Goede en snelle service, vriendelijk personeel die graag advies geeft.

In de winkel was er uitstekende hulp voorzien. Het personeel geeft uitgebreid advies, ook over interieurstyling. De online bestelling van mijn artikel verliep vlot, ik kon zelf de leveringsdatum kiezen. Mijn artikel werd op tijd geleverd.

Goede service en kwaliteitsvolle kast

Na een aanvankelijke levertermijn van een maand, heeft Giga Meubel een extra inspanning gedaan om vroeger te leveren. De kast ziet er bovendien goed uit en voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Snelle en nette levering. Vriendelijk personeel. Erg behulpzaam. En een super mooie kast. Mega blij mee.

Super klantenservice, goed materiaal, snelle levering

Net verhuisd volop in de tweede golf van COVID tijd, dat is enorm lasitg. Niet snel even op en neer naar de bouwmarkt, alles bestellen, wachten en het woonplezier uitstellen. Wij dachten al langer na over kasten (ja meervoud) van giga meubel nadat we een tip hadden gekregen van mijn zusje. Mijn verloofde en ik hadden eigenlijk besloten geen nieuwe kasten te kopen zonder deze eerste gezien te hebben in de showroom maar het gaat toch kriebelen in zo'n halfleeg huis. We hebben de gok genomen en wat zijn we tevreden! De kast was op voorraad en kon binnen een week in onze woonkamer staan. Ook bij een vraag aan de klantenservice werd er meteen een filmpje van de betreffende kast gemaakt en opgestuurd! Super service. We twijfelen over een tweede kast van giga meubel ...

Super moooi design & afwerking!

Prijs kwaliteit verhouding is echt in balans. Wat een mooie kast.. en ook eerder dan verwacht binnen!

Duidelijke en goeie communicatie!

Mooie materialen ruime keuze en goeie service!

Mooie degelijke kast!

Mooie stevige vitrinekast, deze kast heeft ook glas aan de zijkanten wat voor ons een vereiste was. Hier gaan we lang plezier van hebben!

Top service !

In 2018 de bartafel Jack gekocht, erg veel plezier van gehad. Op 27 september 2020 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon Odin Berend, hierdoor moesten wij een lage tafel aanschaffen in verband met een kinderstoel. Omdat wij erg goed zijn geholpen in 2018 en wij ontzettend veel plezier van de bartafel Jack hebben gehad, hebben wij de tafel Jack 140cm in het laag besteld. Op dinsdag 12 januari 2020 deed ik de bestelling en wij konden hem op woensdag 13 januari 2020 in het magazijn in Barneveld al ophalen. Wat een top service ! Nu kunnen wij binnenkort samen met onze zoon aan onze nieuwe prachtige tafel eten.

Vlot bestellen en uur van levering precies zoals beloofd

Ik heb een vloerlamp gekocht. Heel mooi, precies zoals op foto. Gemakkelijk vragen te stellen via chat. Zeer tevreden!

Supergaaf!!

Supergave kruk! Wordt hier gebruikt als bureaustoel op de slaapkamer van onze dochter. Kleur is heel mooi! Een montagehandleiding hebben we wel gemist.

Nog steeds wachtende op bestelling

Op de website staat er dat het 4-6 weken duurt voor de bestelling binnen is. Momenteel zit ik in week 7 en heb geen stoelen binnen gekregen. Ik heb contact gehad met de winkel en vertellen mij dat ze eind van de maand bij hen binnen komen en dan vervolgens nog naar mij verstuurd moeten worden. Totaal moet ik dus 11 a 12 weken wachten!

Giga meubel doet het super!

Wij hebben twee weken geleden een stalen dressoir besteld. Na het plaatsen van de bestelling kregen wij direct een bevestigingsmail. Daarna kregen wij binnen 2 dagen een mail om de levering te plannen. Het systeem werkt ontzettend goed en geeft je een overzicht van wanneer het mogelijk is om jouw bestelling te ontvangen. Uiteindelijk werd de dressoir geleverd door een zeer vriendelijke en behulpzame man. Alles was zeer goed ingepakt. Geen schade of lelijke plekken op de meubel. Tevens is de meubel gemaakt van mooi en dik staal. Kortom: dit product is voldoet aan alle eisen en wij zijn zeer tevreden met Giga Meubel.

Kast besteld. Showroom, prijs, communicatie en leverdatum helemaal goed, en dan nog maar te zwijgen over de vriendelijke en zeer behulpzame transport medewerker (Justin) super een echte aanrader. 10 plus.

Mooie snelle levering

Aantal dingen besteld en gelijk volgende dag afhalen.! Top service en fijn bedrijf echt een aanrader

Goed geregeld

Ik had een tv kast besteld, bestelproces ging erg goed ook het aangeven van je voorkeur wanneer de bezorging plaatsvond. Perfect op tijd maar helaas, het meubel wilde niet door ons trappenhuis. We hebben samen met de bezorger alles geprobeerd maar helaas. De behulpzame jongen heeft het meubel weer meegenomen. Had ook anders kunnen lopen, 1e drempel en succes ermee maar deze jongen heeft ons perfect geholpen!!! We hebben een ander meubel bij jullie uitgezocht en kijk er naar uit dat deze geleverd wordt en wel naar boven komt! :)

Leuke meubels, goede kwaliteit, betaalbaar

Onze 2e kast aangeschaft bij Gigameubel. Erg blij mee. Paar dagen na bestellen al geleverd. Enige minpuntje is dat ik geen mail heb ontvangen met het tijdstip dat de bezorger ongeveer langs zou komen. Vanmorgen om 07.00 uur werden we verrast door zijn bezoek. Het zou fijn zijn als we een berichtje hadden gehad.

Slecht

Op 3 oktober 2020 heb ik twee stoelen besteld die volgens de website op voorraad waren. In November had ik nog mijn stoelen niet ontvangen en moest ik daar zelf achteraan gaan. Ik kreeg een mail dat het nog een aantal weken zou duren. Uiteindelijk ontving ik vandaag (30 december 2020) mijn stoelen en heb ik dus bijna drie maanden moeten wachten. Tot mijn teleurstelling zijn beide stoelen beschadigd in het stof, het zijn velvet stoelen. De klantenservice ziet dit niet als beschadiging en we moeten het zelf met een strijkijzer oplossen. Dat terwijl er krassen (lijkt wel van kastennagels) in het stof zitten en er op sommige plekken stof weg lijkt te zijn. We mogen ze wel terugsturen, maar dan zijn de retourkosten voor onze eigen rekening.

Voldoende

Kast besteld, is op voorraad. Echter door een foutje is de bezorgingsafspraak niet doorgekomen. Daarna netjes afspraak gemaakt. Bezorger was netjes op tijd, belde dat hij het adres niet kon vinden ( vanuit de auto is dat moeilijk. Wellicht als dhr even uit de auto was gestapt, had hij t zo gevonden) Kast heeft dhr uitgeladen, in de hal gezet ( voordeur kon niet eens dicht) en was weer weg. Kast is wat je mag verwachten van een industriëel uiterlijk, doch wel ietwat krom aan de basis waardoor de kast niet recht tegen de muur te krijgen is. Daarom een 6je voor GiGameubel in dit geval.

Ontzettend mooie nachtkastjes, goede kwaliteit

Ik ben erg blij met de aankoop van deze nachtkastjes. Het is zeer goede kwaliteit en gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik heb het enkel geen 10 gegeven omdat tijdens het schroeven van de handvatten in het kastje bij beide nachtkastjes het schroefje afbrak. Echter zitten de handvatten goed vast met een enkele schroef.

Snelle levering en goede communicatie

Alle informatie omtrent de levering waren efficiënt en duidelijk. Levering was sneller dan verwacht! En de bijzettafels zijn echt prachtig! Heel blij met deze keuze.

Transparante communicatie - OOK tijdens COVID-19

Zodra je een aanbetaling doet in de winkel voor 6 eetkamerstoelen, verwacht je dat je op de hoogte wordt gehouden over de status van de levering. Toen ik de eerste vraag stelde (na 4 weken), werden er twee verschillende antwoorden verschaft door de medewerkers (1: alles OK, iets verlaat. 2: geen bevestiging van verzending, helaas). Vervolgens is contact leggen onmogelijk: er wordt niet gereageerd op vragen via de website, en ook telefonisch wordt de lijn automatisch verbroken. Dit kán niet. Ook niet in tijden van het coronavirus. Je bent een overeenkomst aangegaan die je na moet komen als verkoper. Mijn advies? Bestel niet bij Giga Meubel.

DRAMA

Na maanden wachten nog steeds geen duidelijkheid over de levering van onze stoelen. contact opnemen met de klantenservice hoef je ook niet te doen aangezien de verbinding steeds verbroken wordt.

Superleuke barkrukken voor een mooie prijs

Ik heb hele mooie barkrukken gekocht bij gigameubel voor een mooie priks/kwalieteitsverhouding en erg snel in huis!

Mijn TV-meubel werd geleverd op het afgesproken tijdstip en staat beeldig in mijn woonkamer.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!