Mooie winkel

Veelal duurdere merken Bepaalde maten niet op voorraad

Prima assortiment, prima service

Veel aanbod aan producten. Wordt goed en vriendelijk geholpen.

Prima service en vriendelijke medewerkers

Prima service en vriendelijke medewerkers

Goede en vriendelijke service. Komen al jaren met plezier

Vakkundige service. Altijd even vriendelijk en doen Moeite voor de klant.

Geweldige service met de juiste aandacht

Ik ken Duijvestein Sport al wat langer, maar nooit eerder bij de store in Den Haag geweest. Ook hier de prettige ervaring zoals in Zoetermeer. Ik kan Duijvestein dan ook ten zeerste aanraden.

Overzichtelijke winkel en topservice

Vriendelijk personeel en goed advies

Perfecte service en vriendelijk personeel

Prettige winkel met ruime keuze.

Komen al jaren bij Duijvestein voor onze wintersport spullen. Nu ook weer voor nieuwe heren skihelm. Goed geholpen door aardige medewerker. Jammer dat jullie geen verhuur meer hebben. Zeker voor mensen die voor het eerst naar de wintersport gaan, erg handig.

Goed assortiment, vriendelijke bediening, tikhe aan de prijs voor mijn beurs, maar in de uitverkoop toch nog veel keus. Fijne winkel

Goed equipement; super bediening

Goede kwaliteit, vriendelijke bediening, grote collectie

Altijd zeer goede service

Kundig behulpzaam en meedenkend personeel.. zeer tevreden

Super service

Super service nadat mijn online aankoop van ski’s niet helemaal goed gegaan was. Keurige oplossing geboden en we hebben daarop direct nog een paar ski’s gekocht! Ook hier weer top service door via de mail advies te geven. Bij aflevering netjes verpakt én de bindingen al juist afgesteld. Echt top!

zeer grote klantvriendelijkheid

personeel doet alle moeite mij met raad en daad bij te staan bij het uitzoeken van kleding en hard-ware,

Snelle, professionele service.

Medewerkers klantgericht, goede uitleg en alle moeite bij een product dat ( tijdelijk ) niet voorradig was.

Goede begeleiding bij aankoop van nieuwe ski-schoenen

Goede begeleiding bij aankoop van nieuwe ski-schoenen * Opmeting via computer * Diverse keuze (zelfs nog bij overjarige modellen)

Prima winkel met ruime keuze op wintersport vlak

Aantal keren iets gekocht, goed advies en ruime keuze.

Behulpzaam, eerlijke en fijne winkel.

Goede producten en nemen de tijd om je te assisteren.

Goede voorlichting en service

Goed advies voor skischoenen

matig

Veel te weinig goede hulp bij het uitzoeken van kinderskikleding.

Veel vakkennis, vriendelijk en vooral erg klantgericht,Top!!!

Iedere keer is het weer een hele fijne ervaring om bij deze Top wintersportzaak te komen. Alle medewerkers zijn heel (klant)vriendelijk en hebben veel kennis , zeker op hun specifieke gebieden, zoals kleding , hardware, enz. Eenmaal iets gekocht wordt er alles aan gedaan om ook te zorgen dat het product goed (blijft) bevallen. Is er iets aan de hand en het kan gelijk verholpen worden zal dat zeker gedaan worden. Een onderscheidende winkel!!!!

Goede service!

Leuke spullen, goede service en altijd bereid te kijken of een artikel elders in de juiste maat te krijgen is.

Goede hulp en advies

Mijn ervaring is prima. Je wordt goed geadviseerd en geholpen

Snel geholpen

Ik was snel geholpen. De persoon die mij hielp was geduldig want een heleboel skischoenen zaten niet lekker bij me.

Top service, uiterst vriendelijke mensen en deskundug

Vele aankopen gedaan, altijd goed advies en doen vaak net iets meer voor de klant

Uitstekend geholpen

Waren ons er niet van bewust dat er korting op het artikel zat, maar kregen die toch!

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage