Veel kennis en meer dan uitstekende service

Top winkel in Landgraaf, echt een super verkoop medewerker, heel vriendelijk, duidelijk, behulpzaam en heel vrolijk. Echt top!

Uitstekende service!

Uitstekende service en de mogelijkheid om de producten te testen is top!

Top collectie, top service deskundig personeel

Netjes geholpen, vriendelijk personeel

Leuk en netjes geholpen, zowel bij de ski afdeling als bij de kleding

Goede service en advies

Prettige winkel en medewerkers.

Zeer goede ervaring!

Duidelijke site makkelijk bestellen en scherpe prijzen. Geen volgende dag levering maar dat was ook niet nodig. Als ik nog 1 tip mag geven gebruik de filter niet t lijkt niet goed te werken.

Uitstekende service!

Goed geholpen in de winkel en ook extra service bij een reserve-onderdeel voor mijn skihelm.

Helemaal prima

Goed spul en snelle service

Geweldige ervaring

Mijn eerste ervaring met deze winkel. Uitermate professioneel en vol enthousiasme geholpen. Hebben zelf veel ervaring en helpen je op de goede weg. Ruimte sortering en zeer goed geslaagd.

Fijne winkel, goed personeel!

Ik heb hier voor de tweede keer een winterjas met veel korting gekocht. De eerste was tot op de draad versleten, nog nooit zo'n fijne jas gehad. Hoop dat deze net zo fijn is!

Superchill!

Als beginnend snowboard echt enorm goed geholpen op een supervriendelijke en ontspannen manier. Goeie uitleg en geen haast, helemaal top!

Altijd fijn geholpen

Veel keuze en ik word fijn geholpen.

Goede ervaring!

Een prima zaak met goede service en… Een prima zaak met goede service en goed advies(Zoetermeer). Ik kwam een onaangename verassing tegen toen ik in de winkel mijn board tas open maakte en er een kapotte binding (ongeveer 1 jaar oud) uit kwam. Dit werd meteen omgeruild! Er is zelfs om geen bon gevraagd.(Heb hem er overigens wel gekocht:-).verder ben ik leuk geholpen. Heb een board kunnen testen en deze ook gekocht met een prima prijs. Ik raad deze winkel aan.

Super vriendelijk en goede prijzen

Perfect geholpen

Snelle levering en duidelijke site.

nog niet aangekomen!!!!

geen beoordeling, pakket is nog niet toegekomen

mooie website met mooie spullen

Mooie duidelijke website met prachtige spullen erg snelle levering.

Mooi skishirt met winters motief.

Heel mooi skishirt met winters motief. Snelle verzending, prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Hele fijne service en prachtige producten

Voor het eerst ski’s gekocht bij Duijvestein online. Werd direct gemaild toen ze de bestelling door hadden gekregen maar nog extra vragen hadden en informatie ontbrak. Super geholpen en de ski’s een paar dagen daarna al netjes en zorgvuldig verpakt in huis. Heel erg blij mee!

Wintersport!

Het is elke keer thuiskomen bij Duijvestein, vaste prik ter voorbereiding op de wintersport

Goede hulp leuk gesprek

Nieuwe bindingen en snowboard gekocht. Super goed geholpen met de keuze van mijn snowboard. Daarna zeker nog lange tijd gekletst over mooie skigebieden. Dus niet alleen advies maar ook een leuk gesprek nits het niet te druk is.

Behulpzaam, vriendelijk en fair. 5/7 would recommend.

Strap gebroken van gloednieuwe bindingen die ik elders had gekocht hebben ze even goed gefixt en enkel de prijs van de strap aangerekend (terwijl ik geen keuze had, ze hadden net zo goed kunnen overchargen en ik had ervoor betaald). Hulp bij het kiezen van snowboardpants. Later bleek iets mis met de naad van de linker broekzak, gewoon even terug langs gegaan. “Kies maar een andere van hetzelfde merk” Die was goedkoper en heb het verschil gewoon terugbetaald gekregen in plaats van “store credit”, wat ik veel eerder verwacht had (en aanvaard zou hebben). Zalige winkel met normale, vriendelijke mensen die hun vak gewoon kennen. Bam.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage