Ski schoenen moesten nieuwe hakken, die waren nog niet binnen maar met een slimme truc kunnen ze weer jaren mee (hakken omgewisseld) en dat was nog gratis ook!

Zeer compleet , goede prijzen en service

Service is top , personeel schat de situatie goed in en is niet opdringerig. En heb je een vraag helpen ze je altijd .

Moeizaam

Kwam voor een sale broek van €400 voor €200 op de site met opmerking dat de broek nog op voorraad was in Zoetermeer. Kom ik in Zoetermeer wilde ze mij wegsturen omdat sale alleen online besteld kon worden. Na protest van mijn kant werd de broek na wat gemopper gehaald. Er was geen tijd voor want de winkel was nog zo’n troep (zag ik niet) door het drukke weekend. Ander personeelslid deed wel zijn best maar ik mocht absoluut niet bij de sales artikelen kijken… Had voor het eerst in jaren geen positieve ervaring bij Duijvesteijn

Nvt

900e skis met gebreken

Helaas mijn nieuwe ski's gekregen van atomic, met al roest aan de randen. Ik begrijp dat ze niet onderhouden worden in het warenhuis, maar dit is wel erg slecht.

Goed geholpen

Prachtige skibroek

De skibroek is netjes verpakt en snel geleverd. Het is een skibroek met een prachtige pasvorm en originele print. Broek heb ik op jullie advies 1 maat groter besteld en deze zit perfect. Ga ik veelplezier van hebben.

Beetje gemengd gevoel

Bij de bestelling las ik dat er de volgde dag geleverd werd, dat werden er dan 4. Toen ik het product ontving was er een handschoen helemaal mat en een helemaal glimmend. Als ik ze zo in de winkel zag liggen had ik ze niet gekocht (voor 115.-!!) Medewerker gaf aan dat leer een natuurproduct is… dus t was normaal, einde verhaal. Sja..

Super geholpen door Philip bij de winkel in Landgraaf. Dames die er werken ook zeer behulpzaam en attent. Mooi skipak en ski-mojo aangeschaft waar we in maart heel veel plezier van gaan hebben!!! Komen hier zeker weer terug als we weer wat nieuws nodig hebben.

Snel geholpen, en mijn nieuwe board werd ook nog even gewaxd!

goed en professioneel advies bij de aanschaf skies en schoenen

Advies was erg goed en ben prettig geholpen. Moest wel wat lang wachten doordat er zieken waren. Maar kan gebeuren

Behulpzame verkoper

Mn snowboard had een waxbeurt nodig en om dat in de toekomst voor te zijn kocht ik een waxset. Omdat ik dezelfde dag nog ging snowboarden gaf de verkoper op aanvraag nog een waxdemo waardoor ik de piste kon betreden met een snowboard in topvorm. Heel erg fijn

Grote collectie maar wel voor de maximale prijs

Vriendelijke eigenaresse en kassa meisjes. Op de afdelingen kunnen wat chagrijnige medewerkers rondlopen. De collectie is zeer uitgebreid. Als je hier niet slaagt lukt het nergens. De prijzen zijn, vergeleken bij andere wintersport winkels (fysiek en online) erg hoog.

Foute prijzen

Bij de kassa moest ik een andere prijs betalen dan de prijs op het prijskaartje. Mevrouw aan de kassa vond dit doodnormaal.

Service helm goed, service schoenen matig

Naast de zeer lange wachttijd en een systeem met bonnetjes dat niet goed werkt. Was de service voor een nieuwe skihelm goed. De service aangaande de skischoenen begon goed, alleen ben ik niet meer terug gebeld aangaande het verkrijgen van de juiste maat. Jammer!

Goed geholpen

Ruim aandacht voor de problemen met de snowboardschoenen

Verkeerd geleverd

De foto op de website is een want en ik krijg handschoenen met vingers geleverd. Maat L is voor een dame nog te klein. Volgende week op wintersport dus echt ontzettend vervelend.

Prijzig maar kwaliteit! Uitgebreid assortiment met vanalles wat.

Toffe zaak

Mooie artikelen

Mooie artikelen, nette levering en makkelijk retour.

Slecht aangegeven dames/meisjes product

Heb een snowboard broek gekocht maar L en XL blijken ze veel te klein te zijn omdat het kinder maten zijn. Nu moet ik zelf de verzendkosten voor de retourzending betalen.

zeer kundige verkoper

Verkoper wist echt wat hij het over had. Hij kende de verschillen van de ski's een kon goed met mij meedenken en vooral uitleggen wat de eigenschappen van elk type Ski waren en waarin de ene beter was dan de andere.

Fijne zaak zelf bij drukte

Top klantbeleving , meedenken met de klant

Altijd goed correct en vriendelijk geholpen

Bij winkelbezoeken wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede adviezen en niet opdringerig

Altijd super service

Vriendelijk, klantgericht, mooie sullen, kennis van zaken

63 Valeriusstraat

’s gravenhage 2517HN