Erg goed geholpen.
Bij binnenkomst word je netjes ontvangen, je meldt je aan en er wordt gevraagd waarvoor je langs komt. In mijn geval waren dat ski schoenen.
Het was wat drukker in de winkel dus er was eventjes wachttijd, we hebben even lekker een rondje gelopen en alle leuke spullen bekeken die allemaal in de winkel staan. Uiteindelijk wat rond gekeken bij de ski schoenen maar werkelijk geen idee waar te beginnen dus eventjes gewacht tot ik geholpen werd.
Uiteindelijk kwam er iemand naar mij toe, ik heb uitgelegd dat ik 1x op wintersport ben geweest en graag eigen schoenen wou hebben voor volgend jaar. Ook ben ik toch wel lekker aan het oefenen op de binnenbanen dus dit was een mooie eerste stap. Mijn voeten werden opgemeten en ik gaf aan dat ik beenlengte verschil door een vroeger ongeluk. Ook hier werd rekening mee gehouden en er waren inzet zooltjes aanwezig om dit lengte verschil voor een groot deel op te vangen.
Na het passen van een aantal schoenen kwamen we op een schoen uit die erg goed zit. Sluit mooi aan, knelt niet, al met al toch wel een schoen waar je een heel fijn gevoel bij krijgt. Deze is het ook uiteindelijk geworden.
Heerlijk nog even wat gegeten in het restaurant waarna terug gekomen in de winkel de schoen nog even verwarmd is om hem mooi passend te krijgen op mijn voeten.
Ik ben meteen even de piste op gegaan om toch wel even uit te proberen hoe de schoenen zitten. Het gevoel is ongekend. Ik had niet verwacht dat een schoen zoveel verschil kon brengen in je eigen stabiliteit op ski’s. Als beginnend skieer merk ik echt een wereld van verschil tussen mijn aangekochte schoenen ten opzichte van huurschoenen. Ook het stukje ondersteuning van de voet, het hoogte verschil tussen beide voeten wat nu opgevangen wordt en het feit dat de voet nu goed vast zit in de schoen maken echt een wereld van verschil. Het skieen voelt een stuk makkelijker en ik sta vooral een stuk stabieler op de ski’s.
Erg blij mee!