In de winkel geweest in Soest, alles was daar prima. De 4 stoelen zouden geleverd worden op afgesproken data. Eerst werd er aangegeven dat ze verstuurd werden, een week later nog niets aangekomen en de track and trace gaf aan dat ze nog steeds niet opgehaald waren. Meerdere keren geprobeerd te bellen maar ik werd alleen maar in de wacht gezet en emails werd niet op gereageerd. Na een paar dagen eindelijk reactie op de email omdat ik via de chat op de internetsite ook al een vrag had gesteld over mijn bestelling. De pakketten werden een week later pas verstuurd terwijl er aangegeven werd dat ze al verstuurd waren. Eindelijk aangekomen alleen de pakketten zagen er niet uit van de buitenkant en helaas een stoel beschadigd. Deze willen we retour sturen maar op mijn emails wordt weer niet gereageerd! Wat een slechte klantenservice.
Goedemorgen Silvano Berkhof, Bedankt voor deze review, die ons uiterst bevreemd. Wij hebben uw dossier erop nageslagen en zien dat wij u direct nadat u ons een email stuurde van een reactie hebben voorzien. Wij hebben daarop een omruiling voorgesteld en daar bent u mee akkoord gegaan. Wij zien dat u 15 minuten voor het plaatsen van deze review ons opnieuw een mail gestuurd heeft. Wij snappen dan ook niet wat u wilt bereiken met het plaatsen van deze valse informatie. Wij hebben u de service verleent die u als klant zijnde mag verwachten, en vinden de review dan ook niet gepast. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice
Een review m.b.t. de service: wij hadden een kastje gekocht, waarvan de verf begon af te bladderen. Dat kan gebeuren. Ze zijn het kastje komen halen en wij kregen uiteindelijk de keuze of we geld terug wilden of dat het kastje gemaakt moest worden. Prima service!!
Beste Gerhard, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Zeer mooi en kwaliteitsvol product, superzacht, degelijk verpakt.. Snelle levering!!!
Beste Ella, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Toen ik recensies las dacht ik dat het lang kon duren. Maar niets was minder waar, levering was zoals afgesproken.
Beste Koen, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Mooie marmeren tafel besteld, eindelijk in huis maar zeker de moeite waard, goede service bezorging., genaamt Justin belde netjes dat hij onderweg was op de afspraak, en heeft zelfs nog geholpen te monteren. Dankjewel nogmaal!
Beste, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Een mooie kast gezien op internet. Maten precies goed om de slangen een nieuw uitzicht te geven. Toch maar een dagje Soest gedaan omdat het over best wat geld gaat. Wat een mooie spullen, maar maten van de kast klopte niet. In de opslag stond er nog 1 die zouden ze opmeten. Netjes na 3 dagen een mail. Helaas weer niet de maten wat op internet stond. Na een paar dagen denken toch een oplossing gevonden om de slangen een ander plekje te geven en de kast besteld. 10% aanbetaling de rest bij de chauffeur betalen. De chauffeur was op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Dit hele verhaal is binnen 2 weken geregeld. Een verbeter punt is de mail na betaling. Heb bij de chauffeur betaald met pin , maar krijg nog wel 2 keer mail of ik via de link wil betalen.
Beste, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Wij zullen uw opmerkingen intern bespreken. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Wat een fantastische winkel en complimenten voor hoe wij onze meubels afgeleverd hebben gekregen. Uitermate zorgvuldig! Kan niet wachten tot onze volgende meubels van Gigameubel worden geleverd.
Beste L, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Ik kreeg een kapot tafelblad binnen. De klantenservice heeft mij per mail beloofd om te helpen met een nieuw blad op de poten te plaatsen maar achteraf niks van waar. Ik heb gebeld en de klantenservice zegt dat ik het maar moet uitzoeken. Het blad is van marmer dus super zwaar.
Goedemorgen Oesha, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Eerst goed geholpen in de winkel vervolgens online alles besteld. Inmiddels is de stoel binnen na deze in elkaar gezet te hebben even heerlijk in gezeten. Bedankt voor de spullen we zijn er erg blij mee.
Beste Niels, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Wacht al 4 weken op me stoelen en als ik ze bel moet ik eerst 3 kwartier wachten voor dat je ze telefonisch te pakke krijg en dan zegge ze dood leuk ligt aan de bezorgers slechte service nooit zal ik iets hier meer bestelle
Goedemorgen Rafael, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Ik stuurde stoelen terug en kreeg noch reactie, noch geld terug van Gigameubel. Verschillende mails gestuurd, geen reactie. Contact gehad met een medewerker via de chat, gingen het uitzoeken, geen reactie. Telefonisch geen hulp,.... Zeer slechte ervaring.
Goedemorgen Robin Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Ondanks alle beperkingen op dit moment vanwege de Covid-19 super blij met onze Tv -kast ... Dank je wel Gigameubel voor de super service. Tot de volgende keer maar weer ...
Beste Karin, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Goed op hoogte gehouden en kon zelf de leverdatum kiezen.
Beste Johan, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Dat is mijn grootste vraag! 5 jaar geleden hebben wij 2 meubels besteld hiermee was toen al gezeik met bezorgdatums en het in elkaar zetten hiervan. Ik zal hier niet in detail treden. Na 5 jaar gaven wij dit jaar Juni Giga meubel het voordeel van de tijfel (nooit dat dit nu nog een keer gaat gebeuren) en bestellen 5 verschillende items waarvan er 1 een langere levertijd heeft en de rest op voorraad was. Alles hoeft pas eind oktober geleverd te worden dus dat kan 'makkelijk'. De avond voor de bezorging krijgen we bericht dat 1 van de meubels dermate beschadigd is dat deze niet meer geleverd zal worden. Wij denken "Okee, kan gebeuren". Alleen staat er heel leuk bij dat dit minimaal 12 tot 14 weken kan duren voor deze weer op voorraad is en opnieuw geleverd kan worden. Uuhhmm sorry wat?? Eindelijk na 4 maanden wachten is het 29 oktober leveringsdag. De bezorger staat rond 14:00 voor de deur met maar 2 meubels waarvan er 1 tijdens het uitpakken beschadigd blijk te zijn. Dus zoals iedereen zou doen hebben wij de telefoon gepakt om na te vragen waar de f*@# rest is en wat er met het beschadigde meubel gaat gebeuren. Letterlijk antwoord "Ik zal het even voor u gaan checken mevrouw. Het tv meubel is vertraagd hiervan bent u als het goed is van op de hoogte, het dressior komt pas 6 december aan in de haven en de hanglamp ga ik nog even achteraan. Ik kan momenteel niet zien of wij die nog hebben. Wat betreft het beschadigde meubel. Dit is waarschijnlijk gebeurt met het verschepen vanuit India. We gaan iemand sturen die de schade zal beoordelen." Het kan mij niet schelen wanneer dit is gebeurt en waar het vandaan komt. Al komt het van de zuidpool. Jullie zijn eindverantwoordelijk voor de producten die jullie leveren! 4 maanden om een bestelling op orde te krijgen! Daar wordt nu doodleuk, zonder communicatie vooraf, even 3 maanden aanvast geplakt en dan mag je nog hopen dat die meubels zonder beschadigingen aankomen. Jullie hebben
Goedemorgen Vicky, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
In juni stoelen en een eettafel besteld bij Gigameubel; verwachtte levertijd was 8 - 10 weken. Gisteren na 4 maanden de stoelen ontvangen, de eettafel moet nog steeds komen. Toen ik contact over deze zeer vertraagde levering zocht werd er laat en één keer zelfs helemaal niet gereageerd. Na een uitgebreide mail te hebben gestuurd waarin ik mijn ongenoegen uit dat het allemaal zo lang duurt ontvang ik een mail terug waarin twee eerdere levermomenten aangeboden worden (ineens wel mogelijk). Hier direct op gereageerd om vervolgens geen reactie meer te krijgen. Vervolgens zelf gebeld en iemand gesproken die gelukkig zo vriendelijk was mij direct te helpen en te zorgen dat de tafel morgen geleverd wordt. De stoelen zijn top, daar overigens erg blij mee. Zonde dat de service zo nalatig is.. Op dit gebied hebben ze nog veel te leren.
Goedemorgen Merel, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Heel veel plezier met de stoelen en de tafel. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Meubel besteld en direct contact via de mail. Nog dezelfde dag kon ik mijn voorkeursdatum invullen en ook direct de bevestiging. Twee dagen voor levering werd ik in kennis gesteld hoe laat de levering zou plaatsvinden met een tijdsindicatie. Een kwartier voor levering belde de chauffeur (kamil) mij op en vroeg of ik thuis was. Na precies 15 minuten was de goedlachse chauffeur aanwezig, keurig met mondkapje en hij hield goed afstand. Een allervriendelijkste man die tot op precies de plek de bezorging deed. Na het bezorgen kwam het uitpakken en alles was netjes ingepakt en precies zoals verwacht. Mijn ervaring is super vanaf bestellen tot bezorgen ! Ga zo door !!!!
Beste Jeroen, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Rotan hoofdboard besteld en de kleur kwam niet overeen met de online foto’s. Retour aangemeld en zelf terug gebracht. Dit is nu bijna 2 maanden geleden en heb nog steeds mijn geld niet retour ontvangen. Op mijn mail is nooit gereageerd, klanten service is slecht te bereiken sta standaard in de wacht. Vorige week is mij beloofd dat ik eindelijk mijn geld terug zou krijgen en dat dit per mail bevestigd zou worden. Zowel de mail als het geld heb ik nog steeds niet gezien. Zeer onbetrouwbaar. Het leveren vd spullen gaat snel maar als er dan wat is zijn ze niet thuis...heel Jammer
Goedemorgen Petra, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Dat dit soort gevallen niet vaker kan gebeuren. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Levering zeer slecht Communicatie nog slechter
Goedemorgen Michiel, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Twee bijzettafels besteld in de winkel. Zelf een bezorgmoment kunnen kiezen en dat is op zich handig. Speciaal een vrije dag genomen en me verheugd op de levering. In de bevestigingsmail staat het bezorgmoment tussen 16.00-17.00. Prima dus. Op de dag van levering staat echter in de track en trace dat de tafels om 7 uur al bezorgd zijn. Haha niets gezien natuurlijk. Je kunt om 10.00u pas de klantenservice bereiken en na eindelijk telefonisch contact te hebben wordt me doodleuk verteld dat mijn levering vandaag niet meer komt. Er is wat fout gegaan maar de dag erna zou het kunnen. Ik geef aan dat ik niet wéér vrij ga nemen, en dat ik erop reken dat mijn levering vandaag wordt bezorgd. ‘Nee, dat is écht niet mogelijk’. Ik heb meteen mijn order geannuleerd, en hopelijk snel mijn aanbetaling retour.
Goedemiddag Susan, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Wij willen u alvast veel plezier toewensen met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Ze laten je betalen, na de betaling krijg je een mail dat je 10 weken moet wachten en je hoort niks meer van ze! Ze reageren nergens op. Echt spijt dat ik bij dit bedrijf besteld heb.
Goedemiddag Hanneke Veldhoven, Bedankt voor uw bericht. Wij hebben uw review gelezen en vinden het spijtig te vernemen dat u deze ervaring met ons heeft. Wanneer u het niet eens bent met de levertijden heeft u de mogelijkheid de besteling te annuleren of te wijzigen naar een 10% aanbetaling, in dit geval storten wij dan 90% terug op uw rekening. Uw review begrijpen wij niet volledig, omdat wij ook geen mail van u hebben ontvangen nadat u de bestelling geplaatst heeft. Wegens COVID-19 willen wij u er op attenderen dat de levertijden langer kunnen zijn dan normaliter. Graag vragen wij om uw begrip. U behoud het recht om de order te wijzigen of te annuleren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Artikel voldoet aan verwachting.beloofde levertijd nagekomen
Beste Toon, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Ik had een setje van 2 posters besteld. Na een lange levertijd werd er eindelijk een pakket bezorgd, blijkt dat er alleen maar 1 poster in het pakket zit. Na diverse keren bellen naar de Klantenservice kreeg ik elke keer een bandje dat er 9 wachtenden voor mij waren, zelf een keer 11 wachtenden voor mij. Ik besloot toch maar een keer te wachten omdat ik wel wil weten hoe het nu zit met mijn bestelling waar ik al weken op zit te wachten. Krijg ik eindelijk een medewerker aan de telefoon, zet hij mij in de wacht om het even uit te zoeken en dan wordt de verbinding verbroken! Ik was niet van plan om weer te bellen om vervolgens weer in de wacht te worden gezet en heb meteen een mail gestuurd en verteld wat er is gebeurd en gevraagd om zsm terug te worden gebeld. Ik wacht nog steeds op een reactie...
Goedemiddag Maria, Bedankt voor uw review. Graag willen wij u vragen om ons te mailen met deze klacht, zodat wij hier intern naar kunnen kijken. Wij zullen dan kijken naar wat er bij uw order mis gaat. Wij willen u alvast veel plezier toewensen met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Goedenavond, Bij de zaak giga meubel geweest erg mooie en goede meubels, vriendelijke medewerkers. Later op internet alles besteld! Na een dag al verzonden , en dingen die nageleverd werden word je goed van op de hoogte gehouden met verschillende mails!
Beste Julia, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Erg tevreden over mijn bestelling bij Giga Meubel. Mooie kast en stoelen besteld Ook de bezorging was heel snel.
Beste Denise, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Mega snelle levering, leuke artikelen voor niet te veel. Super blij met me nieuwe eetkamerstoelen model Shannon.
Beste Sascha, Bedankt voor deze review, en voor uw compliment. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Kerkstraat 58
3764CV Soest
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!