Aanrader

Snelle levering, goede service

Jammer dat maatvoering zo kan verschillen

Kocht een jas, gezien het design koos ik er al voor een maat te groot te nemen. Helaas was deze zelfs te klein en moest ik hem retourneren en gelukkig was er ook nog een een maat groter. Niet vreemd uiteraard bij zo’n merk....... Jammer alleen dat de retourkaarten dan wel voor je eigen rekening zijn. Verder is het allemaal wel keurig afgewerkt en ben ik blij met de uiteindelijke keuze

Prima kwaliteit

Snelle levering, scherpe prijzen en prima kwaliteit producten

Mooi board lage prijs

Goede website. Lage prijs. Zeer snel geleverd. Helaas bleek er een ander binding systeem op het board te zitten dan was aangegeven.

Snelle levering, mooi product

Mooie hoodie besteld van columbia. Goeie maat, zoals op de foto en snelle levering

Goede service, snel geleverd

Goede service, snel geleverd

Snelle levering, product volgens verwachting

Geen verdere opmerkingen. Een goede betrouwbare shop waar je goed kunt kopen.

Goede deskundige service met toefje VIP !

Goede deskundige, service met toefje VIP !

Fantastisch geholpen

De medewerker wist alles te vertellen over de verschillende snowboards, bindingen en boots. Ik ben perfect geholpen. Daarbij een hele mooie zomerkorting gekregen.

Professioneel advies

Deskundig geholpen

Perfecte service!

Een fijne winkel waar ze echt meedenken met wat je precies nodig hebt. Ze nemen de tijd voor je en er is enorm veel keus! Voor mij de nummer 1 wintersport winkel in Nederland.

Liet ons rustig kijken en als we vragen hadden kwamen ze direct om te helpen

Mooie zwembroek van DC. Binnen twee dagen in huis. Prima.

super uitleg en service

Snelle en zeer correcte afhandeling. Aanrader!!

Goede service en fijne webshop

Prettige webshop, snelle verzending, makkelijk retourneren. Persoonlijk contact mogelijk. Goede service.

Fantastisch!!

Zo goed geholpen door Raymond ! Dat is echt een topper ! Onder de indruk zijn we van zijn eerlijkheid en kennis en behulpzaamheid !

Super en klantvriendelijk

Zie hierboven

Supergoed en behulpzaam

Hele fijne winkel, kom er graag voor al mijn wintersport spullen. Fijne acties en extras voor klanten. Advies is altijd erg goed!

Erg goede en klantgerichte service!

Erg goede en klantgerichte service!

Fijne winkel

relax even rondkijken en vakkundig advies. Erg fijne winkel. In de sale mooie aanbiedingen.

Zeer klantvriendelijk

Je wordt zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen in Landgraaf. Niet opdringerig. Adviseren zeer goed, maar laten je vrij. Als je maat er niet meer is, wordt deze besteld in het andere filiaal. Ze verkopen er de goeie merken. Laatst skies gekocht en mocht ze net als de skischoenen uitproberen, om zo tot de juiste keuze te komen. Ik beveel Duijvestein aan onder al mijn vrienden en kennissen.

Duidelijke en prettige hulp en uitleg bij aanschaf van skischoenen

Afspraak gemaakt, en dat ging heel goed. Alle tijd om schoenen uit te zoeken. Professioneel advies, met goede informatie

klantvriendelijk en leuke koopjes

klantvriendelijk

TOP!

Ik ben enorm goed geholpen, zowel in de kleding-afdeling als bij het materiaal. Een professionele begeleiding en uitleg. Een echte aanrader!

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage