Mooier dan ik had verwacht

Snelle service, prima!

's savonds besteld, echter bleek dat we iets te ruim besteld hadden, vervolgens een mail gestuurd naar de customerservice. Tot mijn verbazing 's morgens om 06:10 al reactie dat mijn order succesvol gewijzigd is. Een dikke 10 voor deze vroege vogels. Nu nog twee weken wachten op mijn bestelling!

Uitstellen bezorging/geen gehoor klantenservice

Ik heb hier stoelen besteld in november, heb er nu twee van de vier binnen. De laatste twee stoelen zijn ze vergeten te verzenden dus mocht weer een maand wachten. Afgelopen week mail gekregen dat ze er binnen 2 a 4 weken zijn. Toen ik ze in november bestelde was het 3 werkdagen levertijd, maar door corona werden dat 6 tot 8 weken. Prima het is een moeilijke tijd door corona. Niet veel later kreeg ik weer een mailtje dat het nog 2 tot 4 weken extra zou duren. Vervolgens heb ik mailtje naar klantenservice gestuurd kan dit allemaal zo zonder excuses of vergoeding voor al dat wachten? Ik kreeg van gigameubel een geïrriteerde mail terug dit komt door corona en ben je over gemaild dus is niet anders. Toen kreeg ik mail dat bij DHL twee verzendingen waren aangemeld voor verzending. Ik denken yes daar komen mijn stoelen. Bij de levering kreeg ik maar 1 pakket, maar twee van de vier stoelen. De andere twee zouden nog onderweg zijn. Een paar weken later maar gebeld met DHL en die vertelde mij dat alleen de order voor verzending was gemeld maar niks was gestuurd om te verzenden. Vervolgens belde ik met gigameubel (die voor het eerst opnamen) en zeiden dat er vast iets fout was gegaan en dat er in mei nieuwe stoelen geleverd konden worden. Even hierna heeft mijn zusje mij verteld dit kan echt niet ik zou vragen of er iets van een vergoeding in zit. Dus ik heb dit gemaild en kreeg snel een mail terug met stuur order nummer en postcode gaan we het uitzoeken. Dus ik heb dit naar hun gestuurd en vervolgens kreeg ik bericht nee dit pakket is nog niet verzonden. Dat was alles, geen antwoord op de vraag. Maakt mij niet uit wel of geen vergoeding maar nu wordt ik gewoon genegeerd. Al met al bestel ik hier niet nog een keer.

Topservice, een voorbeeld voor vele andere retailers!

Vanochtend onze nieuwe eettafel ontvangen. Keurig werden we vooraf gebeld door Henk, hij hielp zelfs met het monteren. Erg blij mee!!!

Heel blij met het vloerkleed en ook nog steeds heel blij met het dressior die ik een jaar geleden heb gekocht! Goede kwaliteit en ben zeker van plan meer aankopen te doen bij Gigameubel!

Mooie meubels met een goede kwaliteit. Altijd goede service. We zijn altijd heel tevreden!

Super geholpen en geslaagd

Leuke winkel en aardig personeel, vlot geholpen en snelle levering

Snelle vriendelijke service.

De bestelling was er met drie dagen. Netjes verpakt en kreeg meteen reactie terug op mijn vragen. De meubels zijn net als op de foto en van goede, stevige kwaliteit.

Deel 2 van de bestelling van 3. Super aardige bezorger, attent. Levering ging vlot. Kast is echt heel gaaf naast deel 1 die we al hadden besteld. Service is prima.

Snelle en correcte levering

We hebben een industrieel kastje besteld en de levering was heel snel en correct.

Henk heeft onze kast vandaag geleverd en nam 5 min de tijd om het uit te pakken voor ons en op zijn plek te zetten. Heel aardig van hem, want het had ons een aantal uur gekost. We zijn overigens heel blij met de kast. Hij is even stoer en stevig in het echt als op het plaatje. We hadden hem in december besteld, maar we zijn goed op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd.

Topservice

Altijd goed bereikbaar, vriendelijke mensen bij de klantenservice die ons altijd serieus nemen. Er wordt ook genoeg tijd genomen om dingen uit te zoeken. Alle afspraken worden nagekomen.

Super mooie kast, voor relatief weinig geld

Kast werd binnen 3 weken geleverd, door de bezorger netjes binnen op de plek waar hij moest komen te staan gezet. Monteren had wat tijd nodig maar was met de meegeleverde handleiding eenvoudig.

Keurig gelevert en website goed verzorgd

Giga Meubel super!

Top communicatie ondanks corona maatregelen, worden goed op de hoogte gebracht. Super service, snelle levering. Bij defect in het glas wordt niet moeilijk gedaan, gelijk opgelost zonder kosten. Zeker aanbeveling hier uw meubels te kopen.

Helemaal happy met mijn nieuwe tafel

In de winkel de perfecte eettafel gevonden (mansour ovaal zwart). Deze uiteindelijk via de website besteld en de levertijd was 6 tot 8 weken. Na 3 weken al een mail ontvangen om de bezoekafspraak in te plannen. Tafel werd netjes op de afgesproken tijd geleverd. Makkelijk de monteren en ziet er prachtig uit! Hele mooie prijs en goede kwaliteit.

Vertrouwd

Bestellen ging gemakkelijk. Werd goed op de hoogte gehouden van m’n bestel status. Kom zelf kiezen wanneer het geleverd werd. Chauffeur belde nog op om te melden dat hij er bijna is. Goed ingepakt. Onbeschadigd geleverd. Top service en heb prachtige tafels waar ik ook echt trots op ben. Heb geen spijt en raad een ieder giga meubel aan.

Geweldig en geweldige bezorger

Zeer positief. Wachttijd was wat lang dit was mede door suez kanaal afsluiting. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Bezorger Henk was geweldig, belde 20 min van te voren en omdat ik net uit het ziekenhuis kwam heeft hij samen met mijn vriend de kast in mijn kamer volledig neergezet. Wat een aardige vriendelijke en behulpzame bezorger! Dikke pluim voor hem!!!

Tevreden van mijn meubel

Lange wachttijd voor meubel maar toch sneller als verwacht geleverd . Helaas levering tot aan de voordeur en niet tot aan verdiep. Alles in orde voor de rest !

snelle afhandeling van de bestelling en vriendelijk

Snelle reactie op mijn vraag of de kast die ik graag wilde zien bij hun in de winkel stond. De kast stond mooi opgesteld en meteen gekocht. Werd snel en vriendelijk geholpen.

Betaalbare mooi meubels

Goede service klantvriendelijk personeel!!

Mooi dressoir. Snelle levering en erg aardige behulpzame bezorger.

Makkelijk en snel

Ik ben tevreden met de aankoop en de service die ik kreeg bij contact met een medewerker.

Super levering door chauffeur Henk

Wij willen de chauffeur hènk bedanken voor z’n top service. Aardige en behulpzame man. Wij hadden de mooie kast (Lotte) aangeschaft, alleen konden we niet begrijpen dat de bezorger alleen kwam met een kast van 230 kilo. (Aangezien coolblue met 2 man komt voor 1 wasmachine) Verder goede service van giga meubel. Zowel winkel als internet

Ik heb iets besteld wat niet op voorraad was maar werd netjes op de hoogte gehouden via de mail Perfecte service

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!