prima prijs kwaliteits verhouding

Groot assortiment voor jong en oud ski en snowboard, Prima kwaliteits artikelen voor een acceptabele prijs Deskundig advies Diverse acties

Super winkel

Super geholpen in de winkel. Online goede site met een groot aanbod voor goede prijzen.

Top winkel met top service!

Op zoek naar nieuwe skischoenen, terecht gekomen bij Duyvestein. Daar goed geholpen en geadviseerd. Binnen no time met een prima set nieuwe skischoenen de deur uit gegaan.

mooie collectie, veel keuze in de gewenste maten.

behulpzame met een goede kennis van zaken medewerkers.

Super vriendelijk en goed geholpen

Erg blij met mijn aankoop

Altijd goed en eerlijk advies

Er wordt altijd de tijd voor je genomen en eerlijk en goed advies gegeven. Kundig en vriendelijk personeel

Zeer klantgericht en vriendelijk

Ik werd zeer professioneel geholpen, eerst aan de lijn en later in de winkel. Het advies in het uitkiezen van de juiste snowboard boots,passend bij mijn boardstijl, ging zeer zorgvuldig, geduldig, professioneel en op een zeer vriendelijke en prettige manier.

Expertise en klantvriendelijk

We zijn door de medewerkers ontzettend geduldig geholpen. De theorie achter de, voor jou, beste spullen wordt heel duidelijk uitgelegd. Je gaat zonder vragen naar huis.

Snelle verzending, mooie artikelen. Veel betalingsmogelijkheden

Geweldig geholpen in winkel in landgraaf

Fijn personeel dat je goed helpt.

Uitstekende serice

Nvt

Veel productkennis en een superservice

Voor elk gewenst product is de ervaring, en kennis aanwezig. Mocht er iets niet kloppen of tegenvallen, ook hier is een passende oplossing altijd voorhanden. Personeel is vriendelijk en alert, al met al een topwinkel 👍🏻👍🏻

Zeer prettig geholpen en geadviseerd

Zeer prettig en deskundig.

Behulpzaam

Ze hadden de juiste onderdelen niet in de winkel omdat dit onderdeel bijna nooit nodig is. Toch hebben ze lang gezocht naar een oplossing.

Ongeïnteresseerde hulp

Inhoudelijk was de hulp denk ik prima. De manie4 waarop komt laks en ongeïnteresseerd over. Beetje zoals de Franse bediening bij de piste. Het volk komt toch wel dus waarom je best doen. Bij het verlaten van de winkel had ik eerder het gevoel dat de medewerkers in hun vuistje lachten dan dat ik het gevoel had dat ze oprecht blij waren voor mij met mijn nieuwe aankoop. Gekke gewaarwording om het gevoel te hebben dat zelfs de medewerkers denken dat het dom is dat je koopt. Zonde!

Altijd vriendelijk en kundig geholpen

Het personeel herkent de mensen die vaker komen. Netjes en goede adviezen zodat je de juiste materialen en kleding aanschaft.

goede service, helder advies en kwaliteit spullen

goede service, helder advies en kwaliteit spullen

Fijne winkel om ski-spullen te shoppen

Zeer vriendelijke bediening en vakkundig advies.Prijzen zijn vooral bij de sale-aanbiedingen heel aantrekkelijk.

Ik, als wintersport nieuweling, werd goed geholpen door de medewerkers. Daarnaast werd ik niet automatisch richting de duurste producten gestuurd. Ook werd mij in sommige gevallen zelfs afgeraden een product te kopen als dat niet geschikt was.

Super bediening

Ik ben ontzettend goed en snel geholpen ,bedankt aan de winkelbediende!

Top service van Duijvestein, ik kom er al jaren en ik word altijd super geholpen. Mijn kinderen hebben het schoenenplan wat heel fijn is omdat ze zo snel groeien en ze vaak na 1 jaar al niet meer passen. Ook hebben ze een ruime keuze kinder skies, tweedehands of nieuw!

Top verkoopster/ verkoper, gezellige sfeer en niet opdringerig👍🏻

Leuk geholpen met een gezellig praatje en interesse!

Goed advies en goede prijs

Van het begin tot eind goed advies gekregen bij aankoop van mijn ski's. Heb zelfs verschillende modellen mogen testen. Daarna gekocht voor een meer dan redelijke prijs. Fijne winkel en fijn personeel die weten waar ze over praten.

Goede service, maar kwam langzaam op gang

Het duurde lang voordat we geholpen werden omdat er niemand op de afdeling skischoenen aanwezig was. Toen er na een tijdje wel iemand kwam werden we goed geholpen, maar niet echt pro actief. We moesten alles zelf vragen.

top service en deskundig

Goede eerlijke service en ze weten waar ze het over hebben.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage