Prima product en service

Product komt overeen met hoe het getoond is in de webshop. Duidelijke communicatie over levering. Er was wat oponthoud bij de levering en daarover werd ik netjes op gehoopte gesteld.

keurig zoals afgesproken geleverd

prima keurig netjes geleverd

Kwaliteit gecombineerd met services

Leuke winkel met een gevarieerd aanbod en anders dan anders. Aflever service prima in orde net zoals de track en tracé.

Snelle vriendelijke levering

In de winkel een aardige jongedame die ons keurig heeft geholpen. En een snelle en behulpzame levering door chauffeur Henk. Kortom perfect !

Wat een service, het kopen, het afleveren, in een woord Top!!

Een lieve, behulpzame dame! We zouden onze nieuwe salontafel direct kunnen meenemen maar wij kozen voor het gratis thuisbezorgen. De vriendelijke chauffeur was iets verlaat maar daar kregen we ruim op tijd een telefoontje voor. De tafel was bijzonder goed ingepakt, hij was in perfecte staat. We zijn er heel blij mee! Wij komen zeker nog eens terug!! 😃

Snel, op tijd, goed verpakt, klantvriendelijke chauffeur

Alles was uitstekend: van prijs en bestelling tot afspraak en aflevering. Zelfs nog even naar de eerste verdieping getild door de klantvriendelijke bezorger. Dank.

Vriendelijke bezorging, alles netjes verpakt

Vriendelijke bezorger. Spullen waren heel zorgvuldig verpakt waardoor alles netjes is aangekomen.

GiGa service van Giga meubel!

Ik woon in het zuiden en giga meubel is voor mij een eind rijden. Ik heb op de site een paar meubels gezien en gevraagd of men er een foto in de winkel kon maken en dit mij kon sturen! Wat een service! Binnen enkele minuten al reactie! Erg goed geholpen, daarbij ook nog eens advies gehad van de medewerker. Daarop heb ik gelijk 4 stoelen gekocht en ik zal zeker nog 2 stoelen bij kopen! Giga meubel, echt GiGa service !!! Ik ben er erg tevreden mee en zal het zeker aanraden aan mijn naasten.

Beste kwaliteit

Zeer snelle service goede kwaliteit. Ik ben er erg blij ermee🙏🏻🙏🏻

Nette stoelen en perfecte levering

Afgelopen week heb ik 2 eetkamerstoelen besteld bij Giga Meubel. De kwaliteit is zeer goed en 2 dagen later werd het pakket al bezorgd. Al met al top!

SnelleLevering

Er staat nergens op de site dat ik de tafel zelf moest monteren! De chauffeur Henk was wel erg behulpzaam hoor. Heel begripvol en klantvriendelijk.

Mooie spullen tegen een goede prijs

Giga meubel heeft mooie spullen tegen een goede prijs. Ik heb al een aantal keer meubels besteld en iedere keer super tevreden mee

middelmatig

Bij Google openningstijden op zondag wijzigen staat iedere zondag dat jullie open zijn van 12.00 tot 17.00. Bij beschadiging aan meubels wordt je afgepoeierd om niet te ruilen erg slechte ervaring hiermee opgedaan bij Giga meubel.

Uitstekende meubel winkel

Bestelde producten zijn snel geleverd. Klantenservice van Gigameubels is uitstekend, geven snel en goede terugkoppeling.

Mooie meubels, goed geregelde en snelle thuis levering

We zijn erg blij met de twee barkrukken die we bij Giga Meubel hebben gekocht. Een verbeterpuntje: Op de site stond dat het exemplaar dat wij wilden te bezichtigen was in de winkel in Soest dus daar zijn we heen gereden, dit was echter niet het geval. De kruk stond er wel, maar ik een andere kleur, dus het tripje was niet helemaal voor niets, maar wel jammer. De thuis levering ging heel erg goed. Duidelijke track & trace waardoor je precies wist wanneer ze kwamen leveren. Heel fijn als je door de weeks moet werken.

Snelle levering, top kwaliteit

Heel snel in huis, netjes afgeleverd en precies zoals ik had verwacht van de foto's

Nette snelle goede service

Ik kreeg snel mijn bestelling binnen. Er zat een lichte beschadiging op. Contact opgenomen met Giga Meubel, en ze reageerde heel snel. Gaven mij meerdere opties ter compensatie. Heel netjes. Goed opgelost. Tevreden klant!

Tot nu prima.

Erg handig om zelf je bezorgingdatum te kiezen Maandag komt onze kast, erg nieuwsgierig.

Aanrader!

Vriendelijk personeel, snelle en goede service. In de winkel werden we super goed geholpen! Voor het bepalen van de juiste zithoogte werd er een tafel op de juiste hoogte gezet, barkrukken erbij gehaald en konden wij een goede beslissing nemen! De volgende dag stonden ze al voor mijn deur!

Supersnelle levering

Ik ben meer dan tevreden over Giga Meubel. Duidelijke website en binnen rwee dagen geleverd. Echter de track and trace code nooit ontvangen van de bezorgdienst. En dat is toch wel handig met meubels.

MOOIE MEUBELS, SNELLE SERVICE, AARDIG PERSONEEL

Mooie meubels, snelle service, aardig personeel. Winkel is eigenlijk iets te klein voor de vele mooie spullen.

Snel bezorgt en prima kwaliteit

Zondag stoelen besteld. Waren dinsdag al binnen. Makkelijk in elkaar te zetten en een prima kwaliteit.

Snelle service en goede kwaliteit

Mooie aanbiedingen, duidelijke website. Ook een super snelle levering en het allerbelangerijkste een goede kwaliteit!

Super snelle levering

Na 2 dagen een bestelling van 4 stoelen al thuis bezorgd!👍 Alles mooi en netjes ingepakt.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!