Leuke winkel met een uitgebreide keuze aan meubelen en accessoires in industriële stijl. Vriendelijk en correct geholpen en na 8 dagen staat het meubel bij mij thuis te blinken!
Goedemiddag Yolanda, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u deze ervaring wilt delen met ons. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met de nieuwe aankoop en de service. Met vriendelijke groet, Saar
Mooie stevige meubels voor een niet al te hoge prijs. Fijn dat je zelf je bezorgdag kan kiezen zo kom je niet voor verrassingen te staan.
Goedemiddag Isabelle, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de meubels en de bezorging. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Ik ben goed geholpen en geadviseerd!
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Saar
Wel even op gewacht maar dan het je ook een ontzettend mooi Dressoir We zijn er heel erg blij mee en hebben dan ook gelijk het mooie TV meubel besteld
Goedemiddag Geesje, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u deze positieve ervaring met Giga Meubel wilt delen. Hopelijk zien wij u nog eens! Met vriendelijke groet, Saar
Onze ervaring met dit bedrijf is zeer slecht. Wij zijn in augustus 2021 bij hun in de winkel geweest om eetkamerstoelen uit te zoeken. Op een gegeven moment hadden we mooie gevonden en toen kwam er een verkoopster bij ons met het verhaal dat er een nieuwe kleur ervan zou komen in champagne. Dat is precies de kleur die wij zochten. Zij verwachten dat de stoelen in november binnen zouden komen. Dus wij hebben ze besteld en een aanbetaling gedaan. Inmiddels was het november en kregen wij niks te horen toen hebben wij contact gezocht en werd er tegen ons verteld dat de verwachting nu eind december zou zijn. ( wij moesten contact zoeken, vind ik al zeer slecht )Je raad het natuurlijk al eind december nog steeds niks gehoord en weer uit ons zelf contact gezocht en nu wordt het eind Januari. Toch de bestelling laten staan maar niet heel veel vertrouwen meer in. Wij zijn zelf begin februari op vakantie gegaan en hadden nog steeds niks gehoord. Toen heb ik een wat boze mail gestuurd en toen kreeg mijn vriend in een keer wel een mail dat de stoelen niet meer leverbaar zijn. Met wat heen en weer gemaild te hebben kregen we een mail met alternatieven. Daar stond een goed alternatief tussen maar wij vonden dat ze met korting moesten komen door zo lang te verwachten. En ja wij krijgen €25,- korting! WAUW. Wij hadden aangegeven om te laten bezorgen op woensdag 16 februari want deze waren op voorraad. Nou wij dachten eindelijk hebben we dan leuke en mooie stoelen na zoveel gedoe. Maar dit was het einde nog niet, maandag worden we gebeld door giga en de stoelen zijn niet op voorraad. Nou ik ben behoorlijk woest geworden want elke keer beloftes maken en niet nakomen. Foutje maken kan maar dit bedrijf maakt alleen maar fouten. Toen werd ik dinsdag weer gebeld door giga en toen vertelden ze dat ze vanuit de leverancier kan leveren en dan zouden ze woensdag 16-02 of donderdag 17-02 geleverd worden. NIET DUS, geen leverancier gezien, speciaal allebei thuis gebleven, ook geen mail met t
Goedemiddag Kim, Bedankt voor uw review. Allereerst onze excuses. Wij zien dat u de order inmiddels heeft geannuleerd en dat dit ook verwerkt is. Wij zien ook dat u een korting heeft ontvangen van €40,- op de order. Deze was al verhoogd. Wij hebben uiteraard ons best gedaan spoedig bij u te leveren. Helaas zat hier ook vanuit de leverancier een vertraging op. Nogmaals, onze excuses. Met vriendelijke groet, Saar
Goede service ook nadat bestelling niet direct goed verwerkt was! Erg blij met het product! Zeker aan te bevelen!
Goedemiddag Mark, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Goede communicatie.
Goedemiddag Hilda, Bedankt voor uw review. Fijn dat u deze positieve ervaring wilt delen. Met vriendelijke groet, Saar
Handige site, vriendelijke werknemers. Beetje rommelige bezorging.
Goedemiddag Andre, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Begrijp niet dat op 17 februari 2022, mensen schrijven dat de levering SNEL is! We wachten al 3 maanden op 2 van de 4 stoelen die we in één levering besteld hadden in november 2021!
Goedemiddag Gladys Vos, Hartelijk dank voor uw aankoop bij Giga Meubel! Wij doen ons uiterste best om de order spoedig uit te leveren. De capaciteit om te produceren is nog (steeds) beperkt, terwijl de vraag naar meubelen enorm is gegroeid. Dit zorgt voor vertragingen. Wij zien dat wij u een bevestiging hebben gestuurd met de levertijd, waarop u de order geannuleerd heeft. Vervolgens heeft u de order weer geactiveerd. Het spijt ons enorm, en voor u goed te weten dat wij er alles aan doen om uw order spoedig uit te leveren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Giga Meubel
Goed geholpen en het meubel werd vlot geleverd.
Goedenavond, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Product was niet op voorraad, dus heb even mieten wachten, maar werd daar goed over op de hoogte gehouden. Eenmaal geleverd, netjes en goed verpakt.
Goedemiddag Danielle, Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
In de winkel wordt je fantastisch geholpen. Goed advies en nemen de tijd. Via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden van je bestelde artikelen. Ook de levering is top. Altijd vriendelijk personeel. Eigenlijk is alles in 1 wordt fantastisch. Iedereen zou hier een voorbeeld aan moeten nemen.
Goedemiddag Nancy, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u zo tevreden bent met de service en de levering! Hopelijk zien wij u nog eens. Met vriendelijke groet, Saar
Wat je ziet is wat je krijgt. Duidelijke communicatie omtrent product & levering. Afspraken worden nagekomen en het product overtrof de verwachtingen. En niet onbelangrijk: scherpe prijzen ! Aanrader
Goedemiddag Cor, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u deze positieve ervaring met ons wilt delen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
De meubels van Gigameubel zijn prachtig en je wordt heel goed geholpen. Goed advies waardoor wij barstoelen i.p.v. barkrukken hebben gekocht en we zijn er heel blij mee!
Goedemiddag Ingeborg, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe barstoelen! Met vriendelijke groet, Saar
Mijn ervaring met Gigameubel is super goed, wij zijn speciaal vanuit Tilburg naar Soest gereden omdat ik jullie al lange tijd volg op Social Media en ik telkens zo'n leuke dingen voorbij zag komen. Het ritje was niet voor niks. De barkrukken die we op het oog hadden waren direct op voorraad en werden 2 dagen later bij ons thuis bezorgd. Perfect en snel geregeld!
Goedemiddag Perla, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u deze positieve ervaring wilt delen! Hopelijk zien wij u nog eens! Met vriendelijke groet, Saar
Dus ik heb iets besteld en er staat een levetijd van 8-10 weken, maar toch blijkt het langer te duren. Dit is echt niet fijn. Klantenservice trekt op niks. Ten minste kunnen ze de klanten tevreden stellen met iets, maar dat doen ze ook niet. Dus als je iets wilt bestellen denk er 10 keer na aub, want je kunt niet in de levertijd vertrouwen.
Goedemiddag Aleyna, Bedankt voor uw review. Allereerst onze excuses voor de langere levertijd van uw order. De levertijd die wij doorgeven is altijd verwacht. Helaas is er bij uw order een vertraging op de levertijd. Wij willen graag met u mee kijken of wij wat voor u kunnen betekenen hierin. Zou u ons even kunnen mailen? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Saar
Hele snelle levering . Mag ook wel eens gezegd worden uitstekend verpakt en een redelijke prijs. Product doet meer aan wat ik verwacht had. Eindelijk een fa die waar maakt wat ze zeggen Zal u zeker aanraden bij mijn vriendenkring Ga zo door
Goedemiddag Olga, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw bestelling! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
De lever datum is voor de 4e keer gewijzigd. 1e idee van leveren was 2 maanden na het plaatsen van de bestelling eind december. Inmiddels weer een mailtje gehad en gaan we naar eind april. Op het moment dat de meubels er zijn is het weer uit de mode vrees ik. Mooie website en voldoende keus en klantenservice ( chat) is ook prima. Ik raad niemand aan om hier meubels te bestellen. Tenzij het niet uitmaakt dat de leverdata niet uitmaakt.
Goedenavond Dirk, Bedankt voor uw review. Wij kijken graag met u mee mocht u dat wensen! U mag altijd mailen naar [email protected] Wij kunnen dan ook kijken naar eventuele alternatieven. Met vriendelijke groet, Saar
Tweetal meubels in juni 2021 besteld. De ene meubel was op voorraad en de andere zou vanaf begin oktober leverbaar zijn. Vervolgens kreeg ik begin november een mail om beide meubels te leveren. Een paar dagen later kreeg ik opnieuw een mail dat de afspraak van één van de meubels geannuleerd was, omdat hij beschadigd aangekomen was en dat hij naar verwachting december/januari weer beschikbaar is. Vervolgens hebben ze één van de twee meubels geleverd (hier was niks op aan te merken). Na vervolgens niks meer te horen, heb ik zelf half december opnieuw contact opgenomen met Giga Meubel. Hierin werd aangegeven dat de verwachting eind december was. Helaas eind december nog niks gehoord, dus begin januari opnieuw contact opgenomen. Hierin gaven zij aan er verwacht werd dat medio januari de kast getransporteerd wordt. We zitten nu in de laatste dagen van januari en nog steeds heb ik niks gehoord. Op de website staat voor het product nu alweer 19 maart opgegeven. Vervolgens het bedrijf een mail gestuurd met de vraag wanneer hij komt en dat ik verwacht dat zij mij proactief op de hoogte houden. Hierop kreeg ik enkel een waardeloze excuses en dat het medio maart verwacht wordt, maar niet dat zij mij actiever op de hoogte gaan houden. Echt te kort en simpel mailtje. Helaas heeft dit bedrijf zijn communicatie niet in orde, waardoor je zelf maar elke keer contact met hun moet opzoeken. Bellen zijn ze ook amper bereikbaar! De kwaliteit van dit bedrijf is goed en ze hebben mooie meubels, maar de levertijd en communicatie zijn zeer slecht. Ze kunnen het wel makkelijk leggen om het corona, maar ik heb de rest van mijn inboedel elders als sinds november ontvangen (op dat moment waren de meubels niet op voorraad).
Zeer snelle levering en een duidelijke omschrijving om de keukentrolley elkaar te zetten. Bijzonder tevreden!
Goedenavond Trudy, Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent met de levering en uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Mijn aankoop was beschadigd. Na foto en mail contact snelle reactie en mooie passende oplossing. Helaas met post wat mis gegaan. Dit gemaild en wederom snelle reactie en oplossing. Daarom voor mij betrouwbaar.. ze komen na wat ze zeggen en reageren snel. Tevreden klant is klant op 1.
Goedenavond Esther, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat wij alles met u naar wens hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Saar
Prima communicatie, steeds netjes geïnformeerd (vanwege levertijd zat er wat tijd tussen bestelling en bezorging). Kast is netjes bezorgd, op de gewenste plek neergezet en nog mooier dan op de foto. Het wachten zeker waard!
Goedemiddag Miriam, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat uw order naar wens geleverd is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Saar
Wat een fijne winkel en service
Goedenavond W, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de service en onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Helaas heb ik na 6 maanden wachten (terwijl mij in het 1e contact werd gegarandeerd dat mijn bestelde product er een dag later zou zijn) mijn bestelling geannuleerd. Dit omdat ik weer geen nieuws over het bestelde product, dat in december toch echt vanuit de fabriek verstuurd zou worden naar Nederland heb ontvangen. En gezien ik nogmaals 4 weken na verzenden vanuit de fabriek zou moeten wachten voor de ontvangst.... Het kan gebeuren dat een bestelling vertraging oploopt, maar 6 maanden moeten wachten en nooit vanuit Giga Meubel informatie over het product krijgen, tenzij je zelf vraagt naar de status, dat vind ik geen service. Erg jammer want was enorm blij dat ik na lang zoeken eindelijk de fauteuils had gevonden die perfect bij mijn bestaande interieur zou passen, maar ik heb toch besloten verder te gaan zoeken. Ik ben normaal niet van slechte ervaringen delen, maar gezien nu ook een reactie op de annulering uitblijft, terwijl er op de vraag qua status afgelopen maanden steeds binnen 2 uur een reactie kwam. Zie ik geen andere mogelijkheid dan nu op deze manier om een reactie te vragen.
Goedemiddag Judith, Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u nog steeds geen bevestiging heeft ontvangen van de annulering. Echter kan ik in het systeem zien dat u deze annulering vandaag 11 januari aan ons heeft doorgeven, welke wij ook vandaag verwerkt hebben. Onze financiële administratie zal zorgen voor de financiële afwikkeling. Zojuist heb ik u proberen te bellen, echter kreeg ik geen gehoor. Kan u mij per mail aangeven wanneer u bereikbaar bent? Dan bel ik u even op om dit dossier te bespreken en om samen te kijken naar een passende en correcte afhandeling. Vriendelijke groet, Corné
Tot nu toe heel erg tevreden over het contact. Geen lange wachttijden je wordt meteen netjes te woord gestaan. Nu wachten tot mijn kast binnen is ;) Maar tot zover GIGA bedankt.
Goedemiddag Maaike, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over het contact met Giga Meubel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Astronaut 8
3824 MJ Amersfoort
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!