Geweldige stoel, snelle levering

Recent fantastische stoel gekocht, staat super in mn interieur. Snelle bezorging, goede prijs kortom top!

Slechte levering

2 producten besteld op 22/9waarvan 1 direct vanuit de leverancier kwam, dit was er binnen een paar dagen. Wat vanuit Gigameubel moest komen zou er ook binnen 3 werkdagen zijn. Na meer dan een week was het er nog niet. Na mailcontact ( op 5/10) waarin werd gezegd dat er een fout was geweest en het opnieuw binnen 3 dagen zou zijn is het er nog steeds niet (het is 15/10).

In de winkel werden wij goed geholpen, na het bestellen van een tafel werden we goed op de hoogte gehouden van de levertijden die vanwege corona wat langer zijn. Het duurde even maar heel tevreden over de service en natuurlijk het belangrijkste: de tafel.

Hele mooie meubels en topservice!!

Hele mooie meubels! Levering door corona omstandigheden iets verlaat, maar keurig op de hoogte gehouden! Wat super fijn is dat je zelf een aflevermoment kan kiezen, zodat je weet wanneer je meubels geleverd worden. Mijn complimenten en mijn volgende meubel wordt een dressoir!

Snelle levering en goede kwaliteit

Verschillende artikelen gekocht bij jullie van tv meubel , magazinerek tot accessoires en allemaal naar tevredenheid. TOP!!

Uitstekend!

Ik heb een stoel besteld die op dat moment vanaf 5 oktober 2020 weer op voorraad was. Een week later heb ik de stoel ontvangen, echt boven verwachting snel geleverd!

Duidelijke en goede service. Wat ik echt top vind, is dat het meubel al in elkaar is gezet en je dus eigenlijk alleen nog maar de strik eraf hoeft te trekken. Fijn!

Goede producten met een goede klantenservice

Wij hebben 2 keer wat besteld via de webshop, barkrukken en een salontafel. In beide gevallen een mooi product thuis geleverd gekregen. De salontafel had enkele beschadigingen aan de frame maar hierop hebben wij gelijk oplossingen aangedragen gekregen. De barkrukken kwamen perfect aan precies zoals op de foto. Kortom goede, mooie producten en de klantenservice is heel goed, oplossingsgericht en vriendelijk.

Vreselijk

4 maanden geleden een tafel en stoelen besteld. Tijdens het bestellen stond er niks over een levertijd. Na betaald te hebben kregen we de melding dat het 8-12 weken zou duren, vervelend, maar niks aan te doen. Na 12 weken nog niks gehoord en niks binnen gekregen. Na zelf contact opgenomen te hebben hoorde we dat het nog tot 2 weken zou duren. U raadt het al, ook toen weer niks gehoord, weer zelf contact op moeten nemen. Uiteindelijk na 4 maanden konden we de tafel en stoelen krijgen. Na veel aandringen wat eerder dan eigenlijk kon. Nou goed denk je na 4 maanden zonder tafel gezeten te hebben eindelijk weer aan een tafel te kunnen eten. Nee hoor, ook hier heeft Giga meubel weer een enorme fout gemaakt. De tafel hebben we inderdaad gekregen, maar de stoelen niet.

Mooie meubels maar heel lange levertijd

Hele mooi meubels en de winkel is ook erg mooi! Alleen de communicatie rondom de levertijd.. In juni stoelen besteld met een levertijd van 8-10 weken. Prima, dat hoort er bij. Inmiddels is de levertijd al 3 keer vooruit geschoven en is de vertraging al bijna langer dan de oorspronkelijke levertijd. Wat ik nog het vervelends vind, is dat ik er zelf achteraan moest gaan om te horen dat de lever datum weer was uitgesteld. Als ze een mailtje hadden gestuurd was het al beter geweest.

Helemaal top

Super goede service gehad. Vier krukken voor aan het eiland van de keuken besteld. Gelijk geleverd.

Mooie stoel voor een leuke prijs

Goede prijs, kwaliteit en een mooie zwarte velvet stof. Leuk voor een hotel chique sfeertje!

Verschrikkelijk!

let op; december 2018 heb ik mijn meubels hier bestelt. Ja je leest het goed december 2018. In februari zouden mijn stoelen en vitrine bezorgt worden en mijn tafel in maart. In februari kwamen mijn stoelen binnen zonder vitrine, ik was hier niet van op de hoogte gebracht. Ik heb toen gigameubel gebelt, ze waren de virtrine vergeten te bestellen.. In maart had ik nog niks van mijn tafel vernomen, nogmaals gebeld. Je raadt het al, vergeten te bestellen. Eindelijk eind april kwam mijn vitrine kast binnen. Nogmaals bellen hoe het zat met de tafel. Iets was er verkeerd gegaan met de leverancier. In juli vroeg ik me toch eens af hoe het met de tafel zat, want giga meubel hielt me nooit op de hoogte. Applaus na 9 maanden wachten kwam mijn tafel binnen in augustus. Na 3 maanden begon het bovenblad al lelijk te worden en dingen los te laten. Zo hoort het niet. Gigameubel ging hier wel achteraan bij de leverancier. Het is nu september 2020. Ik heb nogmaals 4 keer contact opgenomen met gigameubel maar krijg nooit een goed antwoord. Ben zo verschrikkelijk klaar met dit bedrijf en slechte service en meubels. Ik blijf bellen tot ik mijn nieuwe tafel heb. Maar koop never never never nooit meer wat. Als je meer dan 9 maanden op je meubels wilt wachten en ook nog slechte service + kwaliteit wil. Bestel dan bij giga meubel. Schandalig.

Goede en vriendelijke service

We hebben een kast besteld bij giga meubel.. Fik.. Helaas hebben we enkele weken moeten wachten op de kast.. Maar.... Het wachten meer dan waard! Een stoere maar toch een elegante kast die vrijwel in ieder interieur past. De kast is volgens de track en trace te volgen.. Bezorger was netjes op tijd. Onze bezorger was Mansour, een hele vriendelijke en behulpzame bezorger. Gezien ik alleen thuis was als vrouw zijnde heeft hij met mij een begin gemaakt aan het verwijderen van de verpakking. De kast is zeer grondig ingepakt, waardoor hij optimaal wordt beschermd tijdens vervoer. Mijn complimenten en dank voor Mansour! Hij werkt hard, doet alle bezorgingen alleen, maakt volgens mij lange uren maar was erg trots op zijn werk! Dankjewel voor de goede service! Familie van Haarlem We hebben wel in de kast nog 2 rubbers gevonden.. Iemand enig idee waar deze voor zijn?

Schandelige Service/Communicatie

Wij hebben begin juli een kast besteld en betaald, waarbij op de website stond dat deze "op voorraad" zou zijn. Vervolgens kregen we een bericht dat het 6 tot 8 weken zou duren. Het is nu inmiddels 12 weken verder en ik heb nog steeds geen kast geleverd gekregen. Er komt vanuit gigameubel nauwelijks tot geen bericht en/of oplossing. Schandalige service, communicatie en werkwijze.

Lange levertijd!!!!

Op 8 juni heb ik een bestelling gedaan voor barkrukken en de mooie velvet stoelen. De barkrukken werden snel geleverd en zijn prima en voldoen aan onze verwachtingen. De roze velvet stoelen zijn helaas nog steeds niet binnen (nu 3,5 mnd geleden besteld!), terwijl er eerst bij stond dat er een levertijd was van 4 weken. Daarna kregen we een mail dat het 10-12 weken zou duren, prima, kan. Maar nu zijn we alweer 16 weken verder en hebben we nog steeds geen stoelen! Slechte zaak

Nooit meer

Ik heb 5 maanden geleden (eind april) een product gekocht en heb nog steeds niets ontvangen. Via chat krijg ik gewoon geen antwoord, via messenger verwijst men door naar de chat, via de telefoon ben ik na meerdere keren proberen nog nooit aan de lijn met een medewerker geraakt omdat dit telkens meer dan een half uur duurt.. Via mail zegt men dat alles bij de transporteur ligt (en die zegt dat er nooit iets is toegekomen...). Nu heb ik ondertussen alweer meerdere keren gevraagd via mail waar mijn bestelling blijft en of ik eventueel mijn geld gewoon kan terug krijgen en nu krijg ik zelfs helemaal geen antwoord meer. Ik koop hier nooit meer!

Behulpzaam personeel

Top ervaring in de showroom, vriendelijk personeel met goede adviezen.

Fijne service, mooi assortiment met ruime keuze

Ben heel goed geholpen in de winkel, bezorging was prima en chauffeur was zeer aardig. Zeker een winkel om vaker naar terug te gaan!

Fantastische service

Je wordt in de winkel in Soest super vriendelijk geholpen. Daarnaast hebben ze ook een mooi assortiment!

Hier moet ik vaker heen

Veel keus, aardige en professionele bediening en zeer mooie meubels.

Top service!!

Goede service, en snelle levering

Leuke meubels met goede service!

Hele leuke meubels, helemaal mijn stijl. Goede en snelle service. Zeker een aanbeveling!

Super service!

Super goede service, zeker een aanrader bij behoefte aan nieuwe meubels!!!

Goede levering

Vriendelijke behulpzame chauffeur

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!