Goed advies gekregen bij aankoop van een paar skies

Prima geholpen door iemand met verstand van zaken. Zeer benieuwd hoe de ervaring is in de echte sneeuw.

Snelle levering uitstekende prijs

Snelle levering uitstekende prijs

Skibroek voldoet aan de verwachting. Duidelijke mailtjes.

Nemen de tijd voor je, veel keuze en goed geslaagd!!

Zeer goed!!

Geweldige service

X

Erg goed

Ben na jaren snowboarden toch mijn eigen spullen gaan halen. Ben goed te woord gestaan ook erg snel geholpen en ben heel blij. Alles past fatsoenlijk, snowboard past heel goed bij mijn snowboard gedrag. Al met al erg tevreden!

Snelle vriendelijke en deskundige service

Goed geholpen met uitzoeken en proberen van nieuwe ski's. Daarna deskundig advies over nieuwe snowboardbindingen. Aanrader deze winkel met hartelijk personeel.

Makkelijk besteld, Nette levering, kwaliteit Jas!

Zeker voor herhaling vatbaar bij Duijvestein!! Ga zo door!

top

ik ben super geholpen, alleen vind ze wel aan de prijzige kant

Geweldig salesteam dat weet waarover ze het hebben en je naar het juiste produkt kan leiden

Zalige verkopers en top assortiment!

Mooie producten, goede service

Retour van niet passende producten is snel.

Klantvriendelijk en vooral zeer vakbekwaam advies!

De tekst en uitleg die wij ontvingen bij de aanschaf van mijn nieuwe skis en skischoenen was perfect! De verkoper wist glashelder de technische details over te brengen en gaf ons het gevoel echt mee te zoeken naar het voor mij meest geschikte materiaal.

Fijne mensen die je van goed en objectief advies geven. en denken ook mee!

Fijne mensen, die kijken naar de persoon en waar je in het ski of snowboard proces zit. En denken ook mee wat het beste is voor je, niet alleen qua materiaal maar ook qua prijs. Goed en objectief advies. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Proffesioneel advies

Een goede reden om naar Duijvestijn te gaan is het professionele advies van de medewerker: goede kennis van materialen in combinatie met de ervaring van de klant

Zondag nieuwe helm gekocht. Degene die mijn adviseerde wist waar hij over sprak. Ook bij mijn vriendin een goed advies over haar skies gegeven

Good consultation on products

The lady who consulted us on the right products was helpful and professional.

Ontspannen

Man (weet zijn naam niet) met pet en volcon jas (niet aan) heeft ons ontspannen hulpvaardig meedenkend en met goed advies geholpen

Toppers

Beste mensen goed bedrijf , goede service .

Pirima service, goed aanbod, mooie zaak

Ruim aanbod, goed geholpen door medewerkers, en mooie zaak! De sale maakte dat de prijzen ook vriendelijk waren dus het bezoek aan uw winkel was geslaagd. Tot de volgende keer!

Mega traag

Onderhand al 3 weken geleden ski's besteld die tot op de dag ban vandaag nog niet binnen zijn. Dan is DHL ze kwijt en komen ze uit een andere vestiging dan zijn ze weer zoek het is echt bizar. Nu ben ik bijna 400 euro lichter en heb ik nog steeds geen ski's.

Mooie skikleding en goede service

Mooie merken en een snelle afhandeling vd bestelling

Betrouwbaar en verzorgd.

Netjes volgens afspraak geleverd.

Erg fijn geholpen.

Ik kreeg in Zoetermeer een goede uitleg en goed advies. top! en dat in de zomer (-:

Goede service en veel kennis in huis

Snelle service, ruim assortiment en kundige werknemers

Mooie winkel met ruim assortiment en personeel met kennis van zaken.

Zoals in bovenstaande regel staat zijn we daar goed geholpen. Het personeel weet veel te vertellen over de eigenschappen van bijvoorbeeld ski's en snowboards. Er is een ruime keuze. De winkel is groot en sfeervol. Er wordt tijd genomen om je goed te helpen.

63 Valeriusstraat

’s gravenhage 2517HN