Super snelle levering!

Wij bestelden de stoelen op maandagmiddag en dag nadien waren ze al geleverd! Het in elkaar steken van de stoelen neem je er dan met plezier bij en ze staan echt prachtig!

Super snelle levering. Goed verpakt en stoelen overtreffen alle verwachtingen.

Snelle levering, goede kwaliteit en fijne service!

Prima service en vriendelijke mensen in de showroom.

Prima service en vriendelijke mensen in de showroom.

Uitstekend!

Het is precies wat wij verwachte, nogmaals het is prachtig, onze velvet barkrukken past precies in het plaatje! Thank you

Efficiënt

Na een mail waarbij er me werd meegedeeld dat ik 12 tot 14 weken ging moeten wachten op mijn bestelling, was ik uitermate teleurgesteld. Ik besloot een mailtje te sturen om eventueel een ander model van stoel te bestellen dat wel in voorraad was en binnen de dag kreeg ik de bevestiging dat dit geen probleem vormde! Geweldig ervaring dat heel transparent en efficiënt is!!!

Snel en netjes behandeld

Snel en netjes alles afgehandeld

Een inspirerende, winkel vol spannende trends en onderscheidt zich van de rest. Ideale prijsklasse!

Ik werd getipt om een kijkje te nemen bij Giga meubel, een eindje weg voor ons, maar zeker goed geslaagd! Een aanrader voor iedereen en een onthouder voor mij in de toekomst

Snelle correcte levering.

Dressoir besteld online. Je kan zelf de datum kiezen wanneer het jou uitkomt. Ook het tijdvak van leveren was prima. Geen halve dag wachten, precies geleverd wanneer ze aangaven. Zeer tevreden over het dressoir.

Snelle levering en goede service

Mijn vragen over de bezorging bij een bedrijf waar ik een stylingklus had werden goed beantwoord. Verder werd meegedacht over de bezorgtijd en dag! Heel fijn!

Super mooie producten. Snelle levering. Heel erg blij met ons dressoir

Als we weer meubilair nodig hebben, komen we zeker bij giga meubel

Goed geholpen door vriendelijk personeel, snelle levering, tevreden met de eetkamerstoelen.

Snel en boven verwachting

Erg lang getwijfeld over de stoelen ivy. Toch besteld en ik vind ze mooier dan verwacht. De stoel is stevig en niet van die licht gewichtjes.

Bestellen ging perfect en leveren ging perfect

Fantastische producten en super service!

Wij zijn fan. Wat een prachtige meubels. En wat is de service in de winkel fijn. En dan ook nog keurige levering. Wat wil een mens nog meer?

eerst vervelend maar later heel goed opgelost door Giga

Wij hadden 2 barkrukken besteld en betaald. Deze zouden door de pakketservice afgeleverd worden. Dit werd een drama, tot 2 x toe een dag thuis gezeten maar wie er kwam geen pakketservice. Klacht ingediend ook bij Giga deze gingen er ook achteraan. Eindelijk na 3 dagen de krukken waren in zicht ze werden afgeleverd bij Giga Meubelen zelf. Wij er weer heen en ze daar opgehaald. Bij thuiskomst opende wij de dozen en tot onze (frustratie) teleurstelling 2 kapotte barkrukken, 1 x beschadigd en de andere helemaal gebroken. Het was vrijdagmiddag 17:30. Boos gebeld naar Giga Meubel hoe moest dit nu met ons open huis de volgende dag. Toni is aan het bellen gegaan en heeft kunnen zorgen dat op zaterdagochtend Giga Meubelen zelf 2 nieuwe krukken kwam afleveren. Dank Toni voor het goede regelen en dan chauffeur van Giga dat je die ochtend nog een extra adres aan wilde doen. Al met al wij zijn blij met Giga Meubelen (mooie spullen redelijk geprijst) maar gooi die pakket service eruit.

Goede service en hele mooie unieke meubels!

Een hele leuke mix van industriële hippe meubels voor een goede prijs. Service in de winkel is ook erg goed.

Heb gebeld of kast mason op voorraad was in Soest, omdat ik deze direct af wilde halen. Na telefonisch overleg met verkoopmedewerker was alles duidelijk en heb ik de aankoop online gedaan.

Fijn

Heel goed geholpen door medewerking mooie meubels

Prima gegaan, alleen helaas kleine beschadigingen op de meubelen

Alles prima gegaan, bestellen ging soepelen met gratis transportkosten. Meubelen waren zelfs eerder beschikbaar dan aangegeven en de levering zelf ging ook vrij soepel, helaas wat kleine beschadigingen gecontacteerd na levering, maar gelukkig op de achterkant wat niet te zien is.

Uitstekend!

Ik ben ontzettend fijn geholpen. Ik plaatste een online bestelling, maar zette er ook en opmerkig bij. Om alles te controleren werd ik gebeld door een medewerker die vroeg of zij mijn opmerking goed had begrepen. Twee dagen later waren mijn barstoelen binnem en ze staan nu the shinen in mijn keuken!

Leuke webshop- onvriendelijke klantenservice

Ik ben heel blij met mijn wandmeubel, het was ook goedkoper dan bij andere webshops. Überhaupt vind ik het een leuk assortiment. De bezorging duurde wel wat langer en ik ben verwend geraakt door bezorging binnen 1 dag-ik kon ook zo snel niet makkelijk terug zien wanneer het werd bezorgd- zo ver prima. Mijn ervaring met de klantenservice daarentegen is minder, ronduit brutaal en niet klant gericht. Daarom deze lage beoordeling.

Goede levering

Ik heb inmiddels twee kasten besteld en worden altijd netjes geleverd met van te voren een geschatte tijd

Mooie meubels en goede service!!

We zijn ontzettend blij met de eettafel en sidetable die we besteld hebben. Chauffeur heeft alles naar binnen gebracht. En de service per mail is top! Ik had per ongeluk het verkeerde emailadres ingevoerd en na gemaild te hebben, kreeg ik vrijwel direct antwoord!

Leuke en uitgebreide collectie en de producten werden heel snel geleverd.

Kerkstraat 58

3764CV Soest

Over Giga Meubel

Giga Meubel Bij Giga Meubel zijn we ontzettend trots op onze unieke positie in de meubelbranche. Omdat we onze eigen unieke ontwerpen produceren, haal je echt bijzondere meubels in huis die nergens anders te vinden zijn. Hoge klanttevredenheid We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid en doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je je welkom voelt en met vertrouwen een aankoop kunt doen. Ons deskundige en vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Geen vraag is te gek, dus vraag gerust om advies. Veelzijdige meubels Ons assortiment is enorm divers en biedt meubels in verschillende stijlen en prijsklassen. Bij Giga Meubel vind je altijd wat je zoekt, of je nu op zoek bent naar moderne, industriële of vintage meubels. Om onze meubels in het echt te bekijken verwijzen we je graag door naar onze woonwinkel in Soest. Onze showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1200 m² om inspiratie op te doen. Kom gerust eens langs in onze showroom en laat je inspireren door ons ruime assortiment. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben ruime openingstijden. Parkeren kan gratis op onze eigen parkeerplaats en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zien je graag bij Giga Meubel in Soest!