De stoelen zijn heel mooi en zacht. Goede prijs voor het kwaliteit
Goedemiddag Inzerilli, Bedankt voor uw review. Veel plezier gewenst met de nieuwe stoelen. Met vriendelijke groet, Saar
Duidelijke website en communicatie. Snelle levering !
Goedemiddag Eline, Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent met de website, communicatie en leveren. Wij zijn blij dat u deze ervaring met ons wilt delen. Met vriendelijke groet, Saar
Goedemorgen Joyce, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Saar
Ik kreeg een aantal mailtjes over de verwachte levering van mijn tafel. Via de klantenservice had ik snel contact over het juiste moment en hebben ze op het moment van levering het netjes afgehandeld!
Goedemiddag Camille, Hartelijk dank voor het delen van deze positieve ervaring. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met de service en de levering. Met vriendelijke groet, Saar
Een aantal maanden terug had ik het perfecte bureautje gezien voor de overloop in ons nieuwe huis. Na de verhuizing kon ik niet wachten om ‘m te gaan kopen. Eenmaal in de winkel van gigameubel, stond hij er niet meer. De winkelmedewerker heeft mij heel goed geholpen en kon vinden dat het meubel nog wel online leverbaar was! Een weekje later werd het prachtige meubel bij ons huis afgeleverd. Het zat allemaal erg netjes ingepakt zodat het onderweg niet kon beschadigen. En het in elkaar zetten was erg makkelijk en duidelijk aangegeven. Wij zijn blij!!
Goedemiddag Dorien, Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn dat u zo tevreden bent met de service in de winkel en uw nieuwe aankoop. Hopelijk zien we u nog is! Met vriendelijke groet, Saar
Goedemiddag Dilara, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Saar
Goede communicatie, paar producten hebben langere levertijd en dit is goed vermeld door de klantenservice! Andere producten waren snel geleverd!
Goedemiddag Marileen, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat je deze positieve ervaring met ons wilt delen. Leuk om te horen en wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Vlot contact en opvolging. De levering tip top .
Goedemorgen Ivonne, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Had een mooie barkruk besteld maar werd de verkeerde geleverd. Met veel moeite het geheel naar PostNL moeten brengen. Vervolgens opnieuw besteld. Dit keer wel het goede artikel ontvangen maar de schroeven werden niet meegeleverd (zucht).
Tijdens onze vakantie vespa roadtrip even langs de winkel in Soest gereden om verschillende stoelen te bekijken. Erg mooie winkel en echt veel spullen in meerdere uitvoeringen. Daar werden we al prettig geholpen. Na de vakantie online de stoel van onze keuze besteld. Dat ging erg soepel en de stoel werd ook binnen de aangegeven termijn geleverd. Alles prima dus!
Goedemorgen Dennis, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent en deze ervaring met ons wilt delen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Bankje besteld, bleek helaas niet op voorraad, hierdoor ca 5 weken moeten wachten. Maar aflevering en product volledig naar tevredenheid!!
Goede service. Ook snelle reactie van de klantendienst bij verdere vragen.
Goedenavond Lien, Hartelijk dank voor het delen van deze ervaring! Fijn dat u tevreden bent met onze service. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Een fijne zaak met leuke meubels, woonaccessoires tegen een mooie betaalbare prijs. Wat je ziet is wat je krijgt. Vlotte levering en goede communicatie.
Goedenavond Isabel, Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met ons aanbod en communicatie! Veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Ik had een bestelling geplaatst online, die was op dat moment niet op voorraad. Dus ik kreeg zeer snel een mail waarin stond dat de artikelen besteld waren bij de leverancier en hoe lang ik ongeveer moest wachten. Daarna kreeg ik nog een mail om de levering in te plannen, een paar dagen ervoor een herinnering. Op de dag van levering kreeg ik van de bezorger telefoon wanneer hij ongeveer bij ons zou aankomen. Vlotte service! Op de artikelen is niets aan te merken, in perfecte staat geleverd!
In de winkel ben ik ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van een aantal stoelen en een bank. Kleur- en stofkeuze werd over meegedacht, voelde echt als advies op maat. Ook na de levering van de stoelen heb ik op vragen via de mail uitgebreid antwoord ontvangen. Mooie meubelen en accessoires, ook in de showroom in Soest genoeg te zien. Wanneer mijn bank binnen is ga ik zeker nog even op bezoek voor het eea aan woondecoratie!
Goedemiddag Delano Wat goed om te horen en wat een compliment voor de winkel en voor de klantenservice. Ik ga dit zeker met ze delen. Bedankt voor uw review en een mooi weekend gewenst
Wij hebben de bestelling en levering van onze bestelde producten als zeer goed ervaren. Het product werd netjes en op tijd afgeleverd binnen de aangegeven levertijd. Ook was het product eenvoudig zelf in elkaar te zetten dus wij zijn meer dan tevreden.
Goedemiddag Elize Bedankt voor uw review en heel veel plezier met uw aankopen! Met vriendelijke groeten Mel.
Mooie kast besteld en deze werd zeer snel geleverd. Helaas zat er een kras in de ruit en een kleine deuk in de deur. Ik heb dit direct gemeld en kreeg dezelfde dag nog een reactie terug. De ruit wordt een week later vervangen en voor de deuk ben ik op een goede manier gecompenseerd. Natuurlijk wil je liever een kast zonder een beschadiging maar de manier waarop dit is opgepakt door de klantenservice is toch zeker naar tevredenheid.
Goedemorgen Roy, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de kast met kleine beschadigingen is geleverd. Fijn om te horen dat je content bent met de wijze hoe je hiermee verder geholpen bent door onze klantenservice. Bedankt voor de feedback en hoe dan ook veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Sofia
Geweldige service, superblij met mijn kasten. Geen maanden op moeten wachten.
Goedemorgen Louise, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. Fijn om te lezen dat je inmiddels kunt genieten van de door jou bestelde kasten. Veel plezier met je nieuwe kasten! Vriendelijke groet, Sofia
Helaas zijn wij niet tevreden over de klantenservice. Meerdere items besteld en met elk item is iets aan de hand of niet geleverd. Oplossen willen ze het niet, zoals in heel veel Google recensies te leveren zijn wij niet de enige die ontevreden zijn
Helaas heb ik meerdere vervelende ervaringen met dit bedrijf. Ik heb in 1 bestelling een kast, 4 barkrukken en een parasol besteld. De kast werd geleverd met een kaart eraan dat ze niet aansprakelijk zijn voor de beschadigingen. Lekker makkelijk want de kast had heel veel beschadigingen. Van de barkrukken zijn er van dr 4 maar 2 geleverd terwijl ze op voorraad zouden zijn. Lang achteraan moeten gaan totdat ik eindelijk m’n geld terug had voor de 2 die nooit geleverd zijn. Dan de Bali parasol. De parasol is €250 en kan niet open. Ik kreeg te horen dat het normaal was en dat ik pech heb en moet proberen het ondersteboven te proberen. Ik heb de klacht meteen telefonisch gemeld en daar zouden ze op terugkomen. Nooit meer iets gehoord, dus zijn we zelf maar gaan rijden met de parasol. We kregen te horen dat we te laat zijn en pech hebben. Uiteraard belachelijk dat ze zo met klanten omgaan. Wij wilden nog meer bestellen ondanks de vervelende ervaringen want ze hebben wel leuke spullen maar als iets hier niet goed is heb je gewoon pech en doen ze alsof jij gek bent.
Goedemiddag Jocelyn Wat jammer dat u vandaag uw telefoon niet op neemt. Eerst uw vriend gesproken maar die had geen tijd, zat te lunchen en u neemt helaas niet op. We hebben het nagevraagd bij de winkel en ook zij bevestigen dat u daar bent geweest echter had u geen parasol bij zich, er is daar advies gegeven hoe deze te gebruiken en dat vond u prima. Mijn collega heeft u een korting aangeboden om u in tegemoet te komen echter vindt u dat te weinig op een volgende aankoop. Echter kunnen we niet overal korting op geven. En wij zijn ook van mening dat geld niet alles goed maakt. Wij sluiten dit klacht dossier aangezien we van mening zijn dat het hier gaat om niet terechte klachten maar meer om een meningsverschil over de hoogte van een korting op een nieuwe aankoop. Uiteraard willen we u verder een fijne dag wensen. Met vriendelijke groeten, Mel
We werden in de winkel vriendelijk geholpen. Ook de levering verliep top via de mail. Hier komen we zeker vaker terug!
Uitgebreid assortiment met een diversiteit aan stijlen. De LOTTE kast aangeschaft welke een levertijd had van 10-12 weken. Na vertrek werden we in de auto gebeld met de mededeling dat er nog 1 kast op voorraad stond en die per direct kon worden uitgeleverd. 5 dagen later kwam Khamil van Gigameubel voorrijden en met reed met militaire precisie het pakket van 278 kg naar binnen via een terras met 2 treden en de drempel van onze openslaande deuren. Omdat het pinapparaat wat kuren vertoonde heeft hij tijdens het opnieuw opstarten van het apparaat de kast grotendeels ontdaan van de buitenste laag verpakkingsmateriaal. Op een klein barstje in de ramen van 1 van de deuren is de kast puntgaaf overgekomen. Een belletje naar de klantenservice was voldoende om op korte termijn een afspraak in te plannen zodat een monteur het raam kan komen vervangen. Uiterst tevreden over de kwaliteit en service van GIGAMEUBEL
Hadden 2 krukken besteld online en konden de krukken direct zelfde dag afhalen. (Binnen een uur zelfs). Krukken zijn ook echt super, van goede kwaliteit.
Goedemiddag Marcel, Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe krukken! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Saar
Zojuist heeft Henkie bij ons een enorm grote en zware vitrinekast bezorgd. Ook al behoorde het niet tot z’n taak, maar hij heeft ons geholpen met het binnen plaatsen en uitpakken. Het was een enorm karwei dat een uur duurde en alles paste maar net maar het is hem gelukt! Wij waarderen het heel erg dat hij ons zo goed heeft geholpen! Super blij mee!!
Goedemiddag Damia, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u deze positieve ervaring wilt delen! Veel plezier met uw nieuwe vitrinekast. Met vriendelijke groet, Saar
Tv meubel en vitrinekast in april besteld en was op voorraad. Echter kon ik het nog niet gebruiken in huis ivm nieuwe vloer. Echter rond de tijd dat ik het wilde hebben nog geenmail ontvangen voor bezorging, achteraan gebeld diverse keren en toen email gekregen waarop ik een bezorgmoment kon kiezen. 2 sagen voor bezorging werd ineens gemeld dat vitrinekast niet leverbaar was. Tv meubel werd alleen bezorgd. Alle dusdanig beschadigde doos dat ook de kastdeurtes niet werkten. Achteraan gebeld en er zou een nieuwe komen en beschadigde mee retour. Nieuwe geleverd alleen ook doffe plekken bovenop, weer gemeld en zou het nog een keer omgeruild worden. Wat was er de derde keer? Komen ze met een zwarte aan, ipv een witte! Nogmaals gemeld en weer zou er een nieuwe komen. Die kwam en dag ervoor nog gebeld of ze het ook gecheckt hadden op beschadigingen, ja dat hadden ze. Echter halen we het hier uit doos en beschadigd. Uiteindelijk lak opgestuurd gekregen om bij te werken.....en ook korting gekregen. Confom afspraak zou de vitrinekast, zodra ik een mail krijg voor bezorging wat sneller bezorgd kunnen worden. Nu net vandaag een mail en is de eerste optie voor levering pas in de week van 24 aug terwijl het nu binnen is bij hen. Erg laat en slecht.....en ook nog afwachten of deze kast geleverd wordt zonder beschadigingen.....Vanmorgen is de vitrinekast na telefonisch kast bezorgd en eindelijk dit keer in 1 x goed! Netjes bezorgd door chauffeur Kamil en ook uit de verpakking gehaald en op de plek gezet door hem! Super! Dat maakt het gedoe met tv meubel weer iets beter.
Originele beoordeling
Tv meubel en vitrinekast in april besteld en was op voorraad. Echter kon ik het nog niet gebruiken in huis ivm nieuwe vloer. Echter rond de tijd dat ik het wilde hebben nog geenmail ontvangen voor bezorging, achteraan gebeld diverse keren en toen email gekregen waarop ik een bezorgmoment kon kiezen. 2 sagen voor bezorging werd ineens gemeld dat vitrinekast niet leverbaar was. Tv meubel werd alleen bezorgd. Alle dusdanig beschadigde doos dat ook de kastdeurtes niet werkten. Achteraan gebeld en er zou een nieuwe komen en beschadigde mee retour. Nieuwe geleverd alleen ook doffe plekken bovenop, weer gemeld en zou het nog een keer omgeruild worden. Wat was er de derde keer? Komen ze met een zwarte aan, ipv een witte! Nogmaals gemeld en weer zou er een nieuwe komen. Die kwam en dag ervoor nog gebeld of ze het ook gecheckt hadden op beschadigingen, ja dat hadden ze. Echter halen we het hier uit doos en beschadigd. Uiteindelijk lak opgestuurd gekregen om bij te werken.....en ook korting gekregen. Confom afspraak zou de vitrinekast zodra ik een mail krijg voor bezorging wat sneller bezorgd kunnen worden. Nu net vandaag een mail en is de eerste optie voor levering pas in de week van 24 aug terwijl het nu binnen is bij hen. Erg laat en slecht.....en ook nog afwachten of deze kast geleverd wordt zonder beschadigingen.....
Astronaut 8
3824 MJ Amersfoort
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!