Pluspunten

Ik ben tevreden over de hulp en service van Duijvestein Wintersport

Pluspunten

Zorgeloze bestelling Geen gedoe Levert snel

Website voor mobiel kan slimmer Bijvoorbeeld selectie criteria bovenaan i.p.v. onderaan.

Pluspunten

Goed werkende site Mooie producten Service/bezorgingen verwachtingen worden waar gemaakt.

Ergens snap ik dat retour voor eigen kosten zijn. Aan de andere kant vind ik het toch niet meer helemaal van nu.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, verschillende prijsklasses, veel verschillende betaalmogelijkheden.

Ten eerste vind ik dat de fotos op de website beter kunnen. Alleen een vooraanzicht of achteraanzicht is niet voldoende om een goed oordeel van een product te geven. Ook een eventuele ruglengte of binnenbeenlengte zou erg fijn zijn om een product te kunnen beoordelen. Ten tweede vind ik dat de retouren beter zouden kunnen, het is niet echt meer van deze tijd om zelf te moeten betalen voot het terugsturen van het pakketje. Dit zou mij er zeker van weerhouden om nogmaals te kopen.

Verzendkosten uit bestelling halen indien deze wordt opgehaald. Achteraf crediteren is nogal omslachtig.

Pluspunten

Goede snelle levering.

Pluspunten

Snelle nette levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling was snel bezorgd!

Ze zijn totaal niet telefonisch te bereiken op het telefoonnummer wat staat vermeld op hun website. Ik heb ze voor advies meerdere keren proberen te bellen op verschillende dagen en tijdstippen. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen bij hun.

Pluspunten

Quick delivery and as described. Well packaged

Pluspunten

Fantastische service. Op verzoek hebben ze het snel verstuurd, zodat ik het op tijd had. Er was een product niet aanwezig, daarop werd er mee gedacht en een alternatief geboden.

Pluspunten

Alles in perfecte staat en op tijd geleverd!

Pluspunten

Falcon skibroek. Goede kwaliteit. Winkel Duijvesteijn: perfecte service! Ik had beetje pech met eerdere online aankopen, waardoor de aanschaf van de skibroek anderhalve week oponthoud kende. Uiteindelijk via internet bij deze winkel terecht. Gebeld; ze keken voor mij in welk filiaal de broek lag en hadden de broek gereserveerd en na betalen met spoed via de post verzonden. Toppers!

Geen. Keep up the good work!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie, omzetten van leveradres was geen probleem !

Deze enquete pas sturen na dat t product ontvangen is. Heb het pakketje helaas nog niet binnen

Pluspunten

Super snelle service. Ik had binnen 2 dagen mijn skibroek binnen. De omschrijving van de broek klopte als een bus. De maat was perfect. Heel blij met de skibroek.

Ik ben niet kapot van DHL dus ga over op PostNL zou ik zeggen

Pluspunten

Mooie website en goede snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, prijs in orde, goed telefonisch advies mbt de juiste maat..

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede deal top!

Pluspunten

Goede prijs. Uitgebreid assortiment. Snelle en goede service via webshop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibel met een ingewikkelde bestelling. Goede service. Snelle terugbetaling bij geretourneerde producten.

Een bestelde en betaalde wintersportjas bleek pas na 2 werkdagen niet leverbaar. Of een product wel of niet beschikbaar is zou je direct moeten kunnen terugzien op de website.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage