Snel doeltreffend en mega snel geleverd

Snel, volgens afspraak en betaalbaar.

Reactie van het bedrijf

Hi Rens, Bedankt voor de positieve review, veel plezier gewenst met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Prima contact

Contacten en termijnen

Reactie van het bedrijf

Hi Fedde, Bedankt voor de positieve beoordeling. Veel plezier met de bestelling gewenst! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

uitstekende service

Uitstekend geholpen bij levering van oudere type borbet lichtmetalen reservewiel met band. Daarbij ook geholpen met levering van de borbet naafkappen die gestolen waren.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Goed geholpen, goed advies en bij twijfel nog eens met de fabrikant contact opgenomen. Top service

Reactie van het bedrijf

Hi Patrick, Bedankt voor de positieve beoordeling, wij wensen u veel plezier met het nieuwe set! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

slecht

Heb van Velgenshop een velg mogen ontvangen met een slag er in. op het bloten oog was er niks aan de velg te zien. na dat de band er op was gemonteerd zag je een slag in de velg. Heb netjes gemaild naar de klantenservice. maar als reactie krijg ik dat de band niet gemonteerd mocht worden en dat ik nu geen aanspraak meer mag maken om de velg terug te sturen omdat de band gemonteerd is. elke mail die ik stuur verwijzen ze mij naar de algemene voorwaarden die op de site staan.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Gertjan, Wat jammer dat u ons een negatieve beoordeling geeft. Zoals besproken in ons mailcontact en inderdaad vermeld in de algemene voorwaarden, dient de schade zo snel mogelijk bij ons gemeld te worden. Het product dient indien mogelijk in nieuwstaat te zijn zodat wij de claimprocedure kunnen starten. Wij begrijpen dat niet iedere schade te zien is met het blote oog en dat het mogelijk is dat dit pas tijdens het balanceren aan het licht komt. Als dit zoals bij u het geval is moeten er foto's en/of video's gemaakt worden en moet de velg weer in de doos gedaan worden zodat wij het product kunnen beoordelen en alsnog de claimprocedure kunnen starten. Helaas heeft u dit niet gedaan en heeft u de keuze gemaakt om de velg in gebruik te nemen. In dit geval kunnen wij niet meer beoordelen of de velg in deze staat geleverd is of dat de schade is ontstaan tijdens het gebruik. Wij kunnen daarom geen claimprocedure meer voor u starten. Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Goede banden

Kwaliteit van banden zijn goed.

Reactie van het bedrijf

Hi Oemar, Bedankt voor de positieve review, veel plezier met de bestelling gewenst! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Profesioneel, super

Profesioneel!!

Reactie van het bedrijf

Hi Vladimir, Bedankt voor de positieve beoordeling, veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Heeft even geduurd voor ik ze heb ontvangen

Mijn vorige bestelling verliep vlotter en het waren dezelfde velgen

Reactie van het bedrijf

Hi Aziz, Bedankt voor de review. I.v.m. de feestdagen heeft de bestelling helaas wat vertraging opgelopen, onze excuses hiervoor. Wij wensen u nog veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Bestelling geheel volgens beloften uitgevoerd!

Via website velgen uitgezocht voor mijn auto, type en maatvoering gecontroleerd, bestelling geplaatst en betaald. Aflevering gebeurde binnen een paar dagen, zoals was aangekondigd. De voortgang bleek goed te volgen met de tracking code. Zorgeloze ervaring, aanbevolen.

Reactie van het bedrijf

Hi Tom, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

TOPSERVICE

Goede service, alle benodigdheden zitten bij de velgen en zeer behulpzaam als je vragen hebt.

Reactie van het bedrijf

Hi Kathleen, Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Snel thuis, niet zo duidelijk over verzending.

De banden waren binnen 4 dagen thuis. Wat raar was is dat geen levering e-mail was gestuurd, ineens kwam ik thuis en ze waren bij de buren geleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste Carles, Bedankt voor uw positieve review. Wat vervelend dat u geen tracking heeft ontvangen, normaal hoort dit wel zo te zijn. Excuses voor het ongemak. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Prima betrouwbare partner

Alles klopte. Garage Vullings is top.

Reactie van het bedrijf

Hallo Theo, Bedankt voor uw positieve review en veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

goed product

levering duurde enkele dagen verder oke

Reactie van het bedrijf

Hi Jan, Bedankt voor de positieve beoordeling, veel plezier met de bestelling gewenst! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Hi Rick, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Prettig contact en goede service!

Voor de bestelling werd uitvoerig gecontroleerd of de gewenste velg qua maat wel op mijn auto past. Dit geeft veel vertrouwen bij de aanschaf.

Reactie van het bedrijf

Hi Aad, Bedankt voor de positieve beoordeling, veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Makkelijk de goede velgen vinden en snelle levering

Prettig

Reactie van het bedrijf

Hi Marco, Bedankt voor de positieve review, wij wensen u veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop

Dramatisch

Ik geef aan een velg te zoeken voor mijn John Cooper Works. Ik zeg al vantevoren, het is een lastige velg, want de remklauw steekt ver uitzc waardoor weinig velgen zouden passen. Velgenshop zegt dat deze die ze aangeven de enige is die past. Nou, ook deze past weer niet. Dan denk je, jammer maar helaas. Ik retourneer ze wel. Vragen voor de retourlabels, maar nee hoor. Die moet je zelf betalen. Verzenden naar duitsland, 10+Kg, 4 pakketten: 96 euro verzendkosten. Voor eigen rekening. Wat een ongelofelijke slechte service. Hier koop ik NOOIT meer iets.

Reactie van het bedrijf

Beste Niels, Wat jammer dat u ons een negatieve beoordeling geeft. Zoals besproken in ons mailcontact zijn de aangeboden en geleverde velgen getest en veilig bevonden voor de Mini John Cooper Works. De velgen zijn getest op de auto zoals deze standaard uit de fabriek geleverd wordt. Wij wilden daarom onderzoek doen naar het probleem, aangezien het nog niet eerder voorgekomen is dat deze velgen niet passen op deze auto. Indien er uit het onderzoek had gebleken dat het probleem inderdaad bij de velgen ligt en niet bij uw auto, dan hadden wij de retourkosten uiteraard voor onze rekening genomen. Maar u gaf aan dat het probleem mogelijk bij uw auto ligt en wilde daarom het onderzoek niet doorlopen. Helaas is de oorzaak daarom niet achterhaald waardoor wij in dit geval de retourkosten niet vergoeden. Met vriendelijke groet, Banden- en Velgenshop.nl

Velgen besteld, en mooi op tijd geleverd. 1 doos was licht beschadigd. Na opening bleek 1 velg beschadigd. Had ik bij levering moeten aangeven bij de dpd bezorger. Dus mensen let op dat er geen beschadigingen zijn, hoe klein ze ook lijken. Gemeld bij velgenshop, zij bebben een klacht bij dpd weggelegd. Maar zeiden al dat het een verloren zaak zou worden. Toen maar een nieuwe besteld en betaald. Uit coulance hebben ze daar de helft van vergoed. Als ik beter had opgelet bij levering had de dpd moeten betalen. Was niet thuis bij levering van de nieuwe velg. Briefje in de bus dat pakket bij een pickup point was op te halen. Daar aangekomen bleek de velg retour te zijn gegaan naar het depot. Heeft daarna een week geduurd eer ik de velg eindelijk had. Met dank aan velgenshop voor de goede hulp. Velgenshop ja, dpd nee

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Jeroen, We vinden het jammer dat het bij de levering niet zo soepel gegaan is, maar we zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Velgen- en Bandenshop

Ongeorganiseerde bende

Leveren verkeerde velgen Laten je er gewoon 6 weken mee zitten Ophalen doen ze niet ondanks meerdere verzoeken Blijven compleet stil Bezint eer gij begint Slechte service

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Jammer om te horen dat je ons een negatieve beoordeling geeft. Ik heb even gekeken naar het mailverkeer en ik zie dat er vanuit onze leverancier 2 verkeerde velgen zijn opgestuurd. De juiste velgen hebben wij zo snel mogelijk op laten sturen en zijn goed aangekomen. Om de verkeerde velgen op te halen hadden we een foto nodig van het label op de doos. onze leverancier moet aan de hand van deze informatie een ophaalopdracht inplannen bij een vervoerder. helaas hebben wij deze na meerdere malen opvragen niet ontvangen, omdat deze niet op de doos zat. Zonder labels kunnen pakketten niet afgeleverd worden. We hebben daarom een onderzoek laten starten door onze leverancier bij de vervoerder. Helaas gaat hier enige tijd overheen eer dat we hier een antwoord op krijgen. ik zie ook in de mail dat je eerder aan hebt gegeven dat je de velgen gaat verkopen. Mijn collega heeft hierop gereageerd dat deze velgen eigendom zijn van ons en de velgen niet verkocht kunnen worden. Nu zijn de velgen toch door jou verkocht op Marktplaats.nl en hiervoor heeft mijn collega een betaalverzoek gestuurd om de velgen van ons over te nemen. Ik zag in de mail dat je dit verzoek hebt weggegooid. Ik hoor graag hoe we deze situatie gaan oplossen aangezien de velgen die van ons zijn, zijn verkocht. Met vriendelijke groet, Banden- & Velgenshop.nl

Geweldige service

Ik heb hier nieuwe velgen besteld voor mijn auto en ik had eerst de verkeerde velgen besteld voor mijn auto en daar kreeg ik meteen een mailtje over met de juist passende velgen en met wat heen en weer mailen hebben zij daarna kosteloos de bouten erbij gestuurd aangezien mijn huidige bouten niet passen bij deze velgen. Top service en super snelle reacties over de mail.

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot de volgende keer. Groet, Banden- & Velgenshop.nl

ZEER SLECHT

GEEN ENKELE MAIL KLACHTENFORMULIER TICKET FORMULIER WERKEN DUS ER IS GEEN ENKELE MAIL CONTACT ?? Wist niet dat je Verwijderingsbijdrage voor BANDEN betaald als men de gaat MONTEREN ? ( wordt je dan zomaar opgelicht : JA want IK BETAAL Verwijderingsbijdrage per band x2 €3.64 TERWIJL IK MIJN BANDEN NOG ONDER MIJN AUTO HEB? Dus OUDE BANDEN kan ik bij U voor de deur deponeren? Erg vreemd dat dit wordt afgehouden ? heb zojuist NIEUWE BANDEN BESTELD BIJ U ! kon het ook elders bestellen waar ze GEEN Verwijderingsbijdrage bij zit (want dat mag niet eens gevraagd worden aan iets wat niet eens geleverd is) voor banden die niet eens verwijderd worden en niet eens geleverd zijn? dit gaat wel erg ver. ADVIES NO-GO Zulke malafide bedrijven , gaan we meteen het geld retour claimen

Reactie van het bedrijf

Beste, Vervelend om te horen dat u ons niet aanraad... Voor wat betreft de verwijderingsbijdrage van een band, dit dient vooraf betaald te worden bij het op de markt brengen van nieuwe banden. Indien u deze banden dan inlevert hoeft u geen bem te betalen. U betaald dus vooraf verwijderingsbijdrage en niet achteraf. Helaas hebben wij dit ook niet verzonnen, dus voor meer informatie verwijs ik u door naar de recybem. En bedankt voor het doorgeven van het ticketsysteem, we hebben dit doorgegeven aan onze IT. Groet, Banden- & Velgenshop.nl

Levering was snel. Aleen jammer dat ik geen bericht kreeg van track&trece

Prima service, bezorging minder

Velgen besteld op vrijdag, maandag binnen. Velgen waren in prijs gestegen na aankoop, goede deal! Maandag werd ik om 08.00 gemaild dat er om 09.00 werd bezorgt. Te kortdag. Gelukkig kon iemand anders de velgen aannemen.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Bedankt voor uw review, het kan dat de prijs inderdaad veranderd, dit komt omdat wij te maken hebben met dagprijzen. Helaas krijgen wij van onze leverancier pas de track en trace code op de dag zelf, dit komt omdat zij de dag zelf inplannen wanneer de pakketten worden bezorgd. Veel plezier met uw bestelling en hopende tot de volgende keer.

snelle levering goede service prijs zeer goed naar verhouding

goede af levering alles perfect

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve review! Veel plezier met uw bestelling.