Super good service

And nice prices :)

Fijn personeel en perfect geholpen bij aanschaf boots en skies.

Voldoende keus, matige service en hoog geprijsd

Was op zoek naar een bepaald type skischoen van Atomic, alle maten aanwezig en ruime keus. Echter gezien de tijd 19:00 tot 20:00 was er niet echt de behoefte aan vollidige behulpzaamheid. Na een kleine correctie ging het prima. Ik kom nog wel terug, wel is het enkel voor bepaalde artikelen.

Goed en deskundig advies.

Prachtig verbouwd, goed productaanbod en goede medewerkers

professionele uitleg

behulpzame uitleg bij aankoop handschoenen, hulp waar je echt wat aan hebt!

Altijd mooie spullen, altijd goede service, altijd een glimlach!

Altijd mooie spullen, altijd goede service, altijd een glimlach!

Mooie overzichtelijke winkel

Vriendelijke bediening

Great choice of materials, and excellent tune up service

Many ski / snowboard materials are always available and sometimes with very attractive price. Also tune up service is excellent, gentleman has outstanding knowledge and experience for competition field, very reliable. *note that I haven't had a chance to try tuned ski yet, so rated 4.5 but it can be 5.0 after trial on slope.

geweldige en duidelijke service

In mijn zoektocht naar skiës ben ik in Duijvenstein zeer goed geholpen. Na een verkennend gesprek werd er ingeschat welk paar het best bij mij zou passen. Ik kreeg de kans om ze te testen en heb ze nadien gekocht.

ruime keuze, goede kwaliteit, goede hulp

wij komen hier al jaren. de begeleiding is heel goed en er is voor elk budget ruime keus.

Goed geholpen met skischoenen voor mijn dochter.

Laatste aankoop!

Jammer dat we geen antwoord kregen nog via telefoon nog via mail.! Dit met betrekken ivm btw naar Belgisch bedrijf. We hebben meerdere malen proberen te bellen maar elke keer is mevrouw van de boekhouding niet aanwezig op dat moment en antwoord ook niet op onze mail. Erg jammer!.

Deskundige medewerkers

Uitstekend geholpen voor 2 paar skischoenen

Beperkt assortiment maar alleen topproducrten

Qwerty

Vriendelijk personeel

Keurig en correct geholpen en geadviseerd

Keurig en correct geholpen en geadviseerd Voor twee maal ski schoenen

Goede service en uitleg!

Meerdere malen uitstekend geholpen!

Goed geholpen, maar

Goed geholpen met een nieuw snowboard, uitgetest en alles. Uiteindelijk 900 euro afgerekend, waarna ik vroeg hoe het zat met uitrijden met de auto, moest ik nog even 6 euro voor het parkeren betalen. Persoonlijk vind ik dit schandalig. Voor de rest goede zaak.

Mooie winkel maar vreselijk opdringerige verkoopster

De winkel en het assortiment zijn top, maar de verkoopster die me geholpen had was vreselijk opdringerig en haar houding is voor mij een reden om mijn geld ergens anders te spenderen.

Goed advies

Ik werd goed geholpen en uiteindelijk ook nog een goede prijs

Supper leuke winkel

Zeer goede bediening in het bijzonder door de eigen zoon

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Geweldige zaak

Een geweldige wintersportzaak met een zeer goede service.

prima service en advies / expertise is uitmuntend

Zeer goed advies bij de aanschaf van nwe ski’s. Jammer dat er weinig tot geen uitgebreide test ski’s aanwezig waren. Maar door excellent advies en goede deal een ski gekocht om uit te proberen. Waarbij niet goed, geld terug! Was niet nodig omdat de ski perfect past bij de skistijl en geoefendheid!

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage