parking is veel te duur en slagbomen werken slecht.
De parking kost veel te veel en het betreden ervan vraagt bij veel nieuwkomers stres, met als gevolg wachtrijen van auto's.
Bij het binnen komen aan de receptie moet je de skies op de grond leggen en dit voor een skiarena,,, plaatst houtere boxen en hou het voor de mensen gemakkelijk.
De mensen aan de receptie zijn zeer vriendelijk maar hier moet je dikwijls ook lang aanschuiven,,Plaats volk bij op de drukke momenten!
Het betreden van de stoeltjeslift is bergop!!! hier zie je mensen de gekste dingen doen en met valpartijen, haperende skies onderling enz enz,,,, stress ,,, dit moeten ervaren skiers u toch ook al verteld hebben,,
De muziek staat dikwijls veel te luid. Het stoort wanneer we les geven of wanneer we training volgen.
De bar is de traagste bar in heel de benelux, twintig minuten wachten.
Met spanning als gevolg.
De winkel is professioneel qua kennis, materialen, skies, kleding ze weten er iets van en zijn echt zeer vriendelijk. Fhilip is proffie
Rest kom ik er nog wel graag elke week trainen om dat jullie nu eenmaal de langste indoor piste hebben en breng ik nog altijd veel mensen mee naar jullie.
Hopelijk stoort mijn mening niet te fel voor jullie, Groeten Marc