Ik had twee setjes veters gekocht voor snowboardschoenen. Ik had gevraagd om 2x dezelfde kleur, echter heeft men die opmerking bij de order over het hoofd gezien. Ik kreeg dus 2 verschillende kleuren toegezonden. Kan gebeuren, dus ik direct even gebeld. Medewerker was erg vriendelijk, bekeek nog even de order en zag idd de opmerking erbij staan. Geen probleem, ze stuurden me alsnog de juiste kleur toe, en het verzoek de verkeerd geleverde te retourneren naar een antwoordnummer (dus gratis). Volgende dag had ik idd de juiste veters in huis. Jammer dat het in eerste instantie fout is gegaan, maar de manier waarop het is opgelost is echt super, met zo'n bedrijf wil je graag zaken doen.

Prima en overzichtelijk met een oog voor kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden over het personeel met name de kennis en passie. De merken te koop zijn van een hoge kwaliteit met een goede variatie. Shoppen op de website is soms wel lastig. Als je een product bekijkt en weer terug gaat naar de lijst, dan begint deze bij mij altijd weer boven aan bij het eerst gevonden product.

Goed en heel erg behulpzaam

Heel erg behulpzaam verkoper heeft de tijd genomen voor uitleg en met de keuze van ski schoen

Heel goed geholpen

Goed geholpen met het kiezen van skischoenen.

Prima service!

Prima service, klantvriendelijk En verstand van zaken!

Goede service, vriendelijke bediening en een goede prijs

Is steeds beschreven

Goed advies en snel geholpen

Ervaren medewerker die op een zeer behulpzame manier hielp bij het uitzoeken van de juiste skischoen.

In winkel en online top!

Weer zin in wintersport...

Gewoonweg fantastisch

We komen altijd graag naar Duijvestein wintersport, je wordt hier altijd met open armen ontvangen en mensen hebben ook echt verstand van zaken. Je wordt niet gepusht om snel een beslissing te nemen.

mooie winkel en klantvriendelijk

Leuke winkel met goede aanbiedingen. zeer vriendelijk geholpen. Ik raad deze winkel aan voor uw wintersport kleding

Ronduit service gericht

Personeel is te aardig je gaat hierdoor altijd met een smile de winkel weer uit!!!

Ik ben 2 uur binnen geweest en heb de meest uitgebreide uitleg gehad die ik kon wensen. Een dikke aanrader wat mij betreft

Super geholpen, ervaren personeel!

Wij hebben daar verschillende snowboard artikelen gekocht. Super uitleg en hulp gekregen, wordt echt per persoon gekeken wat er aangeraden wordt

Fijne en snelle hulp

De hulp die je krijgt is goed en snel, waardoor het winkelen een beter gevoel krijgt.

Veel kennis, niet opdringerig en vriendelijke medewerkers

Je kan op je gemak kijken. Wil je advies dan hebben de medewerkers alle tijd op tot een juiste beslissing te komen

Veel voorraad, snelle levering en prima kwaliteit!

Voor wintersport artikelen simpelweg de beste winkel met het meest ervaren en kundig personeel.

Super klantvriendelijk heel veel kennis en ervaring!

Je wordt altijd heel goed geholpen. Online en in de winkels. Veel kennis vsn zaken en daardoor altijd goede adviezen. Super wintersport bedrijf!

Goede uitleg over product

Super price, fast delivery

First I was sceptical given the price of the baby winterpack I bought was half as much cheaper than the other stores but then I read the reviews and placed the order. I’m very happy with the item And the shipping to Belgium/communication was very good.

Ik ben tevreden met deze webshop....

Mijn aankoop is snel en goed aangekomen. Deze Ski-bril is prima voor mij. hij houd de wind goed tegen!

Vandaag besteld en morgen of overmorgen in huis. Zo hoort het. Kom zeker nog eens terug.

Door onzorgvuldig verpakken toch schade bij aankomst.

Ik heb een snowboard en een jas aangeschaft. De jas was achterin de doos gepropt en het snowboard zat in een te kleine beschermtas waardoor er allemaal krasjes op het uitstekende deel van het board zaten. Heel slordig. Ik overleef het wel want er komen toch wel weer nieuwe krassen op het board bij gebruik maar wel zonde en erg onzorgvuldig. Ik zal niet snel meer online iets bij jullie bestellen.

Goede ervaring

Ontvangen producten goed verzorgd en volgens bestelling . Kleine opmerking over bezorging . Wanneer pakketje in de brievenbus kan dan graag vooraf bericht hierover. Nu thuis gebleven en pakketje na mailbericht aangetroffen in brievenbus.

Good deals

Een groot assortiment

Helemaal prima

Ik had op woensdagavond meerdere producten besteld met de vraag of ik deze vrijdag al in Zoetermeer af kon halen, omdat we zaterdag naar Oostenrijk zouden vertrekken. De volgende dag werd ik keurig gebeld dat ze het gingen regelen. Ondanks dat de spullen van verschillende vestigingen moesten komen, kon ik die vrijdagmiddag na 1 uur alles afhalen in Zoetermeer. We zijn op die bewuste zaterdag in eind juni vertrokken en hebben een paar dagen heerlijk kunnen boarden op de gletscher van de Kitzsteinhorn, met goede spullen! Helemaal top geregeld.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage