Gezellige, ruime en mooie winkel met ruim keus aan meubels

Na een aantal meubelwinkels te zijn afgeweest is GigaMeubel wel één van de betere die we hebben bezocht. Er staan zeer veel verschillende meubels en ook de kleine goederen (zoals leuke lampjes etc.) ontbreken niet. We werden vlot geholpen, ondanks de drukte, waarbij de medewerkster ons met een glimlach voorzag van de juiste informatie. Ruime parkeergelegenheid (ook op zaterdag), genoeg personeel en al met al een hele prettige ervaring.

De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Alles staat goed aangegeven. De winkel is soest is groot en hebben veel spullen staan. Goede service en echt vriendelijk en behulpzaam personeel. Echter mis ik wel de indicatie van de levertijden online, dat is wellicht nog een tip die ik wil meegeven aan GigaMeubel.

Super leuke website!

Een deel van mijn bestelling is niet mee gekomen maar ook hier gaan ze achteraan! Helemaql top!

Vriendelijke winkelmedewerkers

Als je de winkel in komt komen de medewerkers niet meteen op je af wat erg fijn is Ze laten je rustig rondlopen en als je vragen hebt staan ze voor je klaar

Correcte prijs/kwaliteit verhouding

Goed contact, mooie spullen

Mooie spullen

HORROR!

Ruim 3 maanden moeten wachten op onze stoelen . Telkens niet bekend wqnneer ze geleverd zullen worden . Vervolgens worden ze geleverd op een dag dat wij niet thuis zijn omdat er niks gecommuniceerd werd over dat ze uberhaupt kwamen dus moest de 3 grote dozen zelf ophalen bij het lokale afhaal punt , om er vervolgens thuis achter te komen dat de compleet verkeerde stoelen geleverd zijn. Vandaag wel gebeld door de klantenservice over onze klacht, hier werd verteld dat bovenop de 13 weken die we al wachten op onze stoelen nu dus nog 6/8 weken komen omdat de stoelen niet op voorraad zijn. Dit wisten ze blijkbaar in de afgelopen 13 weken niet ? Hier kreeg ik ook geen duidelijk antwoord op waar dit nou precies aan lag. Zelf heb ik moeten vragen om een compensatie, nee dit werd mij niet aangeboden hier heb ik echt zelf om moeten vragen. Ik kon een compensatie krijgen van 30 euro op een bestelling van bijna 600, als je het mij vraagt echt een belediging gezien de fouten die er gemaakt zijn in onze bestelling. Als ik zeg dat ik zeer teleurgesteld ben in giga meubel is dat nog een understatement ik kan namelijk letterlijk wel huilen om dit alles. Daarom wil ik ook echt via deze weg klanten waarschuwen hier geen aankoop te doen want een bedrijf dat zo omgaat met hun klanten verdient wat mij betreft helemaal geen klandizie. Schaam je giga meubel echt waar!

Super service

Heel erg blij met mijn prachtige kast. Vandaag netjes geleverd op afgesproken tijd. Werd even van te voren gebeld dat de chauffeur eraan kwam. Vriendelijke man en erg behulpzaam . Een aanrader dus

Tevreden!

Snelle levering! Super blij!

Veel aanbod en goede service!

Wij hebben een babybedje gekocht bij Giga Meubel. Ze hebben veel keus hierin en het bedje waar wij naar op zoek waren hebben we hier gevonden! Ook nog eens voor een goede prijs. We worden goed op de hoogte gehouden van de status van de levering!

Snelle goede service

Vlotte en goede service. Mooie barstoel was binnen 2 werkdagen geleverd. Top! (Helaas moet hij wel retour vanwege een productie fout).

Gemakkelijk besteld en heel snel geleverd

Had ooit een salontafel gezien en vond die gelukkig terug bij jullie site. Heb hem dan ook direct besteld en hij werd ook heel snel geleverd. Fantastisch

Goede service!

Leuke barstoelen gekocht. Daarvoor contact gehad met de klantenservice. Daar ben ik snel en vriendelijk geholpen. Via de chat en daarna telefonisch. Erg prettig!

Geweldige service

Erg snelle levering, mijn meubels waren in een perfecte staat en de bezorger is erg beleeft

Zeer snelle levering en super blij met nieuwe barstoelen!

Levering binnen 2 dagen binnen gekregen. Twee zwarte barstoelen gekocht voor mijn nieuwe huis en ze zijn geweldig! Aanrader!

Aardige en behulpzame bezorger!

Nu 2 kasten van Giga Meubel. Heel blij mee. Fijn dat ze in één geheel bezorgd worden. Aardige en behulpzame bezorger!

Snelle verzending en heel blij met mijn aankoop.

Via mail goed op de hoogte gehouden van mijn aankoop en de verzending er van. Snel verzonden en erg tevreden met mijn aankoop.

Ik had wat vragen over een product, snel en vriendelijk antwoord!

Enorm blij met onze kasten!

We zijn erg blij met onze urban witte kasten. We hebben er 2 gekocht en die naast elkaar geplaatst. Ziet er prachtig uit en ook nog eens snel geleverd! Top!

Super stoelen voor een goede prijs

Groot aanbod aan leuke stoelen. Bestelde stoelen voldoen volledig aan de verwachtingen en waar makkelijk gemonteerd. Levering was zeer vlot ( zeker gezien de uitzonderlijke omstandigheden). Tevreden klant. Ga zeker nog eens kijken voor eetkamerstoelen.

Helemaal top

Mijn rotan rekje van Booboo werd veel sneller geleverd dan ik verwacht had, zeker gezien de huidige omstandigheden. Super! De omschrijving en foto waren zeer duidelijk en helemaal naar waarheid hoe mijn aankoop eruit zo zien. Het is zelfs nog mooier dan op de foto! Ik ben superblij met mijn aankoop en de vlotte service, levering! 10/10

Love it!

Super mooie eetstoelen besteld. Precies waar ik naar opzoek was. Ze zijn goed stevig en een heel mooi plaatje in de eetgedeelte. Ziet er in t echt zelfs beter uit dan op de foto's! Zeker een aanrader

Goede en snelle service

Langs geweest in de winkel om stoelen uit te zoeken. Blij verrast met het leuke assortiment. Goed geholpen in de winkel. Uiteindelijk online 1 fauteuil en 6 eetkamerstoelen besteld (in winkel had ook gekund, maar ik had nog even bedenktijd nodig voor het kiezen van de kleur). De fauteuil is binnen 2 dagen netjes thuis bezorgd. De eetkamerstoelen waren niet op voorraad en komen binnen 8 weken. Fijn dat de fauteuil al wel geleverd is. Blij mee!

Leuke meubelen aan een goede prijs

Betaalbare en goch trendy meubelen. Chatbox kon wel beter.

Mooie meubels en super service!

Onze meubels gekocht bij Giga Meubel. Ontzettend blij mee en super service. Aanbod is ook zeer groot en de bezorging is goed geregeld.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!