kwalitatief een armelijk uitgevoerde broek

Helaas moest de skibroek teruggestuurd worden. Reden: de maatvoering-M was te krap, niet omdat ik te dik was maar omdat de-M van deze Tenson een jongensmaat -M bleek en ik op zoek was naar een 48/50 herenmaat. De tweede reden was dat de broek slechts (1!) sluiting had. Dat vind ik onvoldoende. Mijn huidige Tenson skibroek kent naast die sluiting nog 2 drukknop-sluitingen. Het lijkt erop alsof de fabrikant is gegaan voor een zo goedkoop mogelijke uitvoering en zijn reputatie uit het oog heeft verloren. Wat moet tellen is een goede uitvoering, een merk Tenson waardig. Dat was het nu niet. Heel jammer

Top service!!

Prima service en zeer vriendelijk personeel!

Je moet het een keertje geprobeerd hebben

Ik heb een online bestelling geplaatst met een waarde meer als € 100,- en heb mijn huisadres ingesteld als verzendadres. Een paar dagen later ontving ik een bericht dat 1 van de bestelde artikelen niet meer aanwezig is en daarna kreeg ik een melding dat de rest van de bestelling klaar ligt in de winkel. Ik heb hierover gebeld, maar zoals altijd word je van kastje naar de muur gestuurd. Kortom heb mijn bestelling maar in de winkel opgehaald😒.

Alles in orde!

Super materiaal en service.

Snelle levering, goedkope Spyder kledij

Met de 30% actie op Spyder kledij een nieuwe outfit aangeschaft. De broek had ik te klein besteld, deze ben ik zonder problemen in de winkel kunnen gaan ruilen naar een maatje groter.

Goed en snel geregeld

Snel en goed

onvoldoende

De jongeman die ons hielp bij de keuze van een ski helm was helaas niet helemaal op de hoogte van de voor en nadelen van de helmen . Hij was wel zeer vriendelijk . Wij hebben de indruk dat de deskundigheid van het personeel achteruit is gegaan .. Wat betreft ski s ,helmen , ski schoenen e.d. heb je deskundig ervaren personeel nodig . Uiteindelijk hebben we wel een goede helm gekocht .

top

correcte beschrijving product, correcte levering,

Het klopt gewoon en de prijs is ook prima in orde

Ik wilde een wintersportjas kopen en ben naar een paar winkels gegaan. In een daar van vond ik een geschikte jas, maar de prijs was niet wat ik er voor over had. Bij Duijvestein Winterstore vond ik dezelfde jas met wel een andere kleur maar ook met 50% korting. Dan wordt de stap om te bestellen erg klein. Binnen een paar dagen had ik hem in huis. Nu nog wel even 3 maanden wachten voor ik hem kan gebruiken.

Fijn product

Prettig winkelen

Deskundig personeel. Zeer tevreden over onze ski-aankopen!

Erg late levering en slecht klanten contact

De artikelen waren in voorraad en dus een bestelling gedaan. Vervolgen een week lang geen tracking code ontvangen. Gebeld met de winkel en zou terug gebeld worden. Uiteindelijk een dag later wel de tracking gekregen dat het product was verzonden. Slordig allemaal

Prachtige winkel. Feest om skispullen te kopen.

Vakkundig en enthousiaste medewerkers.

Wederom super geholpen

Fijne winkel in Landgraaf fijn personeel

Deskundig en vriendelijk personeel.

Kundig advies en goede prijs/kwaliteit

Fijne zaak om alle benodigdheden voor de wintersport te halen.

Zeer slecht. Foto op de site komt totaal niet overeen met verzonden snowboard

Slecht. Op de site staat foute foto wasrbij men ook nog eens een compleet ander board op durft te sturen.

Goed advies en uitstekende service

Al eerder kochten wij onze ski outfit waarbij we uitstekend geholpen werden door een van de medewerkers. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te adviseren over helmen, skikleding, handschoenen enz. Recent terug geweest voor een paar nieuwe skies. Skies die we wilde hebben voerden ze helaas niet maar dat was geen probleem. Björn (bedrijfsleider) regelde de gewenste skies en we kregen daarop ook nog een leuke korting. Top!

Goed eerlijk advies

Gewoon goed

Prima winkel, als fanatieke skiërs bestellen we vaak, service altijd goed!

Vakkundige medewerkers, uitstekende service!

Perfect geholpen zoals altijd

Nieuwe bindingen en schoenen gekocht. Zoals gewoonlijk perfect geholpen door Björn!

goede service!!

In Landgraaf een helm van Atomic gekocht en super goed geholpen. Prijs was 40% goedkoper als elders!!

Perfecte Service!

de service en het advies mbt minn nieuwe ski-helm was perfect. heel vriendelijke en behulpzame medewerker.

Gewoon goed over de hele lijn

Antwoord op vragen met kennis van zaken, uitgebreid aanbod, vriendelijke bediening, niet opdringerig, goede kwaliteit = merkproducten, ruum aanbod, goede openingstijden

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage