Super service !!!

Kosten nog moeite werden gespaard om ons aan het gekozen produkt te helpen. Zeer kundig en geduldig personeel. Er werd serieus naar een oplossing gezicht zodat we tevreden met onze aankoop de winkel konden verlaten.

De keren dat ik in de store geweest ben werd ik prima geholpen. Ik ben geen moeilijke klant, dus dat is makkelijk voor degene die mij helpt :) Belangrijkst vond ik dat ik heb gekocht wat ik nodig had en hier een goed advies in kreeg. Geen snelle verkopers die extra producten willen verkopen etc. En... alles tegen een goede prijs.

Uitstekende service van vakkundige mensen

Ik kom hier al jaren en wordt altijd goed geholpen. Skischoenen gekocht bij iemand die weet waar hij over praat. Hierdoor ski ik nu alweer twee jaar zonder pijn in mn voeten. Prettige sfeer in de winkel.

Goede service, goed personeel!

Wij werden zeer goed en vakkundig geholpen door de vriendelijke medewerker! In een woord top

Geweldige zaak

Mooie collectie’s goed personeel erg kundig je krijgt goede uitleg en ze helpen je goed.

Heel prettige ervaring

Goed geholpen door kundig personeel. Gied de tijd genomen ondanks drukte. Het feit dat materiaal getest kan worden inde hal is een absolute pre!

Kwaliteit voor de prijs heel goed

Prijs kwaliteit.

Top winkel, top service

Bij Duijvestein Landgraaf doet het personeel er echt alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Goed opgeleid personeel, vakkennis, ervaring. Super goed geholpen daar.

fijne winkel om te shoppen voor ski-attributen

vakkundig,behulpzaam en vriendelijk personeel.

Aandachtig goed advies

Er werd goed geluisterd en professioneel advies gegeven.

Contact via Mount Terneuzen verlopen

Contact via mount Terneuzen verlopen

Goed advies en fijne service!

Ik kreeg goed advies bij de aankoop van een nieuwe snowboard uitrusting. Daarnaast was het board niet op voorraad en werd dit binnen twee dagen per post thuis afgeleverd. Fijn!!

Goede hulp en uitstekende colkectie

Mooie collectie skikleding en accessoires. Goede hulp bij uitzoeken.

vriendelijk personeel en prima advies

Goed advies bij het testen van skies

Over ski’s wordt van alles geschreven en gezegd. Je zult uiteindelijk zelf moeten uitproberen wat ski’s voor jou precies doen. Duijvenstein helpt je dat prima uit te vogelen door te luisteren naar je ervaringen en advies over het testen van meerdere setjes ski’s. De combinatie van winkel en de expertise van de verkopers/adviseurs en testmogelijkheden op echte sneeuw is van grote toegevoegde waarde bij de aankoop.

Vriendelijk

deze vragenlijst bij elke aankoop invullen is irritant.

Behulpzaam en oplossend: klantgericht

Zie boven.

Ik werd gelijk geholpen en het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk

Goede service en behulpzaam personeel

Goed advies

Goede producten, goedkoop, personeel niet kundig genoeg

De producten zijn van goede merken en goede kwaliteit. Ook is de prijs er erg prettig. Het personeel is vriendelijk, maar zou iets vakbekwamer mogen zijn. Bijvoorbeeld uitleg over waterkolommen en materialen zouden ze moeten kunnen geven.

Mooie winkel met groot assortiment en deskundig personeel

Altijd prima ervaringen met deze winkel. Mooi en groot assortiment kwaliteitsproducten. Zeer service gericht en deskundig personeel. Gezien mijn lichaamsbouw zou er alleen wat meer XXL kleding in de winkel mogen hangen.

Fijne winkel met expertise

Erg fijn geholpen door een medewerkster bij Duiyvenstein. Ze dacht goed met mij mee en was erg behulpzaam. Kom volgende keer zeker terug!

Heb de perfecte skischoenen gekregen

Ik ben geboren met een klompvoet en kan niet zomaar een paar schoenen aanpassen. Dankzij Jeroen heb ik een paar goede skischoenen waardoor ik pijnvrij kan skien. Het passen meten proberen duurde behoorlijk lang maar hij nam alle tijd en door zeer kundig advies tot de juiste schoen gekomen. Samen de schoenzool voorzien van opvulling. Met secondelijn en wat snijwerk helemaal passend gemaakt.

Behulpzaam

Dame was behulpzaam bij t zoeken naar de juiste maat, was ook niet erg druk in de winkel. Prima geholpen dus.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage