Bij het artikel dat ik bestelde stond bij voorraad: in bestelling. Ik ging er dus vanuit dat het pas over een aantal weken geleverd werd. Maar surprise, binnen 3 werkdagen stond het al bij mij te shinen! Super!

De levertijd was wat langer, hierover werd direct duidelijk gecommuniceerd. Het product was er uiteindelijk eerder dan wij verwachtten, dat was een mooie verrassing.

Professioneel

Snelle levering je werd constant op de hoogt gehouden waar je pakket was. Prima kwaliteit van de producten..

Bezorging was later dan beloofd.

Verzoek om deze review was er al voordat de producten geleverd waren. Daarmee zijn de producten later dan gecommuniceerd. Website werkt prima. Kwaliteit producten dus onbekend.

Mooie winkel, snelle levering, producten niet 100%

Wij hebben de Marco tafel en 4 stoelen (Beau) besteld. Bij 1 vd stoelen past een schroef er niet goed in, waardoor hij toch niet helemaal strak zit. Bij de tafel past 1 poot net niet helemaal lekker waardoor er ook een schroef niet in te krijgen is. Plus er zitten wat krassen op het staal. Dus alles bij elkaar net voldoende maar zeker niet perfect. Ook zagen we dat de tafel ineens 100 euro goedkoper is op de site, dit voelt natuurlijk erg ***lig. Ik zou de winkel aanbevelen maar wel met deze opmerkingen erbij, de producten staan mooi in onze keuken.

Mijn bestelling zonder omwegen in goede staat ontvangen !

Uitstekende service kan niet anders zeggen. Vrijdags besteld en dinsdags in huis. Stoelen zien er mooi uit. Ik ben tevreden

Onduidelijk

Vorige week een bestelling gedaan met het idee dat de levertijd 1-3 werkdagen zou zijn, zoals op de site aan wordt gegeven. Nadat ik betaald had kreeg ik een mail waarin stond dat de levertijd bij de ene 6-8 weken en bij de andere zelfs 8-10 weken zou duren. Toen ik daarna terug ging naar de site stond er heel klein aangegeven of het product "Op voorraad" of "in bestelling" was, dit heb ik over het hoofd gezien. Als ik van te voren had geweten dat het zo lang zou duren had ik ze niet besteld, mijn vriendin en ik zijn net verhuisd en moeten nu 8 weken op camping stoeltjes eten.

Mooie stoel!

Staar mooi in huis!

Super leuke winkel en snelle levering

een winkel war iedereen wel wat kan vinden en ook nog betaalbaar

Gewoon zoals het hoort te zijn.

Dinsdag besteld, vrijdag binnen. Online chat heeft mij goed geholpen. Kortom, zoals de titel zegt: gewoon zoals het hoort.

Krukken precies zo mooi als op de foto en snel geleverd!

De krukken waren precies zo mooi als op de foto, de kleur was ook top, eigenlijk waren ze nog wel mooier in het echt! Super snelle levering en heel makkelijk in elkaar te zetten. Ze zitten ook nog heerlijk :)

Super service

Levering is super! En ik ben verliefd op mijn stoelen :)

Fantastisch!

Super blij met m’n stoelen, zien er prachtig uit precies zoals op de foto. De cognac kleur van de stoelen is perfect voor de inrichting in me nieuwe huis. Levering ook erg snel. Mijn ervaring is top en heel erg blij :)

Prima service, snelle levering

Een lamp en wand decoratie besteld. Op de democratie is het nog even wachten maar dat werd direct gecommuniceerd. Erg tevreden over de levering en bezorging. Ging vlot. De website vind ik fijn en overzichtelijk.

Super mooi industrieel nachtkastje

Het nachtkastje kwam snel binnen en was al in elkaar gezet. Het is van stevige kwaliteit en super stabiel. Staat prachtig in mijn slaapkamer ben er erg blij mee.

Niet geslaagd

Heb slechts de helft van mijn bestelling gekregen, ondertussen 4 dagen verder na melding.

Netjes op tijd!

Het mail verkeer is heel goed! En de bestelling op tijd binnen! Janny Foppen Ps geen heer Foppen, maar mevrouw Foppen!

Ik had een stoel besteld, echter was deze kapot geleverd. Meteen contact opgenomen met de klantenservice en die hebben mij snel en uitstekend geholpen. Hier ben ik zeer tevreden over!

Ruime keus, vlot geleverd

Barkrukken besteld. Ruime keuze. Ook was de levertijd kort. Ik ben tevreden omdat de Giga Meubel de afspraken netjes is nagekomen. De groeten, ik ga op de kruk zitten.

Prima product,correcte levering!

Zwarte sava eetkamerstoel gekocht.De stoel is van stevig materiaal.Deze geplaatst in een nog leeg hoekje van de kamer in ons nieuwe appartement.Leuk kussentje erin,een bijzet tafeltje erbij en er is een super gezellig hoekje gecreëerd. Erg blij mee!!!

Top geleverd

Gemakkelijk via internet besteld en snel geleverd

SLECHT

SLECHT SLECHT! Bestel hier niet. Bij elke meubel die we besteld hadden, was iets kapot. Scheur in de onderkant van de bank, pit in onze tv meubel, beschadiging aan de lounge stoel. Onze buffetkast werd 2 maanden later geleverd... Correcties en afspraken worden vergeten, communicatie is te slecht voor woorden en niemand is bereid om tot een oplossing te komen. Voor de stoel die omgewisseld zou worden voor een nieuwe (kosteloos) wordt nu ineens een factuur gestuurd. Stelletje **********!

Prachtige meubels voor een redelijke prijs. De levering was netjes en volgens afspraak. De vitrinekast Beau was gelukkig al in elkaar gezet dus hoefde slecht nog uitgepakt te worden. Het is wel echt een industriële kast, dus wel ruw afgewerkt/gelast maar dat vinden wij juist erbij passen. Het contact was ook goed, prettig en duidelijk. Al met al zeer tevreden! Ik zou vaker bij gigameubel bestellen.

Super snelle levering

Ik heb twee barkrukken besteld en deze waren heel snel binnen zonder verzendkosten. Super blij mee.

zoon was content van zijn verjaardags cadeau

mooie stoel

Astronaut 8

3824 MJ Amersfoort

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Amersfoort. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 4500 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats. We zien je graag bij Giga Meubel in Amersfoort!