, de verkoopster gaf goed advies en was servicegericht, zonder opdringerig te zijn.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!