Kundig en vriendelijk personeel.

Super geholpen met goed advies. Tijd genomen om alles goed uit te leggen. Top verkoper.

Super Service

Vanwege een fabricage fout, bleken mijn ski's na inspectie door Duijvestein, helaas niet meer te repareren. Duijvestein heeft dit prima voor mij met de fabrikant opgelost en alles is netjes per email bevestigd. Ik kreeg een paar perfecte leen-ski's mee en kon gewoon op vakantie. Op die manier kon ik gelijk kijken of een meer geavanceerd type ski bij me paste. Bij aanvang van het nieuwe seizoen kon ik dan, als de nieuwe collectie binnen was, kosteloos een nieuw paar uitzoeken. Ik heb de nieuwe ski's inmiddels in mijn bezit en ben dik tevreden over deze prima service.

Heel prettig geholpen

Alle moeite werd genomen, niets was teveel. En meedenkend personeel in alle opzichten en fijn voor en naar de kinderen. Fijn dat er ook genoeg aanbod was (ivm beste pasvorm), waardoor de kinderen toch konden kiezen.

Je moet toch wel zelf de mogelijkheden aandragen

Rachida deed haar best

Mooie spullen en goede service!

Super fijne winkel zowel online als in de shop. Mooie/goede merken en medewerkers met kennis van zaken

Top winkel, prachtig verbouwd. veel en goede keuze.

Wij waren bij aankomst verrast dor de geheel verbouwde winkel - beneden iets kleiner dan voorheen maar nu met een hele grote verdieping. Super ruim opgezet, relaxed winkelen en alles overzichtelijk en goed vindbaar. De pasruimte is nu heel groot en je staat niet meer ongemakkelijk in een klein hokje. Heel goed gedaan! We werden weer goed, vriendelijk en professioneel geholpen en zijn weer geslaagd.

Kundig en vriendelijk personeel.

Top advies en goede service!

Na telefonisch advies geslaagd voor een nieuw bord en nieuwe bindingen. Snel en netjes geleverd! Of je nu in de winkel of online shopt, altijd even behulpzaam!

Top advies en goede service!

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Wat een leuk team, Maken voldoende tijd terwijl het toch druk was, had echt het gevoel dat ze wisten waar ze over spraken.

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

In Terneuzen ben ik goed en vakkundig geholpen door Nick bij de aanschaf van nieuwe skischoenen. Goede en duidelijke uitleg gekregen over flex en andere eigenschappen van een skischoen. Verkoper was duidelijk met mij en een goede skischoen voor mij bezig. Zal zeker terug komen hier.

Fantastisch!

Super goed geholpen bij het aanmeten van snowboard schoenen. Veel aandacht en geduld en kennis van zaken.

Deskundig geholpen.

We waren op een zondag in Zoetermeer en zijn uitstekend geholpen door een ervaren kracht. Moesten even wachten, maar minder dan verwacht, dus dat viel mee. Ski's waxen en slijpen ging ook prima. Week erna voor enkele zaken in Den Haag geweest. Heel blij dat het geen outlet meer is, maar zaak is verbouwd, ziet er keurig uit en ook daar goed geholpen.

Deskundig geholpen.

Kundig en vriendelijk personeel.

Mooie spullen en goede service!

Mooie zaak na de verbouwing

Fijne en mooie winkel. Iets te weinig personeel waardoor je soms lang moet wachten.

Mooie zaak na de verbouwing

Snel en duidelijk bestelling opgepakt. Prima geregeld.

Snel en duidelijk bestelling opgepakt. Prima geregeld.

Valeriusstraat 63

2517HN ’s gravenhage