Ik wilde een lamp kopen maar wist niet of deze stond in mijn interieur. Daarop zei de verkoopster dat ik hem op zicht mocht meenemen. Hoede niets aan te betalen en ook geen ID kaart oid te laten zien. We werken op basis van vertrouwen zei ze. Geweldig dat dit nog bestaat! De.lamp was overigens super mooi en heb ik gekocht.
Beste Ingrid, Bedankt voor uw review. We helpen u graag met het maken van een juiste keuze bij het uitkiezen van uw product. Fijn om te horen dat u blij bent met de extra service die geboden is en dat u hierdoor een keuze heeft kunnen maken waar u geen spijt van krijgt. Veel plezier met uw nieuwe lamp! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Duidelijke webshop, goede kwaliteit en snelle service en levering. Naar verwachting.
Beste Nicole, Bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat u uw bestelling zo vlot heeft mogen ontvangen en dat u blij bent met uw ervaring met Giga Meubel. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Zeer blij met de Shannon stoelen en de service van Giga meubel.
Beste Berrie, Bedankt voor deze review. Bedankt voor uw positieve reactie op onze service en fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe Shannon stoelen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
In de winkel werden goed geholpen en de meubels besteld en binnen 2 weken staan ze bij ons thuis !!!!!
Beste Ed, Bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat alles 'Giga top' was :) Veel plezier met uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
We hebben 3 barkrukken besteld en ontvangen. In 1 zitting zat een scheur. Dit met een foto gemeld bij de klantenservice. Binnen 5 dagen een nieuwe zitting geleverd gekregen. Giga meubel bedankt
Beste Diana, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo snel een nieuwe zitting heeft mogen ontvangen en dat u blij bent met onze service. Veel plezier met uw nieuwe barkrukken! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Op 29 november zijn wij in de winkel in Soest geweest. Gevraagd naar levertijd en dit zou 4-5 werkdagen duren. Inmiddels 10 werkdagen verder en nog steeds niets ontvangen. Twee keer contact opgenomen. Hopelijk komt mijn bestelling snel onze kant op. Tot dusver niet erg tevreden.
Beste Denise, Bedankt voor deze review. Spijtig om te horen dat uw bestelde meubels nog niet zijn ontvangen. We doen er alles aan om deze zo spoedig mogelijk te leveren. Ik wil u vragen nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected], met vermelding van het ordernummer, zodat zij een indicatie kunnen geven wanneer u uw meubels kunt verwachten. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Had mn stoel besteld in oktober, stond netjes bij een levertijd van 8-10 weken.. Nu 10 weken geleden, contact opgenomen via de chat van gigameubel en toen kreeg ik mijn track&trace. Wel jammer dat ik hier geen mail over heb gehad. Maaaaaar dat neemt niet weg dat ik supeeer blij ben met mijn stoel!! Echt perfect. Dankjewel!
Zéér tevreden van de kwaliteit en de service. Er was 1 stoel waar een fout bij was, ik heb hiervoor gemaild. Meteen kreeg ik antwoord en voorstel dat ze een nieuwe stoel gingen sturen. Deze hebben wij zeer snel ontvangen, we zijn heel goed verder geholpen. In de toekomst gaan wij hier zeker nog aankopen en zouden dit ook aanraden voor iedereen.
Beste Caroline, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat uw omruiling zo vlot heeft plaatsgevonden. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Ik kreeg mijn schilderij snel opgestuurd en ben tevreden over de communicatie.
Beste Mark, Bedankt voor uw review en veel plezier met uw aankoop. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de communicatie. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Doen wat ze beloven en de kwaliteit is uitstekend.
Beste Karin, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het door u bestelde artikel. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Ik had een opmerking bij mijn bestelling geplaatst en deze werd superfijn mee genomen dus ik was helemaal blij toen ik mijn bestelling in ontvangst nam! (De mok past precies bij mijn andere mokken, dank hiervoor!)
Beste Brechje, Super fijn om te horen dat jouw ervaring met ons en de geleverde artikelen zo naar wens zijn. Veel plezier met je nieuwe mok en bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Wij hebben een spiegel gekocht met doorsnee 115 cm. Geweldig! Ook een goede service, en snelle reactie. TOP!!
Beste Simone, Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Eenvoudig bestelproces. Duidelijke communicatie en vrij snelle levering. Fijn zakendoen.
Beste Patrick, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat uw bestelling zo vlot is geleverd en u tevreden bent met onze informatie verschaffing. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Bij deze wil ik u laten weten dat uw bezorger op een prima en zeer vriendelijke manier de bezorging van een tafel bij mijn moeder (84 jr) heeft afgerond. Niets was teveel gevraagd, echt geweldig. Ook de kwaliteit van het meubel is prima en goed. Ik vind het terecht dat even bij u te melden. Fijn dat jullie zulke medewerkers in dienst hebben en de diensten die jullie bieden waarmaken.
Beste Gerhard, Bedankt voor uw review. Onze chauffeurs proberen dagelijks net dat stapje extra te zetten bij het leveren van onze meubels, zodat u er direct van kunt genieten. Wij vinden dit dan ook erg leuk om te horen. We wensen uw moeder dan ook veel plezier met haar nieuwe tafel. Met vriendelijke groet Team - Giga Meubel -
Heel fijn geholpen door het personeel. Ik twijfelde over een kleur bank. Heel fijn via de mail geholpen. Nu een prachtige bank in m’n woonkamer staan. Heel erg blij mee.
Beste Eva, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de gekozen kleur perfect is voor u. Veel plezier met uw prachtige nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Op 3 december een bestelling van bijna € 400 en ontving al direct een verzendbevestiging. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen te hebben gebeld. Het artikel was niet meer voorradig en zou over 6 tot 8 weken geleverd worden. Onacceptabel en slecht dat je hier zelf achteraan moet. Als klap op de vuurpijl kan het 10 dagen duren voordat mijn geld wordt teruggeboekt. Later op de avond werd ook mijn email beantwoord met het volgende: Goedenavond beste Helaas is op dit moment uw barstoel niet op voorraad. Zodra deze weer binnen is word deze meteen aan u verstuurd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij het graag. Met vriendelijk groet, Team klantenservice ———— Hier hebben ze hun zaakjes duidelijk niet op orde. Mij zien ze hier niet terug.
Na mijn bestelling werd er goed gecommuniceerd over mijn bestelling en de bestelling werd erg snel geleverd
Beste Fleur, Bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de communicatie en de snelheid waarmee jouw artikelen in huis waren. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Na mijn bestelling werd er goed gecommuniceerd over mijn bestelling en de bestelling werd snel geleverd.
Beste Sterre, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de communicatie en de snelheid waarmee uw bestelling geleverd is. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Prima geholpen. Niets is teveel. Ze zoeken naar oplossingen. Dank daarvoor. Ik raad uw zaak zeker aan aan anderen.
Beste Judina, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de wijze waarop u geholpen bent. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Super!!!
Beste Simone, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Kwalitatief product (barstoel Shannon zwart). Oogt mooi, werkt goed (draaien) en ideale zithoogte (65 cm) voor ons kookeiland (tablet op 93 cm). Heel snelle levering. Te verbeteren: * Slechts 3 van de 5 stoelen op voorraad. Bij het plaatsen van bestelling stond dat alle stoelen op voorraad waren. Voor levering werden we wel op de hoogte gebracht dat er slechts 3 barstoelen meteen geleverd zouden worden. * Geen tracking wanneer levering gebeurt. We werden niet vooraf op de hoogte gesteld van de dag/tijdspanne van levering. Dit is vervelend.
Beste Mike, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u blij bent met uw geleverde artikelen en de snelheid van de levering. Bedankt voor uw extra feedback. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Op zich zijn het leuke producten tegen een leuke prijs. De levering is echter zeer slecht en de communicatie daarover ook. Ik heb 6 stoelen besteld. Na bestelling bleken deze niet op voorraad te zijn maar moest er 4-6 weken gewacht worden. Daarvan zijn er toen vier geleverd op de afgesproken datum. Ik moest ze zelf nabellen om te horen wat de status was van de andere 2 stoelen. Deze zouden een maand later geleverd worden met als reden dat deze vertraging aan Corona te danken was. Ik zit zelf in de ecommerce en laat producten maken in China. De reden voor de Corona vertraging is gewoon een smoes en gemakkelijk om je achter te verschuilen op het moment dat een bestelling niet goed verloopt. Vandaag kreeg ik een mail dat het nog een maand langer duurt van de overige twee stoelen geleverd worden, pffff. Echt heel slechts
Beste Anthony, Bedankt voor uw review. We vinden het spijtig om te horen dat de u niet geheel tevreden bent met de afhandeling van uw bestelling. Ondanks dat u aangeeft dat het verwijt waarom de levering vertraagd is niet gegrond is, is dit wél de reden waarom uw bestelling vertraging heeft opgelopen. We vinden dit erg vervelend en hopen vooralsnog dat u hier begrip voor heeft en het vertrouwens heeft dat wij er alles aan doen om uw artikelen zo spoedig mogelijk te leveren. Als u verdere vragen heeft met betrekking tot uw bestelling wil ik u vragen dit te mailen naar [email protected] inclusief uw ordernummer. Met vriendelijke groet, Team - Giga Meubel -
Goeie service van giga meubel door kosteloos je product te bezorgen! Netjes op tijd geleverd trouwens.
Beste Karin, Bedankt voor uw review. Fijn om te u blij bent onze service betreft gratis bezorging bij bestellingen vanaf 50,-. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Goede prijs, goede afleverservice en tevreden met het product.
Beste Roeland, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Giga Meubel
Nog nooit zo'n slechte klantenservice gemaakt. Wellicht mooie spullen, maar een slechte klantenservice en een veel te lange levertijd.De klant wordt nergens van op de hoogte gesteld en moet overal continu zelf achteraan gaan. Ondanks de hoeveelheid afschrikkende reviews betreft lange levertijd, waren wij eigenwijs gezien we de kast graag wilde hebben omdat we de prijs kwaliteit verhouding te aantrekkelijk vonden. Aan familie, vrienden als onbekende zullen we Gigameubelen ten strengste afraden! Alles wat fout kon gaan, gaat fout en hier nemen zij niet hun verantwoording voor! Vanuit de klantenservice wordt alles onder het excuus 'corona' gegooid. Zelf het onjuist overnemen van een e-mailadres ?! Op de dag dat uiteindelijk de kast daadwerkelijk geleverd zou worden, hebben ze laten afweten en mochten wij weer dagen wachten op een nieuw levermoment. Ook in dit geval zonder ons hiervan op de hoogte te stellen en we hier zelf achteraan mochten gaan. Ter compensatie is er eerder in het proces een luttele cadeaubon aangeboden (een lachtertje op het totaal bedrag). Je voelt het mogelijk al aankomen, maar ook deze cadeaubon nooit ontvangen! Het voelt bijna als een wonder dat de kast daadwerkelijk geleverd is. Zonder twijfel een mooie kast, maar de stress, frustratie en het wachten absoluut niet waard!
Goedemiddag Olse uit IJsselstein, Bedankt voor deze review. Het is heel lastig voor ons om een inhoudelijke reactie te geven op deze review, vanwege het feit dat wij uw naam niet kunnen herkennen in ons systeem, alsook dat u deze review plaats zonder af te sluiten met uw naam. Daarom willen wij u vragen per mail uw review nader toe te lichten. Dan kunnen wij aan de hand van uw ordernummer kijken hoe de afhandeling hiervan gelopen is en of wij ons kunnen vinden in hetgeen wat u geschreven heeft en in hoeverre wij u tegemoet gekomen zijn. Met vriendelijke groet, Team Marketing - Giga Meubel -
Astronaut 8
3824 MJ Amersfoort
Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!