Snelle professionele en vriendelijke hulp

Positief. Professionele en vriendelijke werknemers

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Deskundig geholpen

Bij het aanmeten van skischoenen met de 3D scan nam de verkoper ruim de tijd om alles te analyseren en uit te leggen. Het advies richting de juiste schoen was adequaat. Tijdens een kleine aanpassing met de föhn kreeg ik koffie aangeboden. Kortom, klantvriendelijk en deskundig.

Kundig advies en perfecte service

Burton snowboard met Step-on systeem aangeschaft, waarbij men de tijd nam om alles uit te leggen en te passen. Zeer tevreden hoe ik geholpen ben.

Fijn geholpen, aardig en behulpzaam personeel, goede kennis in huis en advies op maat!

In Terneuzen ben ik goed en vakkundig geholpen door Nick bij de aanschaf van nieuwe skischoenen. Goede en duidelijke uitleg gekregen over flex en andere eigenschappen van een skischoen. Verkoper was duidelijk met mij en een goede skischoen voor mij bezig. Zal zeker terug komen hier.

Ik werd snel en kundig geholpen en vertrok met een paar super fijne ski’s die ik natuurlijk uit kon proberen in Snowworld Zoetermeer. Top service!

Veel kennis gekregen

Ik kwam om te kijken voor een snowboard en kreeg uitgebreide uitleg over waar alles voor was, uiteindelijk liepen me zusje en ik beide weg met een snowboard. Wat een top verkoper, en ook nog is super aardig

Betreft snowboard. Klantvriendelijk/ kundig. Goede uitleg en adviezen.

Kundig en echt op sport gericht personeel

Altijd goed

De mannen van Duijvestein Amsterdam zijn vriendelijk, zeer kundig en nemen alle tijd voor je! Bedankt en super blij met mijn nieuwe board!

advies op maat

problemen met passende boots gehad en nu voor het eerst heb ik boots die als gegoten zitten!

Prima winkel, goede service

Netjes een vakkundig geholpen.

Mooi assortiment en super service

Vakkundig personeel die weten waar ze over praten

vriendelijk en leuk personeel

zeer positief

Advies door ervaringsdeskundige

Groot aanbod in verschillende merken, degelijk advies op afspraak

Goed team, vriendelijk, klantgericht

Goed geholpen, meerdere malen door verschillende medewerkers. Zelfs in de drukte komt er altijd een advies en uitleg, lukt het niet door een minder ervaren verkoper werd het opgelost door een collega.

Rustige, kundige service

Ook bij aankoop van iets kleins (skisokken) had de verkoopster alle tijd voor een kundig advies en prettige dienstverlening.

Goed advies

Goed advies over snowboardset

Enthousiast personeel

Prettige sfeer en deskundig advies voor de aanschaf van de wintersport uitrusting.

Veel ervaring en kennis op gebied van Winter sport. Nemen altijd de tijd voor je om om voor jou de juiste producten uit te zoeken.

Leuke winkel, jammer genoeg weinig grote maten

Goed geholpen, mooie winkel in Zoetermeer. Jammer genoeg verkopen ze weinig grote maten kleding.

Goed geholpen

Kennis van zaken