tevreden

had mijn bedenkingen bij de site, maar product bleek toch aan mijn verwachtingen te doen! wel jammer van een klein krasje

Goede prijs mooie spullen!

Snowboard/Bindingen en Hoodie gekocht. Weer helemaal klaar voor het volgende seizoen. ZIN IN!

Top. Snel!

Meestal kopen een in Landgraaf zelf. Maar dat ging nu even niet.

Mooie aanbiedingen en goed op de hoogte gehouden mbt de bezorging

Pakket nog steeds niet geleverd

Na 10 dagen is mijn pakket nog steeds niet geleverd. Ik hoop dat het toch nog in orde komt.

Duurde wat langer dan de planning, waarschijnlijk door corona

Duurde wat langer voordat het geleverd was, waarschijnlijk door corona. Zat verpakt in een lichte tas die veel te klein was voor de skies, en dan in een ruime doos met geen bescherming. Voor dat bedrag had het wel wat beter gemogen.

Snel nog een wintersport uitverkoopje kunnen scoren

Makkelijk besteld, thuis bezorgd, gemak dient de mens!

Goede totaalervaring

Pluspunten: goede producten die voldoen aan beschrijving. Snelle levering, zelfs in deze coronatijden. Verbeterpunt: overzichtelijkheid van de website.

Snelle levering en direct info na mail.

Ik ga zeker nog bestellen op deze site. Mooie ski's en waarschijnlijk ook goede ski's.

Ondanks de rare tijd vanwege corona, is het product netjes op tijd geleverd

Goede en snelle service!

Ski’s perfect. Stokken niet in perfecte staat, maar stoort niet heel erg. Snelle service!

prima service ook tijdens de Corona periode

De eerste dag nadat de winkels van Duijvenstein gesloten waren, heb ik gebeld en werd er niet opgenomen. Deze slechte bereikbaarheid werd vermeld op de website. De dagen erna werd ik telefonisch goed geholpen. Ik heb ski's, skischoenen, snowboard, snowboardschoenen en de bijpassende binding gekocht. Ik kreeg een advies op maat passend bij mijn ski -en snowboardervaring; Ook kreeg ik goed advies over de schoenmaat en snowboardbinding. Kortom alle aandacht die je ook zou krijgen als je in de winkel geholpen zou worden. Na de koop heb ik nog een keer gebeld; ik mag na de Corona-periode naar de winkel om iets te ruilen als blijkt dat een schoen toch niet helemaal goed zit. Medewerkers zijn vriendelijk en goed telefonisch bereikbaar; ook in deze Corona periode. Ook logistiek alles op orde; producten werden in 2 dagen geleverd en hierover werd goed gecommuniceerd

super!

Super snelle en nette levering van mijn ski"s. Moet helaas nog een klein jaartje wachten om ze te kunnen gebruiken, maar dit geeft niet gezien de leuke korting.

Levering goed, alleen jammer dat de dingen die je besteld en betaald niet allemaal op voorraad zijn.

Kennis van zaken en goede service

Tijdens Corona sluiting wilde ik nieuwe snowboardbindingen kopen. Op de website een voorselectie gemaakt en per mail nog eea gevraagd. Snel en deskundig antwoord. Vervolgens besteld en snel in huis. Top dus.

uitstekend!

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering. Goed product. Duidelijke omschrijving

Snowboardbindingen online bestelt. Had eerst nog vragen over bindingen. Die zijn snel en goed beantwoord.

Duijvestein: Prima prijzen en prima afhandeling.

Onverwacht grote korting waardoor een eigenlijk te dure ski plots goed betaalbaar werd. Gevolgd door goede informatie en afhandeling. In de toekomst eerst Duijvestein raadplegen.

Van het kastje naar de muur bij contact

Van het Kastje naar de Muur bij telefonisch contact en geen enkel bericht dat de bestelling in meerdere delen wordt geleverd totdat je de doos openmaakt

Persoonlijk contact en correcte afspraken!

Goede webshop

Goede prijs, bindingen worden ingesteld op maat en gewicht, helpen je goed verder wanneer je vragen hebt ivm de juiste lengte van de ski. Ski's zijn n'a enkele dagen geleverd en in goede staat!

Snel geleverd en leuke kortingen

Ik heb mijn bestelde artiekelen binnen de vier dagen ontvangen. Track and trace was wel niet zo goed te volgen. En ik heb twee artikels besteld op twee verschillende dagen dus twee keer leveringskosten. Was wel wat minder maar viel op te vangen door de grote korting.

Super sale

Goeie deal gescoord in de uitverkoop, 50% korting op een snowboard + bindings. Nergens goedkoper

Prima snelle service

Prima snelle service, tevens persoonlijk berichtgeving. Hierdoor gevoel van betrokkenheid.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage