Ik zal Giga meubel bij iedereen aanbevelen!

Inmiddels al veel meubels aangeschaft bij Giga, en erg blij mee! Wat een leuke winkel. Met vriendelijk personeel en een goeie service.

Super toffe winkel met onwijs leuk personeel.

Ik ben ontzettend goed geholpen door heel aardig personeel met verstand van zaken. Afspraken komen ze na en de levering was ook top en op de afgesproken tijd. Ik ga hier zeker vaker naar toe voor andere meubels.

Goeie service en leveren kwaliteit

Mooie ovale eettafel en 3 luxe stoelen op een goeie manier geleverd gekregen. Alles goed verpakt. Goede communicatie over het maken van een afspraak om het thuis te laten afleveren.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn meubels zijn snel en netjes geleverd ! Alles in een keer compleet

Snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering. Zeer behulpzaam personeel en de bezorging ging heel soepel. De bezorger hielp heel goed met het naar binnen brengen van de bestelling.

Klantonvriendelijk

Nadat ik een klacht heb aangegeven blijkt het een ‘sample’ product te zijn waardoor er geen garantie is. Dit is alleen niet voor de aankoop gemeld. Dat het aangeduid wordt op de bon als ‘sample’ product was hun tegenargument. Alleen verkrijg je een bon ná aankoop, dus de koopovereenkomst is dan al gesloten. Plus het feit dat de gemiddelde consument een bon achteraf niet aandachtig gaat lezen. Hierna wordt er niet op mijn reactie ingegaan en wordt er een tegemoetkoming aangeboden die niet reëel en haalbaar is. Dus klantonvriendelijk en geen prettige manier van afhandeling.

Heel fijne ervaring, mooie stoelen die lekker zitten en snelle levering

Slechte service

De bezorger kwam een kast van 250 kilo alleen leveren, met de vraag of er bij ons iemand thuis kon zijn om hem te helpen. Zelfs al is er 1 iemand thuis, gaat dat erg lastig met een kast van 250 kilo! Ook een grote beschadiging op onze vloer vanwege deze bezorging. Er wordt ook geen oplossing geboden, omdat het zogenaamd onze eigen verantwoordelijkheid is na de drempel, terwijl de bezorger dit niet tegen ons heeft verteld. Buiten deze onwijs slechte service, zijn we wel erg blij met de kast zelf.

What you see is what you get!

Zeer tevreden over Giga Meubel! Deze week een item besteld en in tegenstelling tot wat vaak gebeurt (dat het item na ontvangst totaal afwijkt van hetgeen besteld) is hier absoluut niet van toepassing. Duidelijke foto’s, goede omschrijving van het product, afmetingen, specificaties etc helemaal tevreden!

Goede kwaliteit en goede service!

Iemand heel blij gemaakt met de stoel en de poef die ik besteld heb. Staat hartstikke mooi en van goede kwaliteit!

Super goede en kwalitatieve levering.

Sidetable kwam zeer goed verpakt binnen. De eidetable was goed van kwaliteit en erg mooi zoals op de foto.

Mooi product, snelle levertijd, bij vragen, direct antwoord via de chat

Snelle levertijd, fijn dat je via de site vragen kunt stellen en direct antwoord krijgt. De rotan loungestoel is super mooi en valt zeker niet tegen!

Perfecte snelle service, mooie storl

Binnen 3 dagen bestelde stoel in huis. Moois kwaliteit, lage prijs. Ben erg erg blij mee.

Mooie meubels, dramatische service

Stoelen en tafel besteld. Vrijgepakt om in ontvangst te kunnen en iemand geregeld om het mee naar boven te brengen aangezien we geen lift hebben. Alleen tafel bezorgd. De hele tijd zelf achter de stoelen aan moeten gaan zonder dag giga meubel je echt helpt. Aangezien het hun fout is zou je toch denken dat ze je uit zichzelf op de hoogte houden. Uiteindelijk gevonden bij de centrale hal van het complex waar we wonen, zonder dat we wisten dat de stoelen bezorgd waren. Iedereen had zomaar 6 stoelen van 100€ per stuk mee kunnen nemen. Belachelijk. Mooie meubels, dramatische service.

precies zoals op de foto en snel geleverd

Als ik nog iets nodig heb, ga ik zeker terug op de webshop kijken.

snelle levering, goed verpakt

Product komt overeen met de Giga meubel site

Prijs kwaliteit is uitstekend! Super snelle goede levering

Zeer vlotte en snelle levering. Kwaliteit van onze bestelling is ook heel goed. Echt zoals op de foto. Heel tevreden!

Super tevreden.

Eerste keer bij Giga meubels besteld,super tevreden. Levertijd zoals aangegeven,echt top!

Super service!

Een super snelle reactie op mijn vraag over levertermijn.a bestelling zijn de barkrukken meteen verstuurd en de dag nadien geleverd. Wij zijn super tevreden klanten! Ps. Een speciale pluim voor medewerker Axel!

Snelle levering en goede producten

Snelle en duidelijke bestelling. Producten waren precies zoals omschreven en de levering was buitengewoon snel, ondanks alle corona problematiek. Ik zou zeker vaker via giga meubel bestellen, was een fijne ervaring

Goede service.

Altijd te bereiken. Laatst een stoel besteld waar de poten van miste deze werden direct toe gestuurd! Toppie

Snelle levering van mooie stoelen

2 mooie barkrukken besteld. Zijn goed van kwaliteit en zijn er erg blij mee. Snel geleverd. Het enige minpunt was dat wij de barkrukken zelf nog moesten monteren, op de website staat dat ze al gemonteerd zijn.

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Snelle service, zowel via de mail als in de winkel. Heel fijn! Ze denken mee en zijn duidelijk.

Minimale klantenservice

Twee producten besteld bij gigameubel. Één van de twee binnen een week geleverd. Klantenservice 4 keer in twee maanden gesproken over het tweede artikel. Pas bij de vierde keer belcontact te horen gekregen dat dit product al twee maanden kapot op het depot lag zonder dat hier actie op is genomen. Uiteindelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Gehoopt op een passende tegemoetkoming, helaas niet gekregen. Productkwaliteit is wel goed.

Goede kwaliteit en super snelle levering.

Duidelijke webshop, goede service, snelle levering en goede kwaliteit.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!