Wintersport is duur maar Duijvestein maakt alles goed met de uitstekende service.

Superfijne winkel met goede service👍

Superfijne winkel met goede service👍

Klantvriendelijk, snel ondanks drukte en vakkundig

Super service

Heel goede service en goede kennis van zaken.

Zie boven

goed!

we worden altijd netjes geholpen, personeel is enthousiast , deskundig en behulpzaam

Zeer goed advies bij meerdere aankopen van diverse materialen

Verkoopsters en verkopers nemen mijn vraag als klant serieus en proberen zo goed mogelijk een advies te geven. Zelfs bij iets als ski/snowboard sokken. Bij de aankoop van Burton snowboard boots nam dit vrij veel tijd, lastige voeten en de schoenen moeten wel goed zitten, maar ik heb nu mooie Burtons en geen koude voeten meer.

Vriendelijk en adequaat geholpen

Eerst werden mijn ski's met zeer oude bindingen, waar speciaal gereedschap voor nodig is, goed en kosteloos afgesteld. Daarna vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een set sneeuwlaarzen voor mijn dochter.

Zeer goed geholpen

Jammer dat je met het punten systeem niet zelf kan bepalen wanneer je de korting wil wil gebruiken

Vriendelijke service maar wel lange wachttijden

Wij kwamen langs voor een paar skies en een snowboard te waxen. Verder had ik de dag vantevoren gebeld over een skibril. Zeer vriendelijk en met verstand van zaken geholpen. Echter hebben wij zeer lang moeten wachten om ons materiaal in te leveren aangezien de 2 medewerkers druk waren met 2 klanten. Deze hadden extreem veel vragen en moesten alles passen. Echter na meer dan 20 minuten wachten konden we onze spullen eindelijk inleveren. Ook had ik nog een vraag over een skibril, maar ik moest zelf maar vast gaan kijken dan zou de medewerker zo wel komen. Deze kwam uiteraard niet. Het ging hier om het duurste brilletje uit de zaak die ik ook gewoon wilde kopen en meenemen. Uiteindelijk door de vrouwelijke collega die ik ook aan de telefoon had gehad zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Bij de skies en schoenen valt nog wel wat te halen in het multitasken ipv vast te plakken aan moeilijke klanten, ik had in 3 minuten een paar honderd euro lichter weer buiten kunnen staan. Echter hadden we nu geen tijd meer om ook nog naar handschoenen en mutsen te kijken. Wel wil ik een compliment maken aan de vrouwelijke collega, zeer prettig geholpen!

Fijne winkel, goede service, vriendelijk personeel.

Altijd fijn geholpen en vriendelijke prijzen.

zeer goed geholpen

Goed geholpen lekkere koffie mooie spullen

Fijne winkel met toegewijde experts

Heb recentelijk skischoenen voor mezelf en mijn dochter gekocht, we kregen goed advies, en ook na de vakantie werden kleine aanpassingen met veel zorg uitgevoerd. Prima service!

Super service met mooie aanbiedingen

Altijd heerlijk ontspannende omgeving om te al dan niet gericht te shoppen

Super wintersport winkel met persoonlijk advies

Ik heb skischoenen gekocht bij Duijvestein. Mijn ervaring was erg positief. Ik ben er goed geholpen. Zeker een aanrader als je wintersportspullen nodig hebt.

Goed assortiment en vriendelijke, vakinhoudelijk perfecte service, jaar i’mjaar uit.

Essentieel onderdeel van de voorpret :-)

Geweldige winkel met een groot assortiment !

Wij komen al 10-tallen jaren onze wintersport aankopen doen bij Duijvestein We worden altijd heel hartelijk ontvangen en deskundid geadviseerd.

Klantgericht, vriendelijk en kundig

Alle tijd nemend, uitleggend, luisterend, kortom klant staat centraal!

02-12-2019

Altijd goed.

Iedere x als wij in de winkel komen, worden We goed geholpen. Goede service. Goede line up qua producten

Groot aanbod, goede kwaliteit, goede UI

Ondersteunende informatie is goed. Aanbod is goed. Reviews is nog wat beperkt, kan meer en beter. UI werkt goed. Wellicht kijken naar de webshop van Coolblue waar meer ingezoomd wordt op individuele producten qua advies. Of wellicht samenwerken met testers om hen de producten te laten testen en dat vastleggen op camera.

keurig geholpen in Zoetermeer

afdoende

Onze nummer 1 vriendelijkste wintersport speciaalzaak in de regio!

Ontzettend vriendelijk personeel die alle tijd voor je neemt en je van alle benodigde informatie kan voorzien. Lekker laagdrempelige sfeer ook en geen arrogantie. En heel belangrijk: kwalitatief hele goede producten voor een zeer vriendelijke prijs!! Voor ons gezin nr. 1

Leuk personeel, goed advies

Snelle en correcte service.

We hebben een positieve ervaring met jullie webshop.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage