Wij hebben 4 stoelen en een eettafel besteld bij Giga Meubel. Helaas was er een fabricagefout bij het tafelblad. Zonder problemen is dit opgelost. Tussentijds zelfs nog het tafelblad kunnen gebruiken en heel erg goed geholpen door de klantenservice. Als wij weer wat nodig hebben, dan zullen we zeker weer bij jullie terugkomen.
Goedemorgen, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent wat betref de communicatie en onze service en dat het initiële probleem zo snel is opgelost. Veel plezier met je nieuwe eettafel en eetkamerstoelen. Vriendelijke groet, Sofia
Bedrijf lastig bereikbaar per telefoon in het weekend, echter met een mail naar klantenservice over ons probleem (incl foto’s) snelle reactie, oplossing en handelen vanuit Giga meubel! Heel fijn!
Goedemorgen, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. Fijn om te lezen dat je zo naar tevredenheid bent geholpen en dat je zo te spreken bent over onze service. Veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Sofia
Tafel geleverd met veel butsen. Volgens klantenservice is dit industrieel. Onzin natuurlijk. Vermeld dan ook op website dat er butsen in horen. Gewoon goedkope rommel uit china. Koop niets online, maar ga naar showroom om te kijken. Bedrijf bestaat over 5 jaar niet meer.
Goedenavond Johan, Bedankt voor uw review. Wij willen dit graag met u oplossen. Ik heb u geprobeerd te bellen. Ik stuur u een mail om dit op te lossen. Met vriendelijke groet, Giga Meubel
Super snelle levering. Goed verpakt. Erg blij met onze nieuwe kast. Top hoor..
Goedemiddag Raymond, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de door jou bestelde kast en de levering hiervan. Vriendelijke groet, Sofia
Makkelijk in elkaar te zetten. Bezorging vond ik wel wat aan de vroege kant (06:55 uur). Ziet er goed uit!
Goedemorgen Robert, Bedankt voor je review, feedback en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. Vriendelijke groet, Sofia
Slechte behandeling side table besteld zat onder deuken en krassen en werd gezegd dat ze daar niets aan kunnen doen gemaild en gebeld stond me niet aan hoe de mederwekers mij te woord stond vind het een zeer slechte bedrijf
Goedemiddag Kader, Bedankt voor uw review. Allereerst wil ik gezegd hebben dat wij het vervelend vinden dat u niet tevreden bent met het door u bestelde product. Ik moet eerlijk zeggen dat ik schrik van hetgeen u schrijft en ik hierin niet herken hoe wij te werk gaan en dat dit niet passend is bij de service die wij voor ogen hebben. Ik wil u vragen uw klacht te onderbouwen, met vermelding van het ordernummer, middels een e-mail naar [email protected] Wij zullen uw klacht in behandeling nemen en proberen zo spoedig mogelijk te reageren. Vriendelijke groet, Sofia
Hele mooie kast gekocht ook super snel geleverd.
Goedemorgen Sandra, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de door jou bestelde kast en de levering hiervan. Veel plezier met je nieuwe kast! Vriendelijke groet, Sofia
Product zoals verwacht. De levering was precies op tijd. De kast werd in de woonkamer geleverd. Wat mij verbaasde want volgens mij was de levering tot de 1e dorpel. Wel blij de kast woog 140 kg. . Klasse.
Goedemorgen Hans, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de door jou bestelde kast en de levering hiervan. Veel plezier met je nieuwe kast! Vriendelijke groet, Sofia
Goedemorgen Marcel, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Sofia
Hoofdbord besteld. Verliep met wat problemen, maar uiteindelijk netjes opgelost door vriendelijke dame van klantenservice.
Goedemiddag Marianne, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen met u. Met vriendelijke groet, Ilse
Originele beoordeling
Via mandenhuys een hoofdbord besteld. Deze levering blijkt via gigameubel te gaan. Zeer onvriendelijk en onprofessioneel geholpen vandaag door de klantenservice.
Super dat je zelf kunt bepalen welke datum je, je producten wilt ontvangen. Zo heb je toch niet de pech om je favoriete item mis te lopen.
Goedemorgen Nicole, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de optie om je eigen leverdatum in te plannen. Veel plezier met je nieuwe items! Vriendelijke groet, Sofia
Snelle levering en mooie kwalitatieve producenten, zeker een aanrader!
Goedemiddag Lisa, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo'n prettige ervaring met ons hebt :) Vriendelijke groet, Sofia
Niks op aan te merken. Enkel de bezorging was enigszins onduidelijk maar dat is verder goed gegaan
Goedemorgen Robyn, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. We willen jou vragen de tijd te nemen om jouw review met vermelding van het ordernummer, middels een e-mail te onderbouwen. Hoe dan ook willen we jou veel plezier wensen met je nieuwe aankoop! Vriendelijke groet, Sofia
Ik had 2 industriële kasten besteld die nogal vertraging hadden opgelopen in het Suez kanaal en mega-zwaar bleken toen ze uiteindelijk aankwamen....... zucht.... Maar omdat ze zo gaaf zijn, wilde ik ze wel heel graag hebben. Uiteindelijk hebben we ze via een buitenlift naar boven gekregen... Helaas waren er 2 ruitjes stuk en 1 deurtje klemde..... Ik zag erg op tegen hier achteraan gaan, maar de klantenservice reageerde top. In no time had ik 2 nieuwe glazen in m'n deurtjes en klemt er niks meer. Handig zo'n vakkundige chauffeur!. Ik ben nu echt heel blij met n kasten!!
Goedemiddag Helma, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent met de service en uw kasten. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Saar
Giga meubel is erg duidelijk in communicatie en snel in de afhandeling! Maandagavond besteld en woensdagmiddag geleverd! Top!
Goedemiddag Femke, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de communicatie omtrent de levering en daarbij de snelheid van de levering. Veel plezier met je aankoop. Vriendelijke groet, Sofia
Ik was al maanden opzoek naar een zwarte tafel van 300 cm. Helaas vond ik niet mijn smaak. Op de site van gigameubel zag ik een mooie tafel, lang getwijfeld omdat ik niet in de mogelijkheid was naar de toonzaal te komen, maar toch besteld. De tafel is zeer degelijk, je kan zelf de leveringsdatum kiezen en ze hebben ook netjes geleverd op de afgesproken dag. Via track en trace kan je perfect zien hoelaat de bezorger komt. Ik ben tevreden!
Goedemiddag Audrey, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met ons wilt delen. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met de door jou bestelde tafel en de levering hiervan. Het is begrijpelijk dat je twijfelde om de tafel te bestellen zonder deze eerst in het echt gezien te hebben, maar zoals u aangeeft is de tafel zeer netjes. Deze worden dan ook aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen, alvorens de levering. Veel plezier met je nieuwe eettafel! Vriendelijke groet, Sofia
Ik had nachtdienst gehad en probeerde te slapen maar de giga meubelen vond het leuk om hun motor te laten draaien terwijl ze aan het lossen waren bij de buren.... VOOR EEN HALF UUR! Niet alleen slecht voor mij slaap, maar totale verspilling van benzine en slecht voor het milieu....
Goedemiddag Esther, Bedankt voor je melding. Ik kan op basis van deze review niet de situatie inschatten zoals deze geweest op dat moment, maar uitgaande van wat ik lees zal dit niet bewust de bedoeling zijn geweest. Hoe dan ook, we zullen uw klacht intern oppakken om te kijken hoe- en of dit te voorkomen is in de toekomst. Vriendelijke groet, Sofia
Stoelen gaan testen in de winkel van Wommelgem. Dan besteld op hun site. 4 dagen later stoelen geleverd ( Top)
Goedemiddag Jim, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je na het testen, deze stoelen besteld hebt en je hier 4 dagen later al van kon genieten. Veel plezier met je nieuwe stoelen! Vriendelijke groet, Sofia
Perfecte service
Goedemorgen Roger, Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Sofia
Prachtige kapstok, mooie stijl en hout Ophanggaatjes wel te klein moest ze opboren zodat hij aan een normale schroef kon hangen
Goedemorgen Fauve, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. Fijn om te lezen dat u zo blij bent met de door u bestelde kapstok. Ik wil je vragen jouw feedback omtrent de ophanggaatjes te mailen onder vermelding van jouw ordernummer, zodat wij kunnen kijken om welk artikel het gaat, zodat wij dit kunnen controleren. Veel plezier met je nieuwe kapstok! Vriendelijke groet, Sofia
Prima product ontvangen en ook blij mee. Echter de bezorging heb ik geen goed woord voor over. Netjes een dag gekozen waarop we makkelijker konden plannen naar het tijdslot. Pakket zou tussen 13.45 en 15.00 geleverd worden en als je op track & trace klikte was het bezorg moment 14.08. Om 12.25 (Ringdeurbel) is het pakket in de voortuin gezet in de regen. Top!
Ik ben zeer tevreden over mijn product en de klantenservice. Alles is netjes en snel geregeld!
Goedenavond Rachelle, Hartelijk bedankt voor uw bericht, Fijn dat uw deze ervaring met ons wilt delen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet, Saar
Bij het inrichten van m’n nieuwe huis bleef ik op de website van Giga Meubel terugkomen. De keuze is reuze met een prima prijs/kwaliteit en bovendien reageren de vriendelijke mensen van de klantenservice snel en denken ze mee voor advies. Absoluut een aanrader!
Goedemorgen Anne, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met Giga Meubel wilt delen. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent betreft ons assortiment, de prijs/kwaliteit verhouding en de wijze waarop je geholpen bent. Veel plezier met je aankoop! Vriendelijke groet, Sofia
Ik shop met regelmaat bij Giga Meubel, je vindt er altijd unieke producten in een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding met deskundig advies. Zeer meewerkend en vriendelijk personeel, ik raad het iedereen aan!
Goedemiddag Johan, Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met ons wilt delen. Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons assortiment en de wijze waarop je geholpen bent. Veel plezier met je nieuwe aankoop! Vriendelijke groet, Sofia
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, ik bestelde een bijzettafel die ik gelijk betaald heb, kreeg een dag later te horen dat dit product niet leverbaar was en of ik een alternatief wilde (waarom dit product niet gelijk van de site afgehaald?)dus gelijk gebeld met Giga meubel en aangegeven dat het het reeds betaalde bedrag teruggestort wilde hebben, dit zou 10 werkdagen duren, maar nu na deze periode te hebben afgewacht en nog niets teruggestort heb gekregen, maar even gebeld met de klantenservice van Giga meubel, helaas is er nog niets met de terugbetaling geregeld en men gaf mij aan opnieuw 10 dagen te moeten wachten op de terugbetaling, wat een slechte zaak is Giga meubel, dus als ik niet gebeld had wat dan? Vul zelf maar in ....
Astronaut 8
3824 MJ Amersfoort
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!