Super service.

Kom al jaren met heel veel plezier bij deze zaak. Deskundig personeel, goede kwaliteit producten, altijd ook wel een goede aanbieding en personeel probeert je niets aan te smeren. Toen ik dacht dat de ski schoenen van mijn zoon te klein waren, hebben ze alles even opgemeten en gezegd dat ik geen nieuwe schoenen nodig had dit jaar en kon ik zonder iets te kopen weer naar huis. Dat is nou echt eerlijke service. Top team.

Prima ervaring

De winkel in den haag en zoetermeer vind ik fijne winkels. relaxed personeel, goed te parkeren, veel producten etc.

Super technisch personeel

Vriendelijk en behulpzaam

Ik kwam voor snowboard schoenen en bindingen. Waar ik bij andere winkels de winkel uit gekeken werd, was dat bij jullie wel anders. Top service van Björn, waar hij de tijd voor je neemt en echt met je mee denkt. Achteraf waren jullie niet de goedkoopste, maar dat neem je voorlief na zulke service. Björn wereld vent ! Max Wegereef

Fantastische service

Erg ervaren personeel met goede vakkennis. Heel gastvrij en nemen de tijd voor je.

Altijd professioneel en duidelijk geholpen door de medewerkers.

Als je naar iets opzoek bent wordt je gewoon goed geholpen voor de beste keus.

Overzichtelijke winkel, leuke outlet

Fijne winkel, overzichtelijk en vriendelijke medewerkers. Locatie SnowWorld Zoetermeer is natuurlijk fantastisch vanwege de sfeer.

Heel goed geholpen door een geïnteresseerde en professionele medewerker!

Mijn schoenen bleken te smal en werden meteen omgeruild voor een bredere versie. Dergelijke service kom je niet vaak meer tegen.

Echt een prima geholpen

Topzaak

Wordt daar top geholpen en behandeld vooral door een top verkoper jeroen !!!!! Bedankt daarvoor Afz wibi

Alle aandacht van de medewerker

Er werd ruim de tijd genomen om mij van advies te voorzien. Je merkt dat de verkoper enorm veel verstand heeft van snowboarden. Uitstekende service!

Gewoon goed!!

Fijne deskundige mensen. Niet opdringerig. Plezierige winkel met kwaliteit producten

Geweldige bediening

De kleinkinderen werden helemaal tot tevredenheid geholpen

Geweldig!

Uistekend geholpen met ski’s en schoenen Tiptop!

Mooie winkel en medewerkers die je graag verder helpen.

Ik kom hier graag om ski- en snowboardspullen te kopen. Je wordt goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Ook voor kleine dingen, zoals vervanging los schroefje, wordt je gewoon en allervriendelijkst geholpen.

Zeer klantvriendelijk en deskundig advies

Wij waren in de store in Spaarnwoude (Amsterdam) voor snowboard bindingen voor mijn dochter. Daar werden we zeer goed geholpen en konden we bindingen kopen met een flinke korting. De verkoper regelde dat deze uit de zaak uit Zoetermeer direct bij ons thuis afgeleverd werd. Goede service!

heel fijn geholpen

Ik heb recent mijn eerste eigen skischoenen gekocht. Ik ben heel vriendelijk geholpen. In alle rust verschillende schoenen geprobeerd en met kundige sturing alle kenmerken afgewogen om tot een keuze te komen.

ik was er met mijn zoon hij heeft autisme en communiceert slecht met anderen of hij moet een klik hebben met iemand. De mevrouw was zo aardig en respecteerde Luuk zoals hij is,daardoor ontspande hij snel en had hij een leuke winkelervaring en een prachtige jas,vest en muts gekocht. Hij is er zo blij mee en ik moet hem volgend jaar wegbrengen om te stomen. Dus een dikke 10 van mij

Erg goed geholpen door Raymond

Goed!

Heel fijn ! En kon goed de producten uitleggen en vertellen wat de voordelen ervan waren !

Vriendelijke ondersteuning en mooi assortiment

In augustus een skibroek aangeschaft. De verkoopster was zeer vriendelijk en geduldig en kwam met een aantal alternatieven. Uiteindelijk heeft mijn vrouw een fijne skibroek gevonden en die hebben we meteen op de skibaan uitgeprobeerd. Super!

Geweldige ervaring!

Ik ben ontzettend goed geholpen in deze wintersportwinkel. Hoewel het een kleine zaak is, straalt alles professionaliteit uit. Raymond verdient echt een pluim: hij heeft enorm veel kennis, denkt actief mee en doet er alles aan om je goed en compleet te helpen. Dankzij zijn inzet heeft hij spullen uit andere vestigingen laten komen, waardoor ik uiteindelijk een complete set heb kunnen samenstellen en dat ook nog eens met een mooie korting! Kortom: zoek je persoonlijke service, vakkennis én iemand die echt met je meedenkt? Ga dan zeker langs bij Raymond. Ik kan hem iedereen aanraden!

Ik word altijd met goed advies gehopen

Ik kom al zo'n 25 a 30 jaar met veel plezier bij Duijvestein en wordt altijd zeer goed geholpen door ervaren medewerkers. Ze voorzien mij van het juiste advies.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage