Leuke producten voor een goede prijs

Jullie aanbod spreekt me aan en de prijzen ook. De lamp die we bij jullie kochten was bij het bezorgen beschadigd. Na een telefoontje kregen we al snel een nieuwe kap toegestuurd. We hadden het wel fijn gevonden om op de hoogte te blijven van dat we een nieuwe kap kregen. Telefonisch hoorde we dat jullie contact zouden opnemen met de leverancier en 2 w later kregen we een nieuwe kap maar in de tussentijd hebben we niks gehoord.

Snelle service en helder qia vrrwachting

Mooie en leuke interieur ideeën en spullen. Snelle service en heldere verwachting van product na de webshop.

top

Makkelijk en snel besteld op bol.com snelle levering, en het belangrijkste prachtige stoelen!

Ik ben super tevreden En de meubels en service zijn top!

Top service, zeker door Justin !!

Bij de levering van mijn industriële kast , bleek de doos toch helaas iets te groot voor de lift. Maar bezorger Justin heeft de kast voor mij toch via de trap naar boven gebracht !!! Daarna ook nog in de woonkamer op zn plek gezet en ontdaan van de hele verpakking !! Écht super Justin , ben erg blij !!!

meeeeega slecht

Ik heb in sept een bestelling geplaatst, welke ik tot op heden NOG NIET HEB ONTVANGEN!! Neem ik contact op via de chat, mag ik zelf mijn bestelling gaan opzoeken, want een track & trace delen is blijkbaar te veel gevraagd?? Mega slechte service, chat is gesloten door de medewerker. Dit is echt de miskoop van het jaar en ik zal Giga Meubels nooit aanbevelen.

Leuke volle winkel om te shoppen, makkelijke site en een super snelle service als er iets is. Ook de bezorging is super!!! Al met al zeer veel lof over giga meubel

Hele goede service

Ik ben een nieuwe klant En mijn ervaring met Giga meubel is echt geweldig De sevice in de winkel in Soest en de levering van mijn artikel was echt heel goed geregeld Je wordt netjes op de hoogte gehouden t/m de levering

12 weken gewachten en fouten gemaakt

12 weken gewacht op de stoel, helaas is er een fout gemaakt en werd me via de mail gezegd dat hij word verstuurd maar toen ik de klantenservice belde was er nog altijd niks verstuurd, via de telefoon wel Top geholpen en binnen 2 dagen de stoel in huis. Topkwaliteit dus bedankt hiervoor!!

Slecht

Industriële kast besteld, deze na 8 weken thuis ontvangen. Bij het uitpakken gezien dat er oppervlakte roest onder de lak laag zat. Dit op 5 plaatsen verdeeld over de kast als je hier met een doek overeen gaat kwam de lak laag los. Dit gemeld aan klantenservice en krijg een reactie terug of ik een potje verf wil hebben om het bij te tippen 2e alternatief zelf voor de kosten opdraaien om terug te zenden. Argument wat ze aangeven is Bij industriële meubels kan dit voorkomen. Dus wees gewaarschuwd

Uitstekende en duidelijke service

Levertijden keurig nagekomen, ondanks corona niet verwacht dat ik voor kerst nog op mijn nieuwe bank kon zitten! Duidelijke communicatie per mail.

Spullen prima, service om te janken

Ik snap dat COVID-19 ook impact heeft op de levertijden van Gigameubel, maar wat zijn jullie slecht in jullie klanten op de hoogte houden van de leveringen. Bij anderhalve maand vertraging (met al een levertijd van 6-8 weken) mag je wel een update vanuit jullie verwachten, maar je moet er zelf achterna. Via de chat wordt je altijd doorgestuurd naar de mail, om vervolgens een standaard, nietszeggend en overduidelijk gekopieerd antwoord te krijgen op elke mail die je stuurt met de vraag om een nieuwe update. Echt, het is een kleine moeite om je klanten netjes te informeren en je creëert er zoveel meer begrip mee, dus doe hier aub wat mee.

Leuke winkel met veel keuze in stalen kasten alleen de verwachte levertiid is erg uitgelopen

Jammer dat de levertijd zo lang duurt, vandaag maar 1 kast geleverd gehad, en hadden er twee uitgezocht 4 oktober in de winkel in Soest. Er zou 8 tot 10 weken levertijd zijn en zijn inmiddels verstreken. Nu nog wachten tot onze tweede kast komt.....

Eerdere ervaringen zeer positief

Natuurlijk veranderen wij naar 5 sterren als ons bestelde lampje na een telefoongesprek alsnog bezorgd word

leuke meubels

Begin september stoelen besteld, maar door Corona duurde het veel langer. Is geen probleem, maar moest zelf gaan bellen, voor de stand van zaken, omdat ik niets hoorde. Ook geen mail/ aankondiging dat de stoelen geleverd zouden worden, ineens stond PDP ze voor mijn deur, een geluk dat ik thuis was. Snap wel dat deze tijd alles wat lastiger is.

Snelle service!

De bestelling van mijn salontafel was eerder dan gepland leverbaar. Altijd fijn! Snelle service in deze coronatijd. Ook thuis bezorgd, erg blij mee! Bezorger kwam binnen aangeven tijdsbestek! Bij toeval winkel ontdekt maar kom er graag nog een keer terug!

Contact ging even wat moeizaam, uiteindelijk prima geholpen

Mijn vraag was niet zo ingewikkeld, maar ivm het ontbreken van de mogelijkheid van telefonisch contact gingen er de nodige mailtjes en daarmee tijd overheen voor e.e.a. rond was. Uiteindelijk meer dan prima afgerond!

Goede klantenservice en prachtige meubels!

We hebben bijna al onze meubels bij Giga Meubel besteld en hebben ze sinds kort ook bijna allemaal mogen ontvangen. We zijn er super blij mee! Bij de aankoop ervan zijn we erg goed geïnformeerd (winkel in Wommelgem). Super vriendelijk personeel, zowel in de winkel zelf als de chauffeur bij levering. Enige nadeel: best een lange wachttijd voor de levering en moesten regelmatig zelf informeren naar de levertermijn, bleek dat de meubels reeds in het magazijn stonden. Maar vanaf dan ging het wel relatief vlot. Over het algemeen zijn we zeker tevreden! Tip: extra service aan te bieden voor de enorm zware stukken?

Winkel met unieke spullen, blij mee!!

Het was even rijden. Maar echt mooie unieke (betaalbare) spullen!! Super snelle reactie via de mail, altijd vriendelijk! Hele fijne winkel!

Kwaliteit, snel , betrouwbaar

Zeer snel geleverd, ondanks de drukte. Fantastisch mooie kast. Omdat het een metalen kast is, echoot hij een beetje. Echter staat er nu nog niks in dus dat is wellicht straks beter.Wij vinden het ook niet storend.De kast is netjes voor ons op zijn plek gebracht. Vriendelijke bezorger. Wij werden via mails ook goed op de hoogte gebracht. GIGAMEUBEL BEDANKT! ZEER AAN TE BEVELEN.

Ondanks de drukte door het coronavirus en kerst werd het pakket snel geleverd (2 werkdagen). Daarnaast was het breekbaar wat we besteld hadden. Dit was heel goed verpakt waardoor het niet de kans kreeg om te breken.

Vertrouwen

Ik wilde een lamp kopen maar wist niet of deze stond in mijn interieur. Daarop zei de verkoopster dat ik hem op zicht mocht meenemen. Hoede niets aan te betalen en ook geen ID kaart oid te laten zien. We werken op basis van vertrouwen zei ze. Geweldig dat dit nog bestaat! De.lamp was overigens super mooi en heb ik gekocht.

Snelle service en goede kwaliteit

Duidelijke webshop, goede kwaliteit en snelle service en levering. Naar verwachting.

Top stoelen!!!

Zeer blij met de Shannon stoelen en de service van Giga meubel.

Alles was Giga top !!!

In de winkel werden goed geholpen en de meubels besteld en binnen 2 weken staan ze bij ons thuis !!!!!

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!