Fantastisch goed geholpen met veel passie

Heel gepassioneerd en vooral heel duidelijk en logisch

Vriendelijk en professioneel geholpen duidelijke uitleg en blij met de aankoop

Prettig en goed geholpen zonder opdringerig te zijn.

Erg hulpzaam personeel

Erg hulpzaam personeel

Toni Sailor ski-jack

Kwalitatief en prachtig ski-jack van Toni Sailor. What else!

Super.

Gewoon goed. Levering verliep goed en snel. Dus niks te klagen.

Ski proof

Makkelijk snel bestellen, snelle levering..en een goede kwaliteit! Erg blij mee

Prachtige kleding en mooi aanbod

Via Instagram zag ik Duijvestein voorbij komen. Omdat ik alvast winterjassen wilde kopen voor de kinderen op de website gekeken en 2 gave jassen gevonden. Waren snel binnen en zijn echt heel mooi, warm en van goede kwaliteit.

Goede prijzen ,snelle levering

Goed advies gekregen bij aankoop van een paar skies

Prima geholpen door iemand met verstand van zaken. Zeer benieuwd hoe de ervaring is in de echte sneeuw.

Snelle levering uitstekende prijs

Snelle levering uitstekende prijs

Skibroek voldoet aan de verwachting. Duidelijke mailtjes.

Nemen de tijd voor je, veel keuze en goed geslaagd!!

Zeer goed!!

Geweldige service

X

Erg goed

Ben na jaren snowboarden toch mijn eigen spullen gaan halen. Ben goed te woord gestaan ook erg snel geholpen en ben heel blij. Alles past fatsoenlijk, snowboard past heel goed bij mijn snowboard gedrag. Al met al erg tevreden!

Snelle vriendelijke en deskundige service

Goed geholpen met uitzoeken en proberen van nieuwe ski's. Daarna deskundig advies over nieuwe snowboardbindingen. Aanrader deze winkel met hartelijk personeel.

Makkelijk besteld, Nette levering, kwaliteit Jas!

Zeker voor herhaling vatbaar bij Duijvestein!! Ga zo door!

top

ik ben super geholpen, alleen vind ze wel aan de prijzige kant

Geweldig salesteam dat weet waarover ze het hebben en je naar het juiste produkt kan leiden

Zalige verkopers en top assortiment!

Mooie producten, goede service

Retour van niet passende producten is snel.

Klantvriendelijk en vooral zeer vakbekwaam advies!

De tekst en uitleg die wij ontvingen bij de aanschaf van mijn nieuwe skis en skischoenen was perfect! De verkoper wist glashelder de technische details over te brengen en gaf ons het gevoel echt mee te zoeken naar het voor mij meest geschikte materiaal.

Fijne mensen die je van goed en objectief advies geven. en denken ook mee!

Fijne mensen, die kijken naar de persoon en waar je in het ski of snowboard proces zit. En denken ook mee wat het beste is voor je, niet alleen qua materiaal maar ook qua prijs. Goed en objectief advies. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.

Proffesioneel advies

Een goede reden om naar Duijvestijn te gaan is het professionele advies van de medewerker: goede kennis van materialen in combinatie met de ervaring van de klant

Zondag nieuwe helm gekocht. Degene die mijn adviseerde wist waar hij over sprak. Ook bij mijn vriendin een goed advies over haar skies gegeven

Good consultation on products

The lady who consulted us on the right products was helpful and professional.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage