Leverdata voor de 4e keer verzet, inmiddels 5 maanden later dan 1e planning

De lever datum is voor de 4e keer gewijzigd. 1e idee van leveren was 2 maanden na het plaatsen van de bestelling eind december. Inmiddels weer een mailtje gehad en gaan we naar eind april. Op het moment dat de meubels er zijn is het weer uit de mode vrees ik. Mooie website en voldoende keus en klantenservice ( chat) is ook prima. Ik raad niemand aan om hier meubels te bestellen. Tenzij het niet uitmaakt dat de leverdata niet uitmaakt.

Te lange levertijd en slechte communicatie

Tweetal meubels in juni 2021 besteld. De ene meubel was op voorraad en de andere zou vanaf begin oktober leverbaar zijn. Vervolgens kreeg ik begin november een mail om beide meubels te leveren. Een paar dagen later kreeg ik opnieuw een mail dat de afspraak van één van de meubels geannuleerd was, omdat hij beschadigd aangekomen was en dat hij naar verwachting december/januari weer beschikbaar is. Vervolgens hebben ze één van de twee meubels geleverd (hier was niks op aan te merken). Na vervolgens niks meer te horen, heb ik zelf half december opnieuw contact opgenomen met Giga Meubel. Hierin werd aangegeven dat de verwachting eind december was. Helaas eind december nog niks gehoord, dus begin januari opnieuw contact opgenomen. Hierin gaven zij aan er verwacht werd dat medio januari de kast getransporteerd wordt. We zitten nu in de laatste dagen van januari en nog steeds heb ik niks gehoord. Op de website staat voor het product nu alweer 19 maart opgegeven. Vervolgens het bedrijf een mail gestuurd met de vraag wanneer hij komt en dat ik verwacht dat zij mij proactief op de hoogte houden. Hierop kreeg ik enkel een waardeloze excuses en dat het medio maart verwacht wordt, maar niet dat zij mij actiever op de hoogte gaan houden. Echt te kort en simpel mailtje. Helaas heeft dit bedrijf zijn communicatie niet in orde, waardoor je zelf maar elke keer contact met hun moet opzoeken. Bellen zijn ze ook amper bereikbaar! De kwaliteit van dit bedrijf is goed en ze hebben mooie meubels, maar de levertijd en communicatie zijn zeer slecht. Ze kunnen het wel makkelijk leggen om het corona, maar ik heb de rest van mijn inboedel elders als sinds november ontvangen (op dat moment waren de meubels niet op voorraad).

Zeer snelle levering en een duidelijke omschrijving om de keukentrolley elkaar te zetten. Bijzonder tevreden!

Betrouwbaar en klant op 1

Mijn aankoop was beschadigd. Na foto en mail contact snelle reactie en mooie passende oplossing. Helaas met post wat mis gegaan. Dit gemaild en wederom snelle reactie en oplossing. Daarom voor mij betrouwbaar.. ze komen na wat ze zeggen en reageren snel. Tevreden klant is klant op 1.

Helemaal naar wens!

Prima communicatie, steeds netjes geïnformeerd (vanwege levertijd zat er wat tijd tussen bestelling en bezorging). Kast is netjes bezorgd, op de gewenste plek neergezet en nog mooier dan op de foto. Het wachten zeker waard!

Wat een fijne winkel en service

Geen communicatie bij late levering

Helaas heb ik na 6 maanden wachten (terwijl mij in het 1e contact werd gegarandeerd dat mijn bestelde product er een dag later zou zijn) mijn bestelling geannuleerd. Dit omdat ik weer geen nieuws over het bestelde product, dat in december toch echt vanuit de fabriek verstuurd zou worden naar Nederland heb ontvangen. En gezien ik nogmaals 4 weken na verzenden vanuit de fabriek zou moeten wachten voor de ontvangst.... Het kan gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt, maar 6 maanden moeten wachten en nooit vanuit Giga Meubel informatie over het product krijgen, tenzij je zelf vraagt naar de status, dat vind ik geen service. Erg jammer want was enorm blij dat ik na lang zoeken eindelijk de fauteuils had gevonden die perfect bij mijn bestaande interieur zou passen, maar ik heb toch besloten verder te gaan zoeken. Ik ben normaal niet van slechte ervaringen delen, maar gezien nu ook een reactie op de annulering uitblijft, terwijl er op de vraag qua status afgelopen maanden steeds binnen 2 uur een reactie kwam. Zie ik geen andere mogelijkheid dan nu op deze manier om een reactie te vragen.

Superservice

Tot nu toe heel erg tevreden over het contact. Geen lange wachttijden je wordt meteen netjes te woord gestaan. Nu wachten tot mijn kast binnen is ;) Maar tot zover GIGA bedankt.

Slechte garantie!

6 maanden geleden een zwarte tafel aangekocht. Prachtige tafel en snelle levering!! Maar na 6 maanden geeft de zwarte lak af over de hele tafel, verschillende foto’s gestuurd waar je gewoon het hout door de tafel heen ziet komen. Antwoord : dit komt door glazen en pannen. Nogmaals foto’s gestuurd van alle gebreken zelfs op de randen waar geen pannen of glazen kunnen staan maar toch ziet giga meubel dit niet als fout. Ik kan zelfs zeggen dat er nog nooit een pan op deze tafel heeft gestaan! Zeer zeer spijtig. Dus beste mensen bedenk je 2 maal voordat je iets koopt want garantie en service achteraf trekt op niks!!!

We hadden een product besteld en bij het uitpakken bleek er een poot gebroken te zijn van het beeld, via de chat het advies gekregen een foto te maken en die per mail te versturen naar de klantenservice. Tot mijn verbazing kreeg ik de volgende dag bericht dat ik met hun retour bon het product terug kon sturen en wij ons geld terug kregen. Dit vind ik grote klasse en vertrouwen in de klant. Wij raden dit bedrijf voor 100% aan om online te winkelen en bestellen Klasse Giga Meubel

Geen service meer na aankoop

Een tv-meubel en dressoir besteld van de Pure Black collectie. Het ziet er prachtig uit maar zit onder de splinters. Na telefonisch contact kregen we te horen dat we het zouden moeten lakken om het probleem op te lossen!? Wat wij al erg gek vonden maar goed, veel te lang gewacht op de meubels, ze zien er prachtig uit, dus lakken dan maar. Dit lost het probleem echter niet op! Nogmaals contact opgenomen en ja hoor, een dikkere lak aanbrengen kregen we als reactie. Gelukkig konden ze wel aangeven dat we dat bij de bouwmarkt kunnen kopen! Totaal geen service! De pure black lijn zeker niet kopen!

firma die zijn afspraken nakomt!

Keurig bedrijf dat waarmaakt wat ze beloven; goede communicatie, leveren op tijd en met een goede prijs/kwaliteit.

Bestelling onnodig laat geannuleerd door gigameubels

Een mooie stevige tafel besteld. Na 10 weken (van de 14 weken) informeren of er al iets van een richt datum is, om de rest van leveringen en opruimen beetje in te kunnen gaan plannen. Toch leuke als alles een beetje tegelijk komt en oude tafel en stoelen op tijd weg kunnen. Pas toen kwam de mededeling dat de bewuste tafel nooit meer gemaakt zou worden door de leverancier. Op mijn vraag naar leverancier gegevens, om daar te informeren welke winkels deze tafel nog meer verkopen, om daar een eventuele voorraad op te vragen, kwam het antwoord dat dit model door Gigameubel zelf ontworpen was en dus alleen voor hun gemaakt werd. Wat ik dan weer vreemd vind; 1. een leverancier die een door jou specifiek model weigert te maken. 2. waarom komt een leverancier dan pas na 10 weken, na een bestelling, dat een model niet meer gemaakt zal worden. Voor mijn gevoel zijn er heel andere achterliggende redenen waarom ze deze bestelling niet meer willen leveren, zoals o.a. gestegen inkoop- en (transport)kosten (al kan ik dit niet hard maken). Vanuit gigameubel kreeg ik de optie om dan een andere uit te zoeken. Helaas bleek geen van de andere aan onze wensen te voldoen. Na aangeven dat ik geen ander model wilde, weigerde gigameubel om zelf de bestelling te annuleren. Waarom zou een winkel een bestelling open willen laten staan als ze weten dat ze niet kunnen leveren? Nadat ik melde om een in gebrekenstelling te starten (na de 14 weken originele levertijd) en een klachten procedure, hebben ze de bestelling geannuleerd. Het enige positieve aan deze winkel is, nadat ze besloten hadden om eenmaal te annuleren, het bedrag binnen 24 uur weer op onze rekening stond. Blijft het gevoel van onnodig 10 weken moet wachten, voordat te horen krijgt dat een bestelling niet meer gemaakt zal worden. Gaat er bij mij niet in dat dit pas bekent is na 10 weken.

Hele mooie meubels, helaas is 1 beschadigd afgeleverd

Meerdere meubels van deze levenrancier zelf afgehaald. Mooie degelijke meubels van prima kwaliteit. Deze keer alleen een dressoir beschadigd geleverd gekregen..

Snelle en zorgvuldige levering

Goed geleverde producten met een goede snelheid. Goed verpakt voor transport.

Waardeloos

28 november een bijzettafel besteld. Deze staat op de site beschreven als direct leverbaar. Nu bijna een maand verder zit ik nog steeds zonder bijzettafel. Het is een kerstcadeau, maar dat kan ik wel uit m’n hoofd zetten. Dus voor de mensen die denken dat direct leverbaar snel en huis is, je kan gerust een maand wachten op je bestelling.

Alles snel en netjes geleverd.

Makkelijk te bestellen. Snelle reactie bij vragen. Goede after service.

Fijne service

Het is een fijne webwinkel Hadden bureau vintage gekocht er was een klein probleem. Kon ik zelf oplossen. Geemaild naar giga meubel met het probleem. En er is dezelfde dag noch een goede oplossing gekomen. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kom zeker terug voor volgende aankoop.

Uitstekende service

Één van mijn geliefde stoelen gekocht bij giga meubel ging kapot. Ik wilde graag een nieuwe bestellen. Maar helaas waren deze niet uit voorraad leverbaar. Wat een domper, en zeker net voor de kerst! Krijg ik vanmorgen een mailtje van Giga meubel dat ze vandaag nog een nieuw onderstel sturen zodat ik met de kerst weer plezier heb van mijn stoel! Wat een super service!!! Hartelijke dank

Fijne winkel met vriendelijke, behulpzaam personeel

Wij hebben een mooie ovale tafel gekocht. De mevrouw die ons hielp was erg behulpzaam en kon al onze vragen beantwoord. Goede service met het afhandelen van de aankoop. Zodra we weer meubels gaan veranderen gaan we zeker terug. Grote keus aan leuke betaalbare meubelen.

mooi en veel keus

hebben hier mooie kasten gekocht

Er wordt echt met je mee gedacht, fijne winkel en vriendelijk personeel!

Goede service, mooi product

Stoeltjes besteld waarvan 1 kleur lange levertijd heeft. Na aangegeven te hebben dat ik dan de andere kleuren zo snel mogelijk zou willen hebben na een dag in huis. Een poot had een krasje op een niet zichtbare plaats. Dit enkel ter info vermeld en daarna meteen een email dat ik een lak zou krijgen om het te verhelpen. Super service en heel blij met de stoelen!

Alle hobbels goed gladgestreken

De kast heeft behoorlijk lang op zich laten wachten. Gezien de Covid toestanden en de wetenschap dat de goederen uit india moeten komen, alle begrip. Iets eerder er over communiceren was fijn geweest. De kast liep wat stroef door het werken van het hout. Hiervoor is vandaag een uiterst aardige monteur met een schuurmachine langs geweest. Bijgeschaafd en in de olie staat de kast nu weer in de kamer. Keurig opgelost en zeer klantvriendelijk.

Bijzonder trage levering

De buffetkast die ik had besteld is na 6 maanden geleverd, hoewel er 6-8 weken was beloofd. Bijzonder trage levering. De kast zelf ziet er keurig uit, maar de levering laat zeker te wensen over.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!