Goede prijs, snelle levering

Op de overzichtelijke website mijn snowboard gevonden voor een heel aantrekkelijke prijs. Supersnel geleverd. Binnenkort maar even naar snowworld om te proberen.

Goed geholpen

Geweldige service

Goede en uitgebreide uitleg van een enthousiaste verkoper.

Gekocht wat ik zocht, ski's voor beginners.

Prima en professioneel geholpen. Was druk in de winkel en het duurde even voordat ik geholpen werd. Had er geen problemen mee.

Goed geholpen

Tijdens sale Skijas gekocht, goed geholpen

uitstekend

wij waren op vakantie in Limburg en wij fietsten langs Duijvestein in landgraaf en wij zagen hoge kortingen staan op vele artikelen, dus ook op skyschoenen. wij werden uitstekend geholpen terwijl het buiten meer als 20 graden was. ook nog 2 vesten gekocht wat allemaal net mee kon op de fiets anders hadden wel wat meer gekocht, het is lekker kopen met zoveel korting.

kundig, vriendelijk en met humor.

Vorige week heb ik nieuwe skies en schoenen gekocht. Ik ben heel goed geholpen door kundige en vriendelijke mensen!

Top bedrijf

Fijn en professioneel geholpen. Goede uitleg gehad en een board, bindingen, schoenen en helm gekocht.

Met aandacht en kennis geholpen

Luisterend naar kledingwens in alle rust geholpen

Perfecte afhandeling

De bestelling werd perfect geleverd en het product was zoals omschreven aan de prijs zoals vermeld.

Verkeerd product

Ik had een zwarte Northface pet besteld, met de letters in het zwart, alleen ik kreeg een pet met witte letters.

Judith Martín

Hello, I bought a skis and boots skis but the skis never arrived… I need help, I paid the skis also… contact me as soon as possible!

Super behulpzaam , vlotte deskundige bijstand

Wij zijn starters in de skisport En zijn zeer goed op weg gezet in de winkel in terneuzen door Nic , Nicky en Maarten Stuk voor stuk specialisten in hun vak We zijn ondertussen volledig gesteld denk ik om volgend jaar te kunnen genieten van de eerste wintersport vakantie Gr Sandra & J-P

Mooie broek

Pas goed en klopt met wat de maattabel aangeeft. Valt wel iets iets losser rond de middel dan de afmetingen aangeven. Dit is prima, aangezien er daardoor wel een dikke trui onder past!

Geweldig persoonlijk advies

In coronatijd nieuwe skispullen gekocht via de telefoon. Heel goed geadviseerd. Ook daarna in vestiging Zoetermeer heel goed geholpen.

Top service, zeer ervaren medewerker

Skischoenen gekocht maar tijdens wintersport heel veel pijn gekregen. Terug naar de winkel gegaan en probleem voorgelegd. Afspraak ingepland om samen te kijken tijdens gratis uur skiën in snowworld waar het probleem zit. Indien schoenen pijn blijven doen, krijg ik nieuwe schoenen aangeboden. Dat noem ik pas echte goede service. Je wordt serieus genomen, je bent een klant en geen nummer!

in eerste instantie goed, later niet geholpen

Ik heb de skimojo gekocht tijdens een testdag. Ik had die dag niet mijn goede skischoenen mee en zou later die week terug kunnen komen om hem af te laten stellen en op mijn schoen te laten monteren (boren). Toen ik kwam vertelde de verkoper dat hij dat wel gezegd had maar eigenlijk helemaal niet wist hoe het moest en dat niets voor mij kon doen. Uit contact met de leverancier van Skimojo blijkt dat het personeel een uitgebreide training heeft gehad en mij zeker had moeten helpen. Ik voel er alleen weinig voor om weer speciaal hiervoor heen te moeten gaan en niet de zekerheid heb om geholpen te worden.

prima advies over en uitvoering van onderhoud aan mijn Volant ski's

prima advies over en uitvoering van onderhoud aan mijn Volant ski's

Super ervaring, elke keer uitstekend geholpen

Heel vriendelijk en vlot verder geholpen met al mijn vragen.

Service zoals het hoort!

Altijd vriendelijk en servicegericht.

Voortreffelijke hulp en uitleg

Jeroen bedankt!

Goede service en uitleg vd materialen

Gedetailleerde uitleg en advies

Snowworld landgraaf gaf uitstekende, gedetailleerde uitleg over skie-en snowboarduitrusting. Dikke 10.

Top top top

Top super snel geleverd, Super deftig verpakt, Mooie spulletjes!

Fantastisch geholpen met mijn Burton snowboard

Heel fijn geholpen met mijn snowboard en advies over bindingen en schoenen, deze laatste 2 mieten in oktober nog plaatsvinden maar volste vertrouwen in

63 Valeriusstraat

’s gravenhage 2517HN