Ruime keuze en de meeste medewerkers zijn klantgericht en geven goed advies

groot assortiment, vriendelijk personeel

Van te voren telefonisch contact gehad omdat we last minute een skibroek nodig hadden voor mijn zoon. Goed geholpen aan telefoon en vervolgens in de winkel.

professioneel, eerlijk, klantvriendelijk

Nadat ik iets besteld had via internet kreeg ik keurig een berichtje of het wel klopte. Ik had namelijk niet 2 stuks maar 2 sets besteld. Of dat echt de bedoeling was. Vervolgens werd het juiste opgestuurd en had ik mijn geld al eerder terug gestort gekregen dan dat ik de goederen ontving. Pro-actief, klant gericht. Ook de hulp in de winkel is top. Professioneel, niet opdringerig, denken mee, zijn open en eerlijk, geven goed advies, hebben geduld en helpen je een goede keuze te maken.

Wat een aardige en deskundige mensen bij Duyvestein. Hele fijne winkel om te komen.

Kundig personeel redelijk goede collectie

Duijvestein Winterstore, altijd weer goed!

Ik komt er al jaren, koop er al mijn wintersportmateriaal, en kom steeds terug voor service en advies. Echt goed en fijn geholpen.

Vriendelijk en kennis van zaken.

Meerde wintersportartikelen hier al gekocht. Vaak vriendelijk en met kennis van zaken hulp gekregen. Bij beschadiging of gebroken onderdelen altijd snel een nieuw product gekregen of er werd meegedacht aan een oplossing. Soms wel wat druk in de winkel en niet goedkoop, maar wel goede merken.

Geleverd zoals verwacht

Helaas was mijn maat niet meer beschikbaar maar de medewerkers hebben de broek besteld en kon hem binnen de afgesproken periode afhalen. Broek ook top! Niet te koud of warm precies goed!

Prettige winkel

Helaas teleurstellend.

Pakket was niet compleet :-( Dit weekend uitgepakt en helaas ontbrak 1 van de 2 bestelde artikelen. Maandag maar contact opnemen...

Fijne winkel met mooie producten

Fijne winkel met mooie producten, en leuke aanbiedingen!

Deskundig personeel

leuke, gezellige winkel om alvast in de stemming te komen qua materiaal en kleding.

prima, goede keuze mogelijkheid. de kinderafdeling zou voor ons nog wel iets uitgebreider mogen zijn. leuke merken!

Geweldige service

Na een telefoongesprek over de verschillende maten met een medewerkster in Zoetermeer, toch de M besteld en is mijn pakketje meteen op de post gegaan en was de volgende dag al in huis!

Prettig geholpen, deskundig en klantvriendelijk.

Ik werd prettig en deskundig geholpen bij het passen van skischoenen. Er werd goed meegedacht en ik mocht ook terugkomen voor een aanpassing aan de pasvorm, wat ik ook gedaan heb. Prima.

Vriendelijk, expert medewerkers. Goed selectie van spullen. Top!

Handschoenen gekocht die zouden ademen. Maar helaas deden ze dat niet. Terugebracht. Werden zo discussie omgeruild. Top

Super goeie service!

Ontzettend professionele en klantgerichte service! Aanrader!

goed advies

goed advies goede producten

Goede service, veel productkennis waardoor goede adviezen en bovendien super vriendelijke mensen!

Topservice.

“Even” schoenen kopen duurde 2,5 uur puur en alleen door de goede uitleg, verschillende passessies van meerdere schoenen gehad om het verschil te voelen. Uiteindelijk met perfect passende schoenen naar huis gegaan. Echt topservice.

Top winkel! Kwalitatief hoogwaardige producten en kundig personeel..

Ik ben al jaren een vaste klant. Ga altijd naar deze winkel voor al mijn wintersport en outdoor kleding en accessoires. Ik weet gewoon dat ik altijd de beste spullen krijg. Daarnaast krijg ik ook altijd een prettig gevoel als klant en krijg ik vakkundige adviezen.

Service is super en hebben top materiaal.

Of je nu kleding koopt of snowboard je wordt goed geholpen.

Mooi aanbod

Prima, ik slaag altijd.